Отговори
# 240
  • София
Омни, ужасно! Нямам думи! Как е станало? Може би след операция или счупване на крак? Мъжът ми така за малко да го изтърват след счупване на крак. Трябвало е да му дадат хапче, но не са го направили и чак когато припада се сещат.

Алина, ако кърмиш през по-малко от 8 часа е нормално да нямаш мензис. Аз съм така. Отделя се хормон който възпрепятства появата на месечния цикъл.

# 241
Добро утро, момичета!

Честити месичинки на Алекс на ЦветиР и Калина на Силвето! Да са живи и здрави!

Омни, моите съболезнования! Каква трагедия!  Hug

Често се замислям за това колко сме крехки всъщност, колко кратък е животът и как трябва да го живеем на пълни обороти.

Днес Сашко ще е командирован при баба, а мама хуква по пазар и задачи.

bouquet

# 242
  Добро утро и от нас !

Тази сутрин Габи сесъбуди много рано, но за мое щастие сега спинка  Hug То горкото от жега не може да спи по цяла нощ .Тази нощ при едно от събужданията имах чувството ,че съм в пустинята,толкова беше топло  #Crazy. Вече мисля да се прибираме към София,защото там поне в апартамента е по-хладно.

yoana77  мерси за вкусната закусчица и кафенце   bouquet

Омни много съжалявам , моите съболезнования. Жалко ,че толкова млади хора си отиват от този свят !!

# 243
Влизам набързо да кажа дзак Flutter
В къщи е кошмар прибрахме се снощи и се почна със чистенето и ще продължи още дълго ,защото няма помагачи Rolling Eyes Общавам да кача снимки като се оправим с разхварлията .Има и още довършителни неща ooooh!

Омни съжалявам мила Cry Прегръщам ви силно Hug

Ох как искам да ви изчета ама немога Close трябва да ставам ooooh!

# 244
Добро утро и от нас!

Омни,много съжалявам!Просто нямам думи! Cry

cvetiberova,днес малката е по-добре,нали?
yoana77,благодаря за кафенцето и закуската!  bouquet

В тази жега и ние не можахме да спим,малкият вчера заспа в 1.00 часа Shockedслед доста пеене от моя страна Crazy,сега му се спи,но още не се предава!Аз навън не смея да го извеждам много,защото от топлото му излизат ужасни обриви по ръчичките,стоим вкъщи,мием се и излизаме чак след 18.00-19.00 ч. Winkи сега е добре!Поради тази причина няма да мога да се присъединя към срещичката Sad

# 245
Здравейте мацки

Омни, направо съм потресена... Ужасно е наистина колко сме уязвими хората. Дано преодолеете по някакъв начин загубата и дано тази ужасна новина напомни, че трябва да сме благодарни за всеки ден и да се радваме!
Ави, трогната съм миличка, че никога не забравяш нищо. Благодаря!  Hug По повд юбилея на тотко ми му направихме чудесно вечерно тържество - семейството и около 50 от най-близките му приятели. Бяхме в чудесен ресторант и изкарахме докъм 00.00ч заедно със Спаси. Голямо изпитание беше за рожденика,но издържа цялата вечер с гостите сии искрено се надявам, че поне малко сме го заредили.
Цвети Берова, радвам се, че нослето на малката е по-добре вече, че това да не диша детето е направо ужас. Най-неприятното е, че е ужасно продължително време хлемата при дребчовците.
За срещата - за съжаление аз в събота пак съм на сватба и ще пропусна...
За жегите - много ме морят имен, а и кръвното ми пада жестоко...
За Спаси - в някакъв тежък ревлив перод е, което осоено сутрин, когато бързам да го оправя него и себе си за работа - зверски ме натоварва. В комбинация с преумора и, недоспиване и жега се получава не особено вкусен коктейл...
Добрата новина - съвсем спонтанно си направихме резервация от 11 август за около седмица в Златни пясъци, където ще са мацките от сватбата с децата си  Mr. Green Ще сме в хотел с басейни насред прохладна супер поддържана гора на 800м от плажа... Надявам се да разпуснем добре.

На ден навъртам мин 100 км по задами около къщата, а и по поливн ден съ в офиса, затова засега привършвам, че дейности ме чакат.

Успех на всички и веле празник на рождениците  Heart Eyes

# 246
  По- добре е ,да ,но нослето продължава да е запушено! Вчера и взех виброцил капките и ги капем ,но няма да стане изведнъж , доста упорита хрема .Иначе кашлицата вече мина. Praynig  

bouquet       

# 247
Иринии - много сватби покрай теб. с малкия ли ще ходите на моренцето?

Бебчетата, които са на кухня на обяд само супичка ли хапвате или и пюре и в какво количество давате?

