Много подаръци и голям купон го чака АВГУСТовския бонбон!

• 12 592
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
  • софия
ПРОХОДИХ МЕ  Joy!

# 151
честитооооооооооо Party!!!
разказвай- как ,кога......

# 152
Здравейте! Hug И ние днес ставаме на 11 месеца!
Както писа Дани сега броим месеци, а от следващия почваме с годинките, кога мина толкова време newsm78
Дани, честити краченца на Найа, хайде нови обувки за малкото човече newsm68
Блу, радвам се, че таткото си е у дома, бързо да се оправя Peace
ВСТ80, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО ОТ МЕН! newsm59
На всички с хубави поводи Честито!  bouquet
Болничките да се оправят бързо Praynig
Май ще е толкова, Деница се събуди. По-късно ще кача снимки, ако ми остане време, разбира се Wink

# 153
# 154
  • софия

разказвай- как ,кога......
Десет минути преди да го напиша  Mr. Green!
Не е ходене примерно както си стои  и да тръгне сама на някъде-ей,така.Ами аз я викам и тя идва.И не е джиткане с километри  Wink,ами пет,шест крачки.Но аз си го броя  Crossing Arms Grinning!И от както го направи до сега само и подвиквам да идва и при и тя завалията идва,к'во да прави  Laughing!Явно се по умори и сега заспа,но като стане пак,ще потренирваме,за да не забрави  hahaha!
Блу,радвам се,за вас  Hug!

# 155
Здравейте, мили мами!
МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ! СТРАХОТНИ СТЕ! МНОГО МЕ ТРОГНАХТЕ  smile3525  love001
Влизам само на бързо, че на Лори много й се спинка - да ви почерпя, пък после ще чета подробно

Честити ходещи крачета на Найа  smile3501

# 156
Ама сте писали, писали, бравос  bouquet
ВСТ80 мила, честит рожден ден, още едно много симпатично раченце в нашия форум, пожелавам ти повече напред и по-малко назад да крачиш в живота Heart Eyes
На нашата любимка Найчето, честито прохождане! Да е жива и здравичка!
Ние не знам вече в коя графа спадаме, защото хем моят човек ходи волно и свободно в леглото, вдига ръцете нагоре и така от единия до другия край на кошарата. Като ходим из апартамента, пуска от време на време ръчичката и прави няколко крачки, но мен ме е страх да го пускам още да не се нарани.
Бубче, дано тогава ти се сбъдне желанието за второ детенце, ще ти е трудно, но после пък ще имаш двойна радост! Малката Ина наред с Калоянчо на Нана са май най-големите фурии на нашето форумче.
Блу, мила, дано бат Пеп се е оправи скоропостижно, Бобката му е голям фен на блог-а, аз също, четем го с кеф, скоро ще коментираме Joy
Адрианска, СТРАХОТЕН гоблен, голяма символика, красота.
Анди, ти си голяма душичка, много те харесвам, а малкия Гогчо всеки път като го видя така ми идва да го нагушкам. И ми изглеждаш много приятен човек, който със сигурност може лесно да установява контакти. Обаче не можах да разбера, защо изключваш възможността да намериш приятели и на други "чужди" места освен в България, нима само там, където живееш, можеш да имаш близки хора, а навсякъде другаде не? Какво означава чужди хора да ти гледат детето? Това не можах много да го разбера като идея.
Мамо Марго, много хубав философски постинг, ама не е за този форум. Тук е по скоро за разпускане, на мамитата твърде малко време ни остава за мислене и философски трактати Joy
Честито на бебешорите с първи зъбченца!
Айде отивам да правя нещо много смислено и интересно, а именно да  1ironing

# 157
Здравейте, мами!

hbday   Vst_80! Да си жива и здрава!

Блу, радвам се, че любимия ви мъж вече си е вкъщи. Пожелавам му бързо възстановяване.
Бубче, аз бях на 23 год.когато родих Боби, а тя беше на 10 мес. когато започнахме да правиме Сашко. Така че, ако все пак закъснението е поради бременност, бих ти пожелала успех. Не е лесно, но е супер забавно  Hug

# 158
newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18
Честит Рожден Ден vst_80!
Здраве, любов, късмет и мноооого щастие!!!

Лелееее браво на Найа! Да са и честити ходещите крачетааа  newsm68

# 159
Мамо Марго, много хубав философски постинг, ама не е за този форум. Тук е по скоро за разпускане, на мамитата твърде малко време ни остава за мислене и философски трактати Joy
И аз разпусках, споделих мислите си,но щом ви натоварва ще си взема бележка и ще ви оставя на мира.В крайна сметка това не е единствената възможност човек да говори с някой. Wink

# 160
Честит Рожден Ден vst_80!

Честито на проходилата кукла Найа! Heart Eyes

dusheto, незнам дали изглеждам като душичка, ама съм Дева. Mr. Green За приятелите съм съгласна - въпреки мноооого различния манталитет, приятели можеш да намериш навсякъде. А под чуждите хора имах предвид любезността на непознатите хората по улицата.
А според мен Начко си е направо проходило човече! Hug

# 161
  • Бургас
vst_80 Честит Рожден Ден!Здраве,щастие,късмет и много любов!
Честити ходещи крачета на Найа! newsm68

# 162
  • софия

И аз разпусках, споделих мислите си,но щом ви натоварва ще си взема бележка и ще ви оставя на мира.В крайна сметка това не е единствената възможност човек да говори с някой. Wink
Марги,стига  Naughty!Кой натоварваш?Мисля,че от мнооого отдавна трябва да сме надрасли периодите със цупенето!
На мен ми е интересно всеки да споделя неговата гледна точка!
Нека не издребняваме и не търсим под вола теле  Peace!
Сигурна съм,че имаш с кой да говориш,разпускаш,но ще ми е приятно,ако продължавам да чета твой постове и тук-където ти е мястото  Heart Eyes!

# 163
  • София
Писах, писах и понеже Ивчо ми е в ръцете - изтрихме го някак  Close
Честит рожден ден на vst_80! Бъди щастлива жена и майка!
Дани, много точно си го написала - "проходих ме" ! Peace Честито!  Hug Heart Eyes
Нана, знам че не е лично, мила!  Simple Smile И знам товето мнение по въпроса  Wink Бубче, успех!
Блу, радвам се че татито ви е добре вече! Какво значи бяла диета? Така ли се казваше?
Мацки, да ви питам - кой номер памперси ползвате? Ние минахме на 5. Има ли други с голямо дупе?  Laughing И има ли други льокащи вода като жаби? Преди малко Ивчо изпи наведнъж 150мл, с малко сок от сливи Shocked

# 164
  • софия
Елфче,и Найа пие вода,като за световно,а за памперсите ние от три месеца сме на 4  плюс и се чудя дали пък да не минем скоро на 5  newsm78....Вие колко кг. бяхте?Найа е 10.500

Общи условия

Активация на акаунт