Много подаръци и голям купон го чака АВГУСТовския бонбон!

• 12 568
  • 283
  •   1
Отговори
# 45
  • софия
Добро утро!
Честит рожден ден на НАВРАМОВА!
Вчера и ние бяхме на разхока след 18ч.,ама по едно време голям студ ми стана  Crazy!
Купих си слънчевите очила,които си бях харесала преди време и съм вери хепи,а по магазините има такива зверски намаления  Blush!В "Бенетон" има страхотно дет. неща,за без пари.
Да,гадна ни е държавата,да и аз всеки ден се дразня на тротоарите и шофьорите(имам си свидетели Laughing),но както написах в предния си пост не бих могла да живея другаде.Така съм устроена-тук са приятелите и роднините ми,а аз не мога да живея сама без тях.Това е положението и всъщност не виждам нищо лошо в това!
Peace!

# 46
  • София
Направих списък,ако някой сеща още нещо,що го добавя веднага Peace

# 47
Браво Бубче    bouquet

Абе мисля си не е ли крайно време да поразчистим в първия пост тия лекции и важни статии  newsm78 - от там май това което най ни касае сега са ваксините и имунизациите от другото няма смисъл (а който се интересува ще се логва във стара тема и ще гледа  Simple Smile )

Какво ще кажете?

# 48
Честит рожден ден на navramova!

ауччччч Анди, и аз съм на мнението на Елвингчето, че киселото мляко няма как да е по-добро от АМ, не може да се сравняват. Все пак АМ е единствената истинска алтернатива на кърмата, в смисъл че доближава най много майчиното мляко. И трябва да се предлага до 3тата годинка. А киселото мляко си е отделно.

dusheto, Elwing, явно точно предлагането и на двете е липсвало в теорията ми. Mr. Green Hug dusheto, ама ние няма ли да кърмим до 3 год.?! Mr. Green

Аз също подкрепям Бубчето, но също така смятам, че всеки трябва да право това, което го кара да се чувства щастлив. Peace

Вчера се наложи бързичко да прибавя Фенистил капки към аптечката ни, защото се оказа, че Гого е направил алергия най-вероятно към Суметролим-а, който пие в момента. Аз цяла сутрин си мислех, че зачервените подутини под очичките са заради изгаряне, което не можех да разбера как е станало, но вечерта като му видях обрива направо ми призля. Confused

Към списъчето можем да добавим и вит. С амппули от 2 мг.

Ммария26, честито проходило момииче! Heart Eyes

# 49
AndyB, ако е направил Гоги алергия от Суметролим-а трябва да го спреш и да даваш сега само капките Фенистил докато се изчисти Peace

Ммария26, честито проходило момииче! Heart Eyes

Честити ходещи крачета и от мен   bouquet

Честит Рожден Ден и на Navramova! Здраве, щастие късмет и всичко най-прекрасно ти желая   bouquet

# 50
Чесит рожден ден на наврамова! Загуби се и тя нещо!
Поздравления на бубчето15 за добре оформената темичка и прегръдки за малките Ина, Яна, Ирма и всички останали паднали бебоци тези дни, ама са ни много палави. За списъка с лекарства аз съм много доволна и от два сиропа – Вентолин и Солволан. Малката за нула време се оправя с тях.
Момичета, благодарско за отговорите – кърмих я и май няма проблеми. Елфче, откриях я темата в майките. Мерси. А аз вече съм добре и даже щастлива, че съм отслабнала цели 2 кг за един ден покрай болестта. Ама какъв ден беше само не ми се припомня.
Обръквацийке, пиши по-често, де и метни малко снимки. На кое море си?
Марулка, не бой се за варицелата. Няма начин да я сгрешиш – бързо се развива. А ти пишеш че са само три пъпчици. Възможно ли е да е като от комар? Предния месец бяхме на почивка с братовчедите на Нора и двамата варицелени – единият на 4 години, а другото на 6 месеца. Бяха им завехнали пъпките, но все пак имах опасения. Говорих с моя доктор и той каза, че нямам място за притеснение и да ходя спокойно на почивка с тях. Още повече че и я кърмя, както и ти.
Душе, честито ти проходило юначе, легло – не легло – стъпки прави човека. Цвети, за почивка виж този сайт – тук има доста инфо и цени, все ще намериш нещо. http://www.nbta.bg/index.php
Съгласна съм с Валката да поразчистим първия пост.

# 51
  • Sofia
Сега само запис, но довечера съм сама с Димана и ще пиша.

# 52
  • варненка от София
Ох, Мадонка, господ здраве да ти дава  Hug Аз се бях ошашкала, покрай температурата, която ми вдига два дена подред, но то беше само вечер и бързо я сваляхме. Сега и тези 3 пъпчици, но вече тази на челото я няма, на крачето е завяхнала. Та пъпките са от понеделник, днес е петък, нови пъпки няма. Кърмим се и то съм станала като дойна крава, тя като се присети идва вдига блузата и се лепва като кърлеж. Дано са излишни притесненията ми.

# 53
Запис и от мен  Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАВРАМОВА -ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И МНОГО ЛЮБОВ ТИ ЖЕЛАЯ   newsm51

Бубче
отново темата е супер сладка  newsm10,радвам се че на Ина и се е разминало  Laughing,дано всички падания да минават леко и без сериозни последствия  Peace
Относно живота в БГ и аз смятам,че ни е скапана държавата и много други неща ме дразнят,но не бих могла да живея другаде  Sad и все пак живея с оптимизъм че в скоро време нещата ще се оправят  Peace
Относно лекарствата и аз имам само Панадол,Риванол и разни кремчета за мазане,ще ми бъде от полза списъка с лекарствата  Peace
ММария честито ви проходило момиченце   Hug
И аз да се похваля имаме си вече 3 -ти зъб  Mr. Green /след два месеца мъки/
Мали мацки като чета почти всички дечица правят опити да ходят,а Даяна само лази,изобщо не се сеща да се хване за някоя мебел и да се опитва да ходи  Embarassed има ли и други деца като нас  newsm78
Ние довечера ще изчезваме за една седмица малко на гости при мама,ще ми липсвате  Cry
Пожелавам ви много приятни емоции през следващите дни  Hug Heart Eyes

# 54
Мерси, момичета!  bouquet Днес обаче още не се е пускала да ходи сама newsm78

Душе, права си за общия Европейски дом, ама нали скоро ни приеха и аз още не мога да свикна  Mr. Green Просто има хора, които могат да са си у дома навсякъде и такива, които не могат. Аз явно съм от вторите - много обичам да обикалям, ама трябва да знам, че ще се върна вкъщи...А държавата ни не е просто скапана, ами хич я няма и това най-ясно се чувства в гадните ситуации - когато се разболееш, когато те оберат и въобще, когато си слабата страна.  ooooh! Съгласна съм с Бубчето -  без да си мисля, че мога да променя света, винаги спирам на пешеходните пътеки bowuu
А право на щастие има всеки - много се радвам и по балкански ви заплювам, че сте намерили пътя към вашето Laughing И вече спирам, обещавам smile3505

Честит рожден ден на Наврамова!  bouquet Да си жива и здрава!

# 55
  • софия
Mомичета,благодаря на всички,които помогнаха Бубетоbouquet да спретне толкова бързо списък с неща от първа необходимост  !
Честито на бебчетата с нови зъбки и проходили крачета!

# 56
  • В ЛЮтеницата
По темата - у нас или в чужбина - имам една препоръка от брат ми, който скоро посети Индия:
Където и да живееш, както и да живееш - ще се почувстваш много щастлив от начина си на живот след като посетиш Индия  Laughing!
Лично аз, след като изляза за известно време извън България и се върна отново - с невероятна радост "виждам" въздуха, който дишам пътувайки по Цариградско шосе, и съм се заредила с невероятно търпение за всички неуредици. Разхождайки се по 5-то Авеню в Ню Йорк си мислех единствено - как тези кратуни са си направили такъв живота, а ние не можем. Защото хората там не са по-добри, а даже са по-смотани и ограничени. И такива са навсякъде - фалшива любезност и студ... То не, че и тук не станаха студени и безразлични много хора, но .... Но обожавам да пътувам!!!
Та в думите на Бубчето - не струи патриотизъм - а желание за борба и промяна - Лъвските черти, които безкрайно добре познавам - и с които, вие, мами на лъвчета, ще се запознаете мнооого скоро!
Май скоро и аз ще трябва да правя прощъпулник. Но Лора не ходи, а тича... И не може да спира, та главата и стана квадратна от цицини...
Вчера пак я водих на детски рожден ден - беше много хубаво градинско парти с "аниматори" (иначе казано клоуни) и се оказва, че мойта щерка ще е голяма купонджийка - такива танци направи! Анди, ще се окажеш права, че й трябва социален живот - ама не е случило детето с тая майка-темерут! Как е Гого, оправя ли се? Според мен проблемите са от зъбките-петровки - до седмица ще пробие и второ и ще му мине!
Cvetyab - е няма такова място! И луксозно, и евтино! Но ако разбереш нещо - сподели Laughing!

Честит рожден ден на navramova! Бъди здрава и щастлива!

# 57
Здравейте!
Аз се включвам за втори път за 3 дни. От доста време не съм имала подобни разписвания.
Да кажа и аз за медицинския набор - имам един Панадол, няколко пластира, помпичка за сополки, риванол. За сега сам ползвала само два пъти помпичката, надявам се да не се налага често да ползваме такива неща. За паданията - аз спрях да броя, то това моето дете трябва да му сложа брояч. Постоянно е с очукана главичка и ръчички, а от скоро и крачетата са със синини и корички от разни сблъсъци с мебели и други. Аз се похвалих .че се пусна сама да ходи, но на сега се е научила и да пълзи и сега майка ми  ми разказва, че коленцата й били постоянно червенки. Трябва да търсим малки наколенки. Снощи изяла две чинии със зелен фасул - усладил й се е явно. Ще кача малко снимки да ни видите в 10 - месечни. В повечето случаи са правени с телефона, затова не са добри. Но да добиете представа.
Силно се надявам на 19 да хвана пътя за Слънчев бряг. Само имам едно притеснение - корема не се е прибрал съвсем. Постоянно с глътнат корем не ми се върви. Ще лежа по гръб само.
Ами хайде за сега толкова от мен. Хубав и слунчев ден на всички!

# 58
Здравейте, мамчета!
И днес е ветровито, но много по-приятно от вчера.
Марулка, аз знам, че кърмените бебета имат имунитет към конкретна шарка само ако и майката я е изкарала. Така че, ако ти си изкарала варицелата, няма за какво да се притесняваш  Peace.
Ира_78, аз също мажа с Аутан, но нанасям до китките, защото и мене ме е страх да не попадне в устата. Но при нас има ефект, не като при Нори.
Пепър, много ти завиждам, че си ходила в Ню Йорк. Незнам защо толкова много ме влече този град, в който даже няма и какво толкова да разгледаш, само навалица от хора, коли и сгради. Но незнам... харесва ми.
Относно лекарствата, вие сте написали всичко необходимо, аз само ще добавя един сироп за кашлица, от който съм много доволна Еуреспал. Действа страхотно и при леко зачервено гърло - билков е.

# 59
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3369680 -Тук сме на Мальовица преди да се разболеем.

Браво на Инчето ,че е юнак без рана не може.

И аз не харесвам много неща в държавата,но не бих я напуснала...или вече не бих я напуснала ,когато съм на 30г,ако живеехме по 200г може би.Тук са всички,които обичам ,а и аз така с главата в стената си живея,бих казала щастливо.А и вече доста усилия и борби съм преживяла за да постигна това което имам сега , и имам доста за постигане за в бъдеще  Crazy
ЦветяБ-ние ще ходим на Синеморец в каза Доминго-50лв двойната стая.Не съм била там,но ми хареса ,че е затворен тип с басейнче и кафе,ресторант,така че,като станем с Марти в 6.00-направо да изпълзим от стаята на кафето и басейна,докато се събудят другите..

Общи условия

Активация на акаунт