Отговори
# 285
dennis, честитоооо! Grinning

Ех, че много празнуващи си имаме днес. Wink
Честит Рожден ден, Плами! Много здраве и щастливи мигове!

dennis, лек път! Чакаме снимки! Grinning
MariaF, страхотна изненада сте спретнали на сестра ти! Представям си колко много се е зарадвала. Grinning
Вече сме у дома, че на вън е адска жега. Веселушка вече спинка. А аз си правя компания с 6-годишната дъщеричка на една приятелка, която ми е на гости. Сега тя обядва, а аз използвам да ви драсна някой ред. Че после и нея трябва да слагам да спи. Wink

# 286
Хайде да драсна и аз някой ред в тази тема, че Ирини каквато е бързачка ще пусне скоро нова Simple Smile

Хайде да си ни живи издрави рожденичките Ави и Плами, много късмет и любов им желая!

Честито на празнуващите бебчета  Hug

Добре дошли и на новите мами, но пък и честичко да се разписват Simple Smile

Ние си изкарахме екстра разходката онзи ден ще кача и малко снимки. Запознахме се и с Цвети Русимова и нейните сладурчета, видяхме се и а Ави, Омни и Чочи... бебетата са станали големи сладурчета, много са дръпнали, но за мен все още са си бебета Simple Smile

хехее честито Денис за дипломата тогава  Hug и лек път, и весело изкарване

алексал, то че ще се научи да дъвче ясно, но не спирай да му предлагаш, пробвала ли си коричка хляб? И хайде да вземете и вий да дойдете на някоя среща най сетне, отдавна не сме виждали набора ни Simple Smile  а с това бодуване... вече и аз думи нямам...

Марианка, честито ви зъбче Simple Smile Къщата е ясно, че скоро подредена няма да си я видиш, така че по-добре спри да се дразниш. Аз се чувствам прекрасно след това си решение и сега ела да видиш, няма къде да се стъпи от играчки, а аз блаженно пре PC-то, като заспят тогава прибирам... поне нощем е прибрано  Mr. Green

Омни, лека му пръст на човека... винаги е тъжно...

Стели, Константин и Елена си е пенсионерски курорт, т.е. чудесно е за деца, ние нали там бяхме... беше пълно с бременни, дечица и баби Simple Smile нашия татко стоически обаче издържа почивката, бяхме той, сестра му, племеника му (2г.) аз и нашите разбойници... като се понесем към плажа (с инвентар за цял лагер) или на разходка.... хората май му съчувстваха и сигурно са го позаглеждали да не е арабин с тази женурля и челяд  Mr. Green

А за геройствата на бебетата не ми се говори изобщо...  ooooh! саксии вече от 2 години не държа у дома, та поне разнасянето на пръст съм си спестила  Mr. Green

cvetiberova, дано е добре вече момата, че иначе с такава хрема и сън не ги лови милите... Боян съм го оставяла да спи в кошницата за да не се стича секрет към гърлото.

А тази Ирини се скъса от купони... еххх не и е лесно  Party само така...

Ние утре продължаваме с купона за РД на Ичи... няма да разваляме принципа на циганите, как  Mr. Green

хайде хубав ден ви желая!

p.p. Мацки, без да ми се обиждате но ми се стува, че в септемврийския ни албум е настъпила анархия... толкоз албумчета, а не намирам 1 подходящ да пусна снимките от Хиподрума. Да правя нов ми се струва излишно. След нашата морска почивка направих албум 'На почивка' с идеята да споделяме всички в него... нещо ми се струва се нуждаем от по-добра организация в snimka.bg...   Mr. Green

Последна редакция: пт, 20 юли 2007, 13:58 от Щастливка

# 287
  • София
Ави, Плами, честит ви рожден ден   bouquet
Големи жеги, ей....Вижте как разхладихме приятно вчера на Батолия. Това мое жабче, не мога да го извадя от водата-сам си хваща пътя и не знам как ще я караме на морето...Привечер излизаме в кварталния парк. Нося едно одеало и една чанта с играчки и ми мирва главата. Иначе трябва да "ходим" от което ме боли кръст вече. Много е кисел от тези зъби и напоследък заспива прав, докато го гушкам Simple Smile
Омни, съжалявам за девер ти-моите съболезнования.
Денис, честита диплома тогава smile3501
МарияФ, и аз обичам да спретвам такива изненади Wink
Добре дошли на новите мами Simple Smile
Довечера сме на рожден ден и малко разпускане няма да ни се отрази зле  newsm44
Забравих да добавя-към захранването ни влизат вече и хартия и пръст. Тревата ни е особено вкусна и ще трябва да събера сенце за на зима Simple Smile

