Обичате ли да се гримирате 4

• 22 224
  • 548
  •   1
Отговори
# 360
А знаете ли кои сенки на Буржоа са по хубави-единичните или тройните?
Аз лично само единичните съм пробвала, много са хубави,но и са скъпички.Толкова харесвам бляскави сенки.

# 361
Има още един участник. Гери много ти отива това синьо, не можах да те позная отначало.

# 362
Искам и аз такива сенки,100-тина цвята,а за буржоата май единичните са по-хубави.Гери,много си хубава.

# 363
и аз нещо се опирвах да кача снимки за конкурса ,но не успявам Sad как да ги ка4а -или да ги сложа тук и жие да ги качите?нова съм и не см наясно Sad

уфф мн съм зле-мн съжалявам ,но не съм ги ка4ила в папката с 3тия конкурс,ами на страницата с всички папки Sad можете ли да ги преместите някак си Praynig

# 364
  • София
 sugarcandy ,снимай в близък план очите.

# 365
sugarcandy ,снимай в близък план очите.

тези снимки са от няколко дена-и няма как да снимам о4ите-а не се снимах специално за конкурса ,но сега реших ,че може да ги сложа-и нз как да ги изрейа само тях?а и как да ги преместя в папката с грима  Embarassed

# 366
Преместих ги,но няма снимка на очите,освен това някои от вас не сте си писали никовете под снимките,а нали трябва да знаят хората за кой гласуват

# 367
Сложих ти името,много са малки снимките и неможах да изрежа само очите

# 368
Сложих ти името,много са малки снимките и неможах да изрежа само очите

а как да ги уголемя?а ще може ли да ги сложа тука и да ми ги изрежеш очите или да ти ги пратя някак? Thinking

# 369
  • Габрово
Няма да стане sugarcandy. Сега опитах да уголемя с фотошоп едната ти снимка, но страшно се развали качеството, а ако изрежа само очите направо въобще няма да се вижда гримът.
Нагримирай се пак по-добре Peace

# 370
Мерси много Heart Eyes
Нещо станаха много малки снимките,май ще трябва наново да се правя,защото ги изтрих.

# 371
Няма да стане sugarcandy. Сега опитах да уголемя с фотошоп едната ти снимка, но страшно се развали качеството, а ако изрежа само очите направо въобще няма да се вижда гримът.
Нагримирай се пак по-добре Peace

аз се снимам с web камера да не би затова да не става?

# 372
  • Габрово
gery-gerry, твойте ги оправих вече Peace
sugarcandy, със сигурност е заради това, поне с gsm да беше друго си е.

# 373
gery-gerry, твойте ги оправих вече Peace
sugarcandy, със сигурност е заради това, поне с gsm да беше друго си е.

да ги изтрия ли от конкурса?

# 374
Искам и аз на куууууууууррррссс.....
Кой предложи?Исайкова, ти ли?
Искам, искам, искам Party

Последна редакция: ср, 11 юли 2007, 17:37 от La Bomba

Общи условия

Активация на акаунт