Обичате ли да се гримирате 4

• 22 200
  • 548
  •   1
Отговори
# 435
  • Габрово
Кармен, тук курсовете са по 6 мес. и нямам чак толкова време, а и не знам езика, но някъде напред във времето ще се пробвам.

Аничка, Олинце и при добро желание не мога да изкоментирам снимките ви с това качество Mr. Green
Айде и аз пускам нещо...

# 436
Е, големите стават, ама малките са  #Cussing out
Отново добър грим Валка!

# 437
Валка,браво,разкошно око си направила Peace

# 438
  • Габрово

Само око ли? Не виждате ли и кви джуки съм направила Joy
Аз нямам плътни устни, ама май нещо ми подпухват чарковете от бременноста, че и носът ми нещо бая голям ми се види... поне си имам оправдание и да погрознея Laughing

# 439

Само око ли? Не виждате ли и кви джуки съм направила Joy
Аз нямам плътни устни, ама май нещо ми подпухват чарковете от бременноста, че и носът ми нещо бая голям ми се види... поне си имам оправдание и да погрознея Laughing
Верно, но бремеността ти влияе много добре. Още повече си се разхобавила, повече незнам на къде.

# 440
Валка страхотно е окото Peace
Не знам при теб дали е така,но от тези снимки на мен носа ми излиза толкова ужасен и месест,че си създадох комплекси покрай тея конкурси Crossing Arms  Ужасен ми е носа на снимките Thinking

# 441
Незнам за Валка,но аз това щях да го кажа, чак вече ме е срам да пускам снимки.

# 442
аничка,много ти е хубава снимката на аватара.
валка,страхотни очи!и плътни устни разбира се  4470
олинце,малките снимки са хубави,но големите са много размазани.да не би да си ги увеличавала след това?пробвай да снимаш на по-висока резолюция.

# 443
Благодаря Буби.  bouquet

# 444
  • Габрово
Абе те и снимките са виновни, но и по принцип си ми е малко месест носът и аз затова все гледам леко в профил да се снимам и то ляв, че в десен профил ми е пък дълъг Mr. Green Е, не може да сме съвършенни съзнавам, но ми се иска Blush

Да ви се похваля, че ще си имам момиче и дано само не е толкова суетна като мен, че ще ни разори иначе Laughing

Аничке, ти защо все викаш, че няма разнообразое от сенки при вас... демек в Орифлейм ли?!
Можеш да изневериш на фирмата и да си накупиш по-цветни Peace

# 445
Валка - честито   bouquet! не очаквай да е по-малко суетна от теб - знам, защото моите са две  Mr. Green

# 446
  • София
Привет от мен,взех че се наканих да пусна и аз снимки,ама нещо не го виждам тва add photos,къде го? newsm78

# 447
Браво за момиченцето Валка.Аз си мечтая за момиченце много,защо да не е суетна.Според мен дори е много добре, защото жените трябва да се поддържаме. За сенките да ти кажа честно от тези на Орифлейм не съм много доволна, ползвам само едни които са мастни, нанасям ги като основа на окото /перлени с розов оттенък/. Имам предвид,че в града ни няма много голямо разнообразие, има на Руби Роуз,но все ми се струват тъмни. Иначе много ги харесвам. Има и някакви,които са много евтини и не ми вдъхват доверие.
За мен Орифлейм е силна в бялата козметика и парфюмите.

# 448
La Bomba, Честита ви годишнина... аз си мислех, че си мома не знам що Blush

Ква мома мари Joy
На 35, с 2 деца Joy

# 449
Кармен, тук курсовете са по 6 мес. и нямам чак толкова време, а и не знам езика, но някъде напред във времето ще се пробвам.

Аничка, Олинце и при добро желание не мога да изкоментирам снимките ви с това качество Mr. Green
Айде и аз пускам нещо...

Малииииииии, много си убава мариииии, пу пу.
Баси готините очи имаш Hug

Общи условия

Активация на акаунт