Отговори
# 195
  • Пловдив
Хей, здравейте и от мен! любопитен

fibi4ka , добре е че вече си наясно защо Йоанка вдига температура, макар и ти да си поставила диагнозата  Rolling Eyes! Бързо да се оправяте!
Ави , Тунис ми звучи много екзотично като дестинация.... Hug Дано си прекарате чудесно!
 Щастливка , аз така исках Стенли да пълзи и ми беше много забавно, когато разказваше за неговите подвизи, но сега .... ooooh!.............не мога да седна или да правя нещо друго, когато той е в движение ....Станал е толкова бърз и любопитен, а как ми се сърди, когато го сложа в кошарата или в столчето.... Sick
irinii като си представя че и аз напирам да тръгвам на работа след няколко месеца, дали няма да лудна....  #Crazy newsm78
Ще ми бъде приятно да пия любимите ми коктейли в приятната компания на теб и Спаси /а още по-релаксиращо и без разбойниците/  Wink!
Много ми се иска да отскоча някой ден до София за някоя ваша среща! Ще ми бъде приятно да се запозная с всички! Hug

Лека вечер!

# 196
ох, мислех, че този ден няма д асвърш ивече - но пък беше мнооого ефективен /даже минах през булкат ада видя снимките и заедно с героините, които вече познавате опукахме едно шампанко, хей така - понеделнишки  Laughing/
Деси, по принцип шаферките трябва да са моми, но тово са си католически ритуали. В България се прави повече за купон и настроение на най-добрите приятелки - така освен кумата и другит емомчета са ангажирани с разни неща и приготовления и не са просто гости, а участници в събитието. За типа рокля - още преди години с момичетата си обещахме, че ще си съобщаваме Голямат ановина за предстояща сватба в цвят. Например бъдещата булка ни събира и казва: "Красавици, цветът е червен" Следват женск иписъци и скачане и прегръдки.... Цветът си го избира жената съобразно "темата" на сватбата. Моята например беше в блеееедо розово и шаферките ми бяха в пепел от рози, а младоженецът с розовариза и вратовръзка...
Ви, извинявай - естествено, че прочетох постига ти и даже обмислях как най-ясно да те насоча и  ooooh! нещо ме завъртя в офиса и се разсеях от най-важното заради което влязох...
Значи мноооого имам да ти казвам - всичко съм проучила и наистинамога директно да те изпратя на конкретни места без да губиш време. Имам качествени места на оптимални цени за почти всичко, което се сетиш /само ел.нещата още не съм ги наместила/ Предлагам ти да се чуем и направо да пием кафе  Crazy, , ако нямаш време всичко ще ти опиша в ЛС!  Hug
Ави, и ние все за Италия се каним, но да видим...
чочи, щастливке - аз съм ЗА среща в края на седмицата обаче.
Фибичка, добре е, че сти становила причината. дано Йоанче оздравее бързо. Всъщност док ми обясни, че избиването на обривите е финалната и най-лека част за детето /ако това те успокоява/ А за пица - почти долавям аромата - мммм. Обожавам италианска кухня.  Наздраве!

Правя супа от доматки , кускус и сиренце за обяд на Спаси, че утре пак катунът тръгва рано-рано, което ми напомня ,че е време за нани-на.

# 197
Добър вечер, сладурки! Grinning
Честита месечинка на Симеон на veenii, Светли на ivel1na, Никол на tonitta и Ники на Marys! Да са живи и здрави малките сладурчета! Heart Eyes

Еее, steli-ssd, страхотно парти! Браво, пожелавам ти по-честичко да ти се случва! Wink
sladur4e*2, много ти се радвам Hug. Честита годишнина, макар и на патерици. Много любов ви желая! Ама колко романтично сте го отпразнували. А снимките са супер, голяма красота. Grinning
Ех, alexal, липсваше и ти. Все такива уикенди ти пожелавам. Grinning
dennis, а ти като си в Пловдив, защо не се обаждаш? Crossing Arms Щяхме да се съберем пловдивската тайфа и да пийнем по биричка. Другият път да не ни забравиш.
Щастливка, като разказваш за вашата проекто-къща, все едно за нас говорим. Проекта готов, ама ние си спорим ли спорим... Laughing А как искам и аз като irinii да сме вече на приятната част. Ех... Тя рибата в морето, аз вече тигана приготвих. Grinning Пък като решиш да се зажениш, да не ме забравиш! Naughty Да ти стана кума, де. Laughing
Chochi, и аз купих триколка на Веси, но още не сме я ползвали. Нещо взе да и омръзва в количката. Много ме тормози с това ходене. ooooh!
Ави, много се радвам, че сте си планирали такава екзотична почивка. Представям си колко щастливи ще бъдете тримката. Hug
fibi4ka, добре е, че поне си разбрала от какво е Т. Ей, ама голяма сила сме тук.  Hug И аз научих доста неща от момичетата.   bouquet
tzvety, това, което прави съпруга ти е страхотно! Поздравления от мен.   bouquet
Момичета, толкова активни сте били днес, че едва смогнах да ви изчета. Simple Smile
Аз си имам гости от Бургас. Моята леля (на татко сестра му) реши да дойде, за да ми помогне с децата за седмица. Наистина имам нужда. Напоследък се чувствам уморена. За това, мисля в четвъртък да направя една шопинг терапия из Пловдив. Mr. Green
Толкова от мен, че Мими ми прави въртели. Не иска да си легне, а днес дори не е спала в детската градина. ooooh! Как издържа това дете, като навита пружинка е. Simple Smile
Лека нощ! Целувки от мен! Hug

