Алина, ако кърмиш през по-малко от 8 часа е нормално да нямаш мензис. Аз съм така. Отделя се хормон който възпрепятства появата на месечния цикъл.

То горкото от жега не може да спи по цяла нощ .Тази нощ при едно от събужданията имах чувството ,че съм в пустинята,толкова беше топло
. Вече мисля да се прибираме към София,защото там поне в апартамента е по-хладно.

Прегръщам ви силно 
трябва да ставам 

,сега му се спи,но още не се предава!Аз навън не смея да го извеждам много,защото от топлото му излизат ужасни обриви по ръчичките,стоим вкъщи,мием се и излизаме чак след 18.00-19.00 ч.
и сега е добре!Поради тази причина няма да мога да се присъединя към срещичката
По повд юбилея на тотко ми му направихме чудесно вечерно тържество - семейството и около 50 от най-близките му приятели. Бяхме в чудесен ресторант и изкарахме докъм 00.00ч заедно със Спаси. Голямо изпитание беше за рожденика,но издържа цялата вечер с гостите сии искрено се надявам, че поне малко сме го заредили.

Пожелавам ти много сила и кураж. Прегръщам те!

А от днес трябваше да съм на диета. 

Как я карате в тази жега? Ние сме се затворили в къщи, ама Даня издивява. Бяхме на консултация днеска... Резултата: 7,700 кг. 73см. Не сме ли слабички бая...А така като я гледаш не и личи че е слаба толкова. Е тя не е много слаба де...Много енергия израсходва. То не се спира как да качва повече. Ако стоеше поне малко мирно на дупето си...
Ама то не седи. Сякаш има шило в дупето. Още сме с разстройство, тази смекта не помага. Някой да ми каже нещо по ефикасно. Доки каза да не взимаме 3-4 дена кухня, ама тя като не иска да я де нито домашна супа , нито пюретата вече...Как да не взимам, с какво да я храня тогава?
Разкри ме преди да съм се решила да вляза тук да ви се похваля. Аз все още се чувствам част от септемврийския отбор и влизам от време на време да се порадвам на вашите порастнали слънчица, защото ви обичам

. Бъди до мъжа си - той има нужда от теб, повече от всякога...
/. Силно се надявам и на нас да ни останат време и пари от ремонта и да заведем Йоанка малко на Пирин и малко в Родопите!
. Защо не пробваш и пюре от шипки - знам, че запича...