31 арабско -отпускарско-бебешка/пак с контрол на входа/

• 15 028
  • 298
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Благодаря ви, момичета за пожеланията!!
Да ви се вращат стократно, както обичам да казвам!!

Поздрави на всички!!

Миленката пак се губи на фронта Simple Smile Simple Smile
Няма да те оставя на мира докато не родиш Simple Smile Simple Smile
Чакай бе Любе, до 13-ти има време!!!!!  Whistling

# 76
Любе само заради теб се разписвам,да се от4ета  Hug
Днес щом не родих,зна4и ще си 4акаме термина.От 12.00 до 7.00 обиколихме 2 центъра,на пазарих последни глезотиики за бебката,за мен  и се прибрахме.От пъпа на долу вси4ко ме боли,краката са ми тройни.Хората ме гледат с едно такова съ4уствие...... Twisted Evil

Ревливи ли сте раци Peace Да се надявам на лъвица тогава Laughing
Ели дано да се оправи Рая и Тито да не го прихване Praynig
Кате разконспирирана си Peace ФОксито има о4и и уши на всякъде да знаеш Mr. Green

ЛЮбе 4естит ти рожденик.  bouquet Да е жив и здрав и много да се оби4ате и разбирате. Simple Smile
Обещавам,първа на теб да се обадя иншалах. Hug

Аз се хвърлям,нямам сили за нищо
лека и приятна ве4ер  bouquet

# 77
Здравейте сега само да ви извадя от втора после пак ще пиша  bouquet

# 78
Dokато ви изчета и се разпича вие сте изписали темата!
 smile3501
честино на половинката на Любето!все така да те глези и да те обича и скоро 3ма да станете!
Честито и на Катето в конкурса!ама кате ще те бия,те имаше много които са различни и аз не съм гласувала за твоята сега ме е яд!верно си за бой! #Cussing out newsm61 smile3514 smile3513
Ели дано се разминете леко с рая!Ти обаче добре го раздаваш, тка се почива!браво! newsm10
Ох моята приятелка е вече в къщи но бъбреците си болят, аз също съм била много зле, но от 6 години не са се обаждали!и да не смеят! #2gunfire
Миленче стискай баджаците, че да си отспиш още малко и да се находиш ,че после smile3541 Misc Baby Bottle То не че ще те спре де, те моловете ще затвоят ако не си да ги овършееш! Heart Eyes Mr. Green
Нойче честито ти аватарче!вие с катето сте опасни значи!
ох мног съм изморена и отивам д положа глава!
лека от мен!  bouquet

# 79
свате къде си newsm78
днес ходихме да купуваме на каките и на даяна по още един тоал;ет за сватбата на даяна купих 2 а на каките по 1 рокля ,но каква ми беше изненадата като се прибрахме и се оказа 4е на сами роклята е тясна и в събота ще ходим да сменяме дано да има по голям номер 4е моде3ла е много сладък

# 80
  • In a surreal moment!
    добрутроооо
къде сте бе хора - сервирам кафето , който иска да прелисти и списанието - айде чакам ви - ставайтеее.....

Последна редакция: пт, 06 юли 2007, 14:12 от Пепи Чачева

# 81
  • по пътеката
пепи, с такова удоволствие ще се тропна на стол4е до тебе, кафе ,боза и бани4ка  домашна от приятелка,какво по-приятно за душата!  bouquet Hugстрахотно!
айде,ставайте отиде  икиндия! деня преваля! Laughing

# 82
Добро утро, Пепи, страхотна закуска  Heart Eyes, отиде ми диетата пак, Марси ще ме бие. Mr. Green Но нали е петък и не е 13, загърбвам всякакви диетични постулати и се отдавам напълно на витата баница, докато прегледам клюките в списанието Laughing

# 83
Ех, с удоволствие си хапвам и от баничката и си пийвам от бозичката. Браво Пепи  Hug. Така добре си се погрижила за нас тази сутрин.
Марси, и аз се нареждам до вас на масата, може ли???  Blush
Ноичка, наспинка ли се пиленце  Hug  Heart Eyes??? Много рано си се излюпила  Twisted Evil.
А днес петък ли е още. Оле и тук не мога да оправя тези дни от седмицата  ooooh!.
Весел ден ви желая. Отивам да си взема наистина бозичка, че Пипето ме съблазни с нейната закуска  Joy.

# 84
  • In a surreal moment!
Хаааааааааааа , я виж как една тавичка с баничка ви вдигна на крака ....Ели - пий спокойно , тя сегашната боза е по-скоро диетична...ето обещаните от вчера снимчици - под всяка съм написала кой-кой е , че да се ориентирате - приятно гледане. Чичо ми обеща ,че скоро ще се събират двете семейства и ще има още много - суперрррр

# 85
Хаааааааааааа , я виж как една тавичка с баничка ви вдигна на крака ....Ели - пий спокойно , тя сегашната боза е по-скоро диетична...ето обещаните от вчера снимчици - под всяка съм написала кой-кой е , че да се ориентирате - приятно гледане. Чичо ми обеща ,че скоро ще се събират двете семейства и ще има още много - суперрррр

Умирам от глад, моля не показвайте такива неща!!!!  ooooh! Naughty

Пепи, вземи сложи линк, бе скъпа!! Mr. Green

# 86

Умирам от глад, моля не показвайте такива неща!!!!  ooooh! Naughty

Пепи, вземи сложи линк, бе скъпа!! Mr. Green

Точно и аз товя щях да пиша !!!

Ха добро утро и спорен ден на всички ви !   bouquet

# 87
ПЕПИсупер закуска,кно защо съблазняваш бедния народ който е на диета,тукмо се надявах 4е ще влезна в норма
свате къде си?2ри ден те няма

# 88
  • In a surreal moment!
Ееееееее ма вие и виртуално ли не си угаждате ? Повече няма - обещавам ! Край ,край ,край !!!        КАТЕ    - ако си свободна , искам да те питам дали можеш да събереш на една снимка Кери е брат ми - да ги видим как ще изглеждат заедно - виж от скука какви ги измисляме ! Нещо като колаж - на мястото на чичо да сложиш Филко - дали е възможно?

# 89
Ееееееее ма вие и виртуално ли не си угаждате ? Повече няма - обещавам ! Край ,край ,край !!!        КАТЕ    - ако си свободна , искам да те питам дали можеш да събереш на една снимка Кери е брат ми - да ги видим как ще изглеждат заедно - виж от скука какви ги измисляме ! Нещо като колаж - на мястото на чичо да сложиш Филко - дали е възможно?
ПЕПИ пускай колкото ти душа иска то от гледане нищо не става

Общи условия

Активация на акаунт