Последна редакция: пт, 20 юли 2007, 14:34 от Доника

# 288
Честит рожден ден на Ави И Плами !
От здраве,щастие и късмет да не се отърват.И много любов им желая от сърце.
Грижи и неволи забрави,
празника с усмивка посрещни!
Дните да минават и да не тежат,
годините да се трупат, но да не личат

Честита месечинка на всички бебковци!!!Да растът,здрави и весели за радост на мама и тати

# 289
Ох,голямо четене,едва смогнах и сега да не се окаже,че сте отворли нова тема:)
Благодаря на всички за посрещането,ще се включвам по-активно,но вие наистина добре комуникирате тук и изглежда сте доста задружни,то много срещички си организирате,много нещо-та не знам дали ще успея да наваксам Simple Smile Иначе за съжаление аз съм далечко и няма да мога да присъствам на никоя Sad
Сега ще пиша за това,което се сещам че прочетох,макар вече да не помня кой какво е писал,по-нататък ще успея сигурно Simple Smile
Първо да поздравя всички празнуващи,много весели моменти и щастливи усмивки newsm67
Искам и аз да подкрепя Омни в този труден за нея и мъжа й момент,знам че не мога да ви помогна,но понякога и да споделиш с някой е нещо. Бъдете силни  Hug
За папкането и кухнята да кажа,че моите юнаци не я харесват. Две седмици се борих да изкарвам тях и количката в най-голямата жега и после да я прибирам като всяка процедура ми отнема поне 20 мин и много рев и крясъци и то само за да хапнат 2-3 лъжици. Замразила съм храна за още 1 месец,но не я искат и това си е,та се отказах и си продължаваме постарому - през ден им правя зеленчукова супа и през ден им давам готово месно пюре. Още не им давам на вечеря ядене,защото не го искат,а и закусват някъде към 6-7,кога и супа да им давам като в 9 заспиват. Иначе за консистенцията и те не обичат много едро,само плодовете засега не им пасирам,а им ги намачквам с вилицата и си ги папкат. От нашето ядене не им давам,че готви свекървата и не е много за малки деца,но по-нататък ще започна аз да им готвя.
Да се оплача и аз ,че в количката не мога да ги удържа, йоанна77 не знам ти как се справяш newsm78 Нашата количка няма колани през раменете,само през кръста и те се измъкват от тях и гледай какво става- няма спасение,голям цирк сме .
За почивките- благородно завиждам на всички,които са на моренцето Simple Smile Ние също планираме да отидем някъде другия месец поне за 4-5 дена,но още не сме решили къде. Иска ни се да е на къмпинг,за да сме на плажа и да е по-удобно за нас и децата,но още не сме решили къде. Ако имате добри впечатление от някое място казвайте. Има хубави бунгала в Ахелой и Царево,но ни е много далеко. Сега ми казаха за Равда,мисля там да проверим. Ако не не знам,трябва да тръгваме без предварителна уговорка,а не ми се иска много с тези малки деца,но ще видим.
И вас да попитам - решили ли сте как,къде и с кого ще отбележите първия рожден ден?
А , и за зъбчетата да не забравя - Здравко има от 7-я месец две отдолу, а На Ивайла й изби в началото на този месец едничко и това е засега. Но как хапят с тези малки теслички Simple Smile
И в беличките сме много добри - уж в нашата стая всичко съм разчистила,но не знам как имат дарбата винаги да си намират нещо,което не е за тях Simple Smile Днес си докопали едно кремче "Здраве"  и хубаво се омазали - ето вижте

Хайде да не прекалявам. Ще гледам по-често да се включвам ако ме оставят ползаниците. Те сега спят,да не се чудите как намерих време да изпиша толкова много Simple Smile

# 290
Момичета, за втори път си позволявам да отменя irinii в направата на нова темичка, дано не се сърдите  Praynig....., но за мен е наистина голямо удоволствие, пък и тази доста напредна...! Hug

Хайде, заподядайте тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=208310.0

iriniiHeart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт