Много подаръци и голям купон го чака АВГУСТовския бонбон!

• 12 588
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Нана, аз като бъдещ жител на Овча Купел опознавам квартала Wink, та- го знам този цех. Исках друго да ти предложа . Можеш да си поръ4аш тортата в някой детски клуб(  сещам се за няколко, които работят с тях и можеш да им поръ4аш да тия доставят, независимо , 4е няма да се възползваш от услугите им  за парти:peace:).А ина4е ако си навита за разходка до ОК, кажи да се организираме и може да идем заедно, и кафе да пием и Блу да навестим Mr. Green , а и на място да видим какво е положението с тортите( макар 4е се съмнявам да е по-ралзи4но от каталозите newsm78).
Сега да драсна и аз 2 реда в стил "мило дневни4е" Crazy.Ама днешния ден беше...нямам думи Sick.Спряха ни водата по обед, след като се прибрахме от сутрешната разходка с ДАрия, цялата в пясък ooooh!.Аз се бях захваняла да готвя и пералня бях пуснала и ...изненадааааа #Crazy.НОктите ми са пълни  плънка( пълнех 4ушки), пералнята иска да плакне, а няма с какво. Абе- картинката беше пълна. За капак Дария се скъса да реве  и не ще да заспи. ПО едно време успя, но - за кратко. Равносметката за деня е ..45 мин сън Shocked.СКъса ми нервите от капризи. Излязохме в парка с надеждата там да миряса, но..уви. Добре 4е дойде баща й , 4е да седна и аз да изпия една бира.За капак , до преди малко се борих с един килим в банята с идеята да го изпера Crazy.Абе- с 2 думи, радвам се 4е денят е към своя край. След малко отивам да си лягам , 4е не издържам ве4е Tired
До писане.....  bouquet

# 136
  • Бургас
mmilena честито ви ново зъбче! Simple Smile

Tony_M  честита месечинка със закъснение!Весело изкарване на морето!  Simple Smile

AM честито ви първо зъбче.Да ви е здравичко и беличко! Simple Smile

Елиа честито ново жилище.Да си го ползвате със здраве!

bubcheto15 малката Ина е супер сладка.Да я намачкаш и нацелуваш.  love001С този бански е кукличка! newsm03

blueeye® радвам се ,че вашия тати си е в къщи.Бързо възстановяване. newsm10

А сега да се оплача:вчера ми се извади едното колело на количката.Както си я бутах и в един момент Ирен увисна,направо се втрещих.Тя е Чиполино Венеция Еко.Знае ли някой,колко време ги бавят там където ги поправят,защото е в гаранция. newsm12Нашия тати я закрепи временно,защото ако сега я дам оставаме без количка.

# 137
Здравейте мами,
Първо искам да честитя рождения ден на Карим,пожелавам ти много здраве за теб и семейството ти ,любов и разбирателство вкъщи и само положителни новини за отразяване! Hug

Чета си аз темата и ме налягат мисли от типа,защо всеки път когато стане дума за чужбина и България се пишат все едни и същи клишета,всеки се надпреварва да казва как иска и защо ще остане в България ,а всъщност въпроса беше свързан с конкретна случка с меко казано гадно поведение на хората в  градския транспорт към една майка с дете.
Не мога да разбера защо въпроса все се превръща в спор Б-я с/у чужбина,никой не е казал че факта ,че  да имаш паспорт от друга държава ти гарантира че няма да те отнесът на пешеходна пътека,никой не те казва, че тук не може да живее щастливо или че който остане е балък ,разбира се че и тук живеят чудесни хора ,и че и  в чужбина може да умреш в катастрофа,но нека бъдем честни,не знам подари лицемерие да не ги помислят за неучтиви, поради навик или любов към децата,майките с деца са по уважавани,дори в Индия(и аз имам познат ,който се върна скоро от там).
Тук много хора са ми помагали с количката и са ме окуражавали да кърмя,радвали са ми се искрено,но не мога да не призная че в чужбина децата са издигнати едва ли не в култ видях го с очите си.
А и доколкото си спомням никой не ви кара да ходите някъде,това не е агитация за масова емигарция.
Всеки има своя личен път и начин да бъде щастлив,аз съм прекалено любопитна ,жадна за пътешествия  и не съм щастлива тук,затова смело следвам мечтите си,независимо къде ме отвеждат аз поемам риска да не успея и да се проваля ,този риск не е по голям от риска да се провалят мечтите ми за промяна тук и да видя как страдат децата ми минавайки през моя житейски опит.Каквото и да избера риск има ,нещата никога не са само черни или бели,но аз ще  следвам инстинкта и сърцето си ,слава Богу съм достатъчно смела за това .
Всичко друго което казвате за мен е неприемливо,не бих останала заради роднини и приятели ,защото аз живея мой собствен живот те свой,аз не живея заради тях. Обичам ги и ми е хубаво да съм с тях ,но това не ми е достатъчно за да съм щастлива.Ако те ме обичат не биха ме разколебали да преследвам щастието си, защото приятелството за мен не е добра изгодно сключена сделка а обич и подкрепа.Аз имам много малко, но истински приятели и ги разпознавам точно в такива ситуации.
Аз също не съм балък и не чакам рая да се отвори в чужбина,но чувствам че ми е време за промяна за нови по интересни предизвикателства от това как да вържа 2 та края,и аз работя от 14 годишна, но не искам сина ми да го прави, защото му се налага, а защото иска например,и аз съм на 30г и мога да умра на 31,но ще съм оценила живота защото съм живяла,без да робувам на граници ,връзки,семейства,приятели ,имоти.
А ми това е,малко филосовки,но надявам се по интересно от това да ви разказвам за поредното падане на Елица,защото и ние сме на същия етап като повечето тук.

blueeye® пожелавам и аз бързо възстановяване на съпруга ти! Hug
Тези колички Чиполино трябва да се казват ЧУполино! hahaha

# 138
  • София
Добро утро!

Велмарче направо ще се възползвам от предложението ти и ще ти звънна, когато реша да идвам, за да се стиковаме и да не си на работа. Друго си е на място да я видиш тортата. Днес пак ще пробвам на телефона, поне да знам колко дни предварително трябва да си я поръчам.

# 139
MamaMargo, аз не видях спор , а просто мнения по въпроса Защо искам да замина или да остана? На мен лично ми беше много интересно да прочета мотивите на млади, Ентелигентни жени да останат и да отглеждат децата си в българската действителност.
Аз смятам, че времето прекарано с близките и приятелите ми е по-ценно отколкото вниманието, обръщано от чужди хора на децата ми, защото смятам, че за да се чувстваш щастлив е необходимо многооо малко.
Но както казваш всеки има правото да търси собственото си щастие където сам реши! Peace

blanc, да не ти липсва Хорейшио? Mr. Green

Последна редакция: вт, 10 юли 2007, 09:38 от AndyB

# 140
Добрютрю драги мои Mr. Green

Бубче, слънце, Инка като гледам на  тая снимка вече се е научила звезда да прави, тъй че е готово детето вече за морето  Grinning
А с тая нейна кукла ми пълни душата  Heart Eyes

Tony_M, чувала съм (не знам до колко е вярно де) но като се кръстило детето и всички лоши неща спират да се случват! Много ми се иска да е така  Praynig

Блу
, радвам се че сте си заедно тримата  Hug А м/у другото от какво може да се получи това разкъсване на хранопровода  Rolling Eyes

blanc, каво е това харчене с marulka_s дето го правите, а?  Laughing Дайте начин как да изкарам пари, че ще ме изгонят от нас ако продължавам така  Joy

Уф нещо щях да пиша друго ама не помня  newsm78 после като се сетя ще се включа  Wink

# 141
  • у дома
vst_80 ЧъРъДъ   newsm59   ura  smile3525

val_stef, в нашия случай най-вероятно от напъните за повръщане (т.е. татито ни има рефлукс и при всяко миене на зъбите получава напъни за повръщане  Sick )  отделно чувствителния му стомах и язвите дето си има  ooooh!

целувки от нас    Heart Eyes  Hug тези дни ще се пробвам да кача малко снимки и някое и друго филмче да ви покажа с подвизите на Ния  Mr. Green

Вярно,че отметнахме и 11-ия месец Peace

само не ми стана ясно, как така сме отметнали 11-ия месец  Shocked  Mr. Green

# 142
  • софия
ВСТ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
http://www.boowakwala.com/happy/happy-birthday-song.html

# 143
Привет мили и страхотни момичета,
много благодаря за пожеланията ви, толкова са хубави всичките!!! Изкарахме един разкошен уикенд с тати и бебето, ходихме на заведения, видяхме се с приятели, празнувахме вкъщи, а после на следващия ден и навън, отидохме до Донау инзел, това е един адски готин остров на река Дунав, в един негов изкуствен канал, където водата е чиста и хората се къпят, направихме плажче, пикник, ей такива приятни нещица...
Блу, татито е 79, ама познаваме една девойка на 7.7.77
Каримче, честито на патерица. Всички рожденици да са ни живи и здрави!
Вчера бях на среща с мамитата от Виена, много готино изкарахме в една сладоледчийница, ще разправям подробности по-късно! Сега се впускам да чета отзад напред, че да мога да коментирам  Whistling
И само да кажа, че като се дават примери за това и онова, не е хубаво да се сравнява между явления, които се случват спорадично и рядко, затова и биват толкова интензивно обсъждани, и събития, които се случват ежедневно. Разликата е огромнаааа!

# 144
  • В ЛЮтеницата
ЧРД на VST80! Бъди здрава, щастлива и прекрасна майка! Много сбъднати мечти!

MamaMargo, аз не видях спор кое е по добре в Бг или в чужбина, а мнения кой къде иска да живее. Ако наистина имаше спор - щях да се развихря  Twisted Evil! От емоционалния ти постинг, обаче, с теза, доказателства и заключения е ясно, че не си щастлива по начина, по който живееш и моя съвет е следвай мечтите си! (Рядко имам чувства към населени места, но не знам защо съм много доволна, откакто оправиха околовръстното на Ст. Загора - много странен град със собствени правила за движение и винаги се чувствах като "щастливо оцеляла" след сафарито в него)
Аз лично смятам, че човек е щастлив със семейството и близките си, но и с работата, която работи. Всичко останало -  навсякъде има плюсове и минуси и всеки преценява за себе си. И никой няма право да съди другия за решенията му. И мисля, че в тази тема никой не го прави.
Бубче, има ли  EFP? Къде ще водите Инчето на море?
Елиа, май не съм ти честитила новото жилище! Да живеете дълго и щастливо в него!
Честити зъбковци! А на мамите на проходилите - здрави кръстове!

# 145
  • варненка от София

ЧРД на vst_80!

С пожелание за много здраве, обич и късмет!

# 146

ЧРД на VST80!

Пожелавам ти много здравеи да си все така чаровна и усмихната! Hug

# 147
MamaMargo, аз не видях спор , а просто мнения по въпроса Защо искам да замина или да остана? На мен лично ми беше много интересно да прочета мотивите на млади, Ентелигентни жени да останат и да отглеждат децата си в българската действителност.
Аз смятам, че времето прекарано с близките и приятелите ми е по-ценно отколкото вниманието, обръщано от чужди хора на децата ми, защото смятам, че за да се чувстваш щастлив е необходимо многооо малко.
Но както казваш всеки има правото да търси собственото си щастие където сам реши! Peace
AndyB всеки има своя формула за щастие и точно това казвах и аз ,и да няма спор просто темата се измести в друга посока.
Темата и въпроса беше толерантно и съпричастно ли е обществото към майките в България,иначе едва ли някой би оспорил че едно дете се чувства най добре с роднините си  Peace
Pepper и аз не съдя никой за решението му избора е много личен и зависи от много неща.
Всъщност не очаквах да ме разбирате,просто споделих като всички други тук мнението си че за мен чувството да изживявам всеки ден като последен е много важно,свободата да живея както искам ме прави щастлива,а в момента в БГ тази свобода ми е отнета и това ме прави нещастна.Инерцията и модела на мислене ме смазва,но тава е тема която е дълга и е безсмислено да я говорим тук...
А Стара Загора е хубав и зелен град с много поддържан център и паркове,но и тук и в София от битовизми хората често забравят за какво са мечтали Wink

# 148
Честит Рожден Ден на  VST80
желая здраве на цялото ти семейство, а ти  да си обградена с много обич и щастие Hug
Преди амлко се върнахме от консултация. Дари е ка4ила само 100-ина грама, та сме 9900/74.
Доки каза 4е вси4ко е супер, а и аз отдавна не се притеснявам за мерки и теглилки.ПОказахме си пълната програма Crazy, доки ни похвали , и - така Grinning.Сега съм я оставила да крещи в другата стая, защото нещо отново не може да заспи ooooh!

Последна редакция: вт, 10 юли 2007, 13:54 от velmar

# 149
Цитат
Pepper  и аз не съдя никой за решението му избора е много личен и зависи от много неща.
Всъщност не очаквах да ме разбирате,просто споделих като всички други тук мнението си че за мен чувството да изживявам всеки ден като последен е много важно,свободата да живея както искам ме прави щастлива,а в момента в БГ тази свобода ми е отнета и това ме прави нещастна.Инерцията и модела на мислене ме смазва,но тава е тема която е дълга и е безсмислено да я говорим тук...
   202uu
Ето това беше идеята и в моите изказвания, а не кое е скапано или не.
Нямаме нито свободи, нито права в реалния ни живот, а само на хартия. Нямаме нито гражданско общество, нито цивилно мислене!Защото няма държавна рамка, в която те да се реализират!!!
Пепърче, права си мила, че няма спор тук, при нас всичко е цветя и рози, както беше вицът  Joy

Общи условия

Активация на акаунт