# 248
Иринии - много сватби покрай теб. с малкия ли ще ходите на моренцето?

Бебчетата, които са на кухня на обяд само супичка ли хапвате или и пюре и в какво количество давате?
Деси, да с малкия ще ходим - затова и мястото, на което отиваме е така да се каже по-семейно и спокойно. /а не в центъра на Сл. Бряг както досега/ Спаси не е на кухня, но да ти споделя, че е добре малките дахапват и супа, и пюре на обяд.
Аз все още не давам и двете /имам опасения, че ако му дам супа ще откаже второто,а и съм малко несериозна - признавам  Rolling Eyes/

# 249
Здравейте и от мен! Hug
Този път наистина ще драсна само няколко реда, че бързам. Ще изпращам леля на влака за Бургас. Ех, хубаво ми беше, но малко беше. Laughing Много ми помогна жената и аз се посъвзех. Grinning
omnipresent, ужасно съжалявам за загубата.  smile3518 Пожелавам ти много сила и кураж. Прегръщам те!
И аз едва оцелях от тежка форма на емболия (от усложнението след секциото). Ужасно е.
cvetiberova, чудесно е, че малката кукла е по-добре. Grinning
irinii, макар и със закъснение, честит празник на твоят тати! Желая му само приятни емоции. Предполагам, че сте го заредили с положителна енергия. Hug
DVV ех, много си далече, иначе с удоволствие бих дошла да ти помогна да почистиш новият дом. Grinning
yoana77, закуската ти тази сутрин е истинско изкушение. Grinning А от днес трябваше да съм на диета. Confused Е, от утре ще е. hahaha
Desssy, аз давам супата за вечеря + остатъка от десерта от обяда. На обяд хапва основната манджичка + кремче (колкото и се яде).
Може би, по-късно пак ще се включа. Целувки на всички. Hug

# 250
Здравейте!

omnipresent, ужасно е тежко това което ви е сполетяло...Ще ти е трудно да намериш думи и да успокоиш мъжа ти... Лека му пръст на човека!!! Flowers Rose

Аз казах ли че имаме зъб4ета 2 на брой вече... Най накрая да избият и ние да се озъбим... CrazyКак я карате в тази жега? Ние сме се затворили в къщи, ама Даня издивява. Бяхме на консултация днеска... Резултата: 7,700 кг. 73см. Не сме ли слабички бая...А така като я гледаш не и личи че е слаба толкова. Е тя не е много слаба де...Много енергия израсходва. То не се спира как да качва повече. Ако стоеше поне малко мирно на дупето си... CrazyАма то не седи. Сякаш има шило в дупето. Още сме с разстройство, тази смекта не помага. Някой да ми каже нещо по ефикасно. Доки каза да не взимаме 3-4 дена кухня, ама тя като не иска да я де нито домашна супа , нито пюретата вече...Как да не взимам, с какво да я храня тогава?

Ми това е от нас за сега!

Лек ден на всички, макар и горещ... Heart Eyes

# 251
Момичета, Веси има зъбче! newsm68 newsm47 Сигурно заради това две нощи ни даде за душичката. Laughing
la estrella, виждам те Grinning, "обади" се.

# 252
Деннис, благодаря за пожеланията  Hug Разкри ме преди да съм се решила да вляза тук да ви се похваля. Аз все още се чувствам част от септемврийския отбор и влизам от време на време да се порадвам на вашите порастнали слънчица, защото ви обичам  Heart Eyes
Още сме с разстройство, тази смекта не помага. Някой да ми каже нещо по ефикасно.
Опитай чай от джоджен, но съвсем леко подсладен. Моята дъщеря му викаше "сок от дъвка". Като е студен е много приятен на вкус даже. Дано помогне.

Последна редакция: чт, 19 юли 2007, 14:16 от Bori-Ana

# 253
Здрасти симпатяги!
Ето ни и нас с Йоанчето - отново здрави и пълни с енергия и вълчи апетит Wink

omnipresent - съжалявам много и аз за това, което ви се е случило  Sad . Бъди до мъжа си - той има нужда от теб, повече от всякога...  
И аз смятам, че животът е истинско чудо, че това че имаме шанса да го живеем е невероятен късмет. Все едно да спечелиш околосветско пътешествие от лотария. Така го и живея - всеки ден с голяма радост - събирам емоции, впечатления, гледки и никога не взимам присърце дребните подробности. Не е нужно да ни се случи нещо ужасно, за да се научим как да живеем....
ive1ina - много се впечатлих от мястото където сте били...Изглежда толкова красиво и спокойно, думи нямам направо. И аз не бях го чувала .... предполагам, че е някъде в Родопите. Браво на вас, че водите бебко на такива прекрасни места с чист планински въздух.
Мисля, че за децата е много полезно да се сменя въздуха - независимо дали морски или планински /най-добре и двете/. Освен това, да ви кажа като един горски - боровите гори отделят най-много фитонциди - това са полезни вещества, които убиват бактериите, естествени антибиотици, много полезни за организма...Знам, също така че на дробовете им трябват 2 седмици на чист въздух, за да се пречистят от мръсотията и праха в градовете. Така, че - водете децата на почивка /стига да имате възможност естествено, за това  Wink/. Силно се надявам и на нас да ни останат време и пари от ремонта и да заведем Йоанка малко на Пирин и малко в Родопите!
cvetiberova - на вас пожелавам днес или най-късно утре - едно отпушено носле.  Laughing
Кузманка - до колкото знам на бебчетата при разтройство дават ентерол /май има специално за деца/. Тази смекта, ми се струва че е по-гадна newsm78. Защо не пробваш и пюре от шипки - знам, че запича...
Еми айде - отивам да посрещам на гарата лелята на mari_anka да и пратя много поздрави от нея  Mr. Green А, тя се похвалила междувременно със зъбче - еми айде честито!
Айде, мацки - със здраве!

# 254
Бори-АнаHug много се радвам да те "видя" сред нас! А новината е чудесна!  Grinning Много, много ти се радвам! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт