Обичате ли да се гримирате 4

• 22 248
  • 548
  •   1
Отговори
# 345
Karmen, отива ти - на мен ми харесваш такава златиста Simple Smile
Да бе,и аз се харесах,слънцето се отразило в очите ми. Grinning
Много поетично казано.

# 346
  • Варна, а по празниците в Ямбол
пускам тук и ако стават - после в албума??!!

# 347
ами, защо да не стават? Много си лъчезарна Peace

# 348
katyadjin много е нежничко  bouquet

# 349
хайде качвай ги,супер са си снимките и грима и ти също. PeaceКаква ти е спиралата?

# 350
  • ES
katyadjin приличаш ми на фолк певицата Рени. как ги правите тези напластени мигли бе ееее?

# 351
katyadjin приличаш ми на фолк певицата Рени. как ги правите тези напластени мигли бе ееее?
верно,че прилича бе,ама някой го беше казал май преди.И аз искам обемни мигли ама нямаааа.gery_to,мерси за комплиментите.  bouquet

# 352
То лошо няма, ама не си личи самия грим, не знам точно как да се снимам??? Embarassed
А спиралата е най-простата на АВОН за тийнейджъри от 3,9, обаче правя шмекерии като ги нанасям пак  с четката, но на спиралата Superfull на Авон.
Спиралата е нанесена два пъти само!!
а това за Рени, много ме развеселява и е комплимент!! Wink Mr. Green

# 353
katyadjin, наистина има прилика с Рени.

# 354
Личи си грима,как да не личи,щом ти видяхме миглите,а и сенките виждам,че са зелени.Значи се вижда. Peace

# 355
  • София
Eй ги руби-роузките:

Моите са друга палитра.

# 356
Личи си грима,как да не личи,щом ти видяхме миглите,а и сенките виждам,че са зелени.Значи се вижда. Peace
.... и бръчката между веждите си личи на първата снимка Laughing

# 357
  • Габрово
gery_to, благодаря за комплимента Hug Сега вече не си бременна, пак ли не ти е до грим? Laughing

Кармен, супер си в златисто наистина Peace

Кате, не знам какви шмкерии си направила, но миглите ти са станали страхотни... вярно лек е гримът ти, но то това е летен грим, а не клоунски като моя с който никога не бих се показала навън Laughing

Много ме е яд, че тук няма Руби роуз, а иначе имат страхотни неща, не само сенките.

# 358
Тези сенки са много хубави цветове Wink Аз имам на Руби Роуз,но са тъмни, а на мен май-тъмни цветове не ми отиват. а тук при нас няма глоям избор като ви гледам с какви хубави сенки се мацате, така се ядосвам.

# 359
  • София
А знаете ли кои сенки на Буржоа са по хубави-единичните или тройните?

Общи условия

Активация на акаунт