# 198
  Привет на всички от нас !!!
 Ние се завърнахме от морето и сега си доизкарваме почивката при баба в Стара Загора! Ето малко снимчици от прекрасния порски бряг : http://www.bgphoto.net/photos/15431/o633202244413125000.jpg       ,     http://www.bgphoto.net/photos/15431/o633202249991250000.jpg                  http://www.bgphoto.net/photos/15431/o633202244763437500.jpg
  Беше страхотно ,като изключим това,че Габи се разболя от гнойна ангина и три дни беше с постоянна температура,докато не започнахме антибиотик,не успяхме да я свалим с нищо . Горкото много се измъчи, после се появи хремата, и кашлица разбира се.Даже и морския въздух не помогна  Sad Още си пием сиропче и капем капни в нослето , но вече е добре.Лекарката,която я прегледа на морето каза ,че  в момента има страшно много вирусни пневмонии ,така че внимавайте.
Иначе беше много хубаво, времето -супер , бяхме с баба т.е. имаше кой да гледа детето ,абе като на море  Mr. Green
Сега ще поостанем в Ст.Загора ,хич не ми се връща в София Confused
А пък вие толкова много сте изписали ,че не успях да ви изчета ,ама ще успея да знаете  Laughing 
Хайде засега толкова ,утре пак .  Спокойна нощ !  bouquet

# 199
Хайде мацки,днес кафето е от мен! HugУсмихнат ден на всички!

# 200
Добро утро   bouquet
От мен е сладкиша към кафето  Wink

Ние бяхме на Мостово, толкова красиво място... цък Изкарахме страхотно, даже успях и да си почина  Crazy
Ирини , сватбата е била страхотна, а вие сте като от филм  Wink Много сте красиви всички  Heart Eyes
cvetiberova , ако искаш може да се уговорим за кафе  Peace

Слънчев ден на всички   bouquet

Последна редакция: вт, 17 юли 2007, 09:16 от ive1ina

# 201
Добро утро и от нас. Току-що акахме в тоалетната bowuuПонякога и там пишкаме, по-лесно, по-бързо и по-4исто е, отколкото в гърнето. Аз сядам в задната 4аст на тоалетната 4иния и държа Яна пред мен между краката ми.
А тази нощ на 2 пъти я 4увам, 4е си приказва и като погледна - изправила се сама в седнало положение и си говори нещо Shocked hahahaВе4е от легнало положение сама сяда, но през нощта не го беше правила. Оба4е пълзенето не го можем и това си е, дай й да ходи на нея и права да стои.
yoana77, мерси за кафенцето, усещам аромата му...
ive1ina, къде е това Мостово? За пръв път го 4увам, а изглежда наистина много красиво.
фиби4ка, радвам се, 4е отшумяха притесненията ти и ве4е Йоан4е е добре! Много си е стряскащо детето ти да вдигне такава висока т, още пове4е когато не знаеш при4ината...добре, 4е доколкото разбирам, не си от много шашкащите се майки /като мен/.
cvetiberova, разкошни снимки, готина е малката сладурана! Я кажи много багаж ли се наложи да помъкнеш на морето, как реши въпроса с хрането на бебка /какво ядеше/? И ние се каним да ходим, та да питам.
Марианка, хубаво е, 4е ще имаш отмяна. И аз искаааам...Оба4е с това кърмене ще се гледаме без помощ до откат, не мога никъде да мръдна без ремаркето LaughingНо пък 4естно казано не ми пре4и, даже ми е кеф!
Ирини, мисля как ще е възможно да се видим... newsm78Колата ми не е в ред и съм като с вързани ръце засега, но може би ще измисля нещо. Кажи къде и по кое време си правите разходките със Спаси, пък аз ще се опитам да се наместя някак си, за да не те ангажирам със срещи. Това оба4е не пре4и да ми пуснеш на ли4ни предпо4итаните от теб марки и магазини. Мерси! Дай и някоя и друга сним4ица на къщата да видим докъде сте стигнали.

# 202
Добро утро и от мен.
Мила, трябваше да минат 7 години, за да навия моя мъж. От 3-4г го карам да отидем някъде само двамата, все нещо се обърква, сега казах: "Отиваме където те заведа и няма да мрънкаш."
Значи имам още 5 години да се моля. Joy
Честита месечинка на всички бебоци.
Лек и усмихнат ден

# 203
  • София
Привеет Simple Smile Нямам търпение да ви се похваля вече и ние сме в отбора на  tooth тази сутрин, когато го намазах с Дентинокс и ме одраска. До няколко дни чакаме още 3. Е то като няма-няма, ама като проима-юруш всички на куп Simple Smile
cvetiberova, и мен като Ви ме интересува за морето-нали на 1-ви тръгваме...
"Добре дошла" на Йоанче в отбора на розеолистите-нали ние открихме сезона, като си изкарахме акъла, че е шарка  Sick
Чочи, и вие ни липсвате с Ян. Което ме подсети-водихме децата на пикник, а какво ще кажете за плаж. Има един басейн в Кубратово на 3-4 км от София (малко след манастира Св. Мина), който е идеален за ходене с малки деца. Сред дървета е, има много зеленина, където да лазят на спокойствие, поддържано е. Ние доста често ходим там и на Хриси много му харесва.Ако има за-кажете Simple Smile
Марианка, да не опразниш магазините сега, когато ще имаш помощница Wink
Сладурче, желая ви да отпразнувате и диамантена сватба Simple Smile
Абе къде се губи Снежка-Смешка и Ема Sad
И Честита месечинка на Симеон на veenii, Светли на ivel1na, Никол на tonitta Simple Smile

# 204
Аз макар и от офиса ви държа под око, но на това не се сдържах да изкоментирам
... а какво ще кажете за плаж. Има един басейн в Кубратово на 3-4 км от София (малко след манастира Св. Мина), който е идеален за ходене с малки деца. Сред дървета е, има много зеленина, където да лазят на спокойствие, поддържано е. Ние доста често ходим там и на Хриси много му харесва.Ако има за-кажете Simple Smile

ЕТО КАЗВАМ - ИМА ЖЕЛАЕЩИ!!! Sunglasses Mr. Green Sunglasses

# 205
  • Бургас
Привет, момичета   bouquet
Вие сте най-страхотната тайфа, която имам честта да познавам    love001  Много благодаря на всички за милите думи, наистина помага в трудни мигове  Peace
Ние пък в неделя ходихме на Аквапарк с Мими  Laughing Топнах я в детското басейнче, а аз и мъжото се радвахме като деца на забавленията, ама с дете си е трудно. Другия път - без нея  Wink Ама пък какви цени - парче най-обикновена пица 10 лв.  Shocked
И тъй като нямаш право да вкарваш храна - ядеш и това е. А пък ако си имаш две деца доста финанси ще трябва да се отделят за това удоволствие, но си струва  Simple Smile

Доника   - честито зъбче  Simple Smile Дано и другите 3 да излязат лесно и бързо. На Мими на бърза ръка и излязоха 8  Shocked , а сега май и кътници ще очакваме.
cvetiberova -  радвам се за приятното преживяване на морето, добре че Габи се е разминала с по-малкото зло  Peace
fibi4ka   -  по- лошата част от болестта е минала, те обривите бързо минават . Мими също премина през розеолата  ooooh!

Я да питам - има ли мами без мензис още? май ще трябва тестче да си пусна, взех нещо да се съмнявам  newsm78
Лек ден на всички   bouquet

# 206
Алина - Мисля, че при повечето тестове, ако кърмиш не отчитат вярно, защото хормона в организма е повишен.

Иринии - страхотно е това с шаферките. Не съм знаела, че може и така. Пусни някоя снимка от твоята сватба, моля те!

# 207
  • София
Честит 3-ти рожден ден на бате Ичи

Щастливка, нека те прави все по-щастлива Simple Smile

# 208
За плажа - където сте вие, там сме и ние!  Grinning

Утре очакваме всички желаещи в 11 часа в градинката зад обредния дом на Хиподрума!

# 209
  Привет на всички!
  Много е горещо днес ,тук особено в  Ст. Загора не се диша ! #Crazy
ive1ina  с удоволствие ще изпием по е дно кафенце заедно  Peace ,пиши на лични ако искаш .
 Ви   , Доника  за багажа какво да ви кажа ,мноооооооооого багаж ,много нещо .От София тръгнахме с наща кола ,а от Ст. Загора взехме на свекър ми колата ,защото е по-голяма  Форд s max  иначе нямаше да можем да се съберем, тя и свекърва ми беше с нас ,абе изобщо много се бяхме натоварили,ама се замъкнахме  Naughty.Разбира се може и с по-малко багаж да се ходи ,ама аз съм си такава, трябва да си взема всичко.
Относно яденето на Габи - пюренца  Peace  . Отидох до метро и накупих мнооооого и всякакви ,да не се занимавам там с яденета и др. Даже ми и останаха,защото на обяд я водехме да яде супички  Laughing. Накупихме много плодове,защото тя много обича,дини,пъпеши и др.
Доника ви къде ще ходите?
Ох отивам да нахраня малкия звяр,че само мрънка  #Cussing out ,после пак ще пиша ако мога .
Приятен следобяд !  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт