Освен това опитва да се катери по мебелите, което вече е проблем, защото пада назад и си чуква главата.
Сега й закачихме люлка на мястото на бънджито, но и в нея не иска да стои. Затова пък ходи при телевизора да гледа реклами 
, а заглавието може до го включиш в следваща анкета - пак ще е актуално

(аз не се измъквам, но както бях писала компа ни е много зле, на всеки 5 минути се рестартира или забива по 10 пъти
) просто полудявам
това нещо се опитвам да го постна от сутринтадано скоро успеем да направим нещо, я да подменим някоя част, я да го сменим целия
май и на Ния скоро ще правим прощъпулник

Покажи ни в клипче как танцува!
.
, така 4е ще пиша направо по темите.
.А сами4ка все още не успява.Та- тръгва да ходи, аз я държа , тя ме отблъсна много рязко и в бързината да я хвана отново , хванах ръкава на шушляковото й яке и тя падна на земята
.Захласна се, не можа да изпла4е веднага, а когато го направи, хлипаше на пресекулки...Дълго време не можа да се успокои. ПОнеже беше с ка4улка,а и я вдугнах моментално, не можах първона4ално да видя къде то4но се е ударила, но после видях синина на главата до слепоо4ието.Побърках се от притеснене и цяла ве4ер я гледа под лупа за признаци за сътресение, сънливост и т.н. За щастие- не видях такива. Та- за апте4ката- имам вкъщи само панадол , физ. разтвор, фенистил и мноооого мазила за кожните й проблеми 
).Утре съм и на работа, така 4е- трябва да използвам всеки момент за разходки.
Жалко 4е не е оценила колелото. Дария умира за такива, а още не съм й взела
.Само ти4а по 4уждите.
)
- 1-во, 2-ро и 3-то, 4е да има тия дни какво да се яде, докато съм на работа.
Лек аи спокойна нощ на вси4ки 
Честито прохождане на малката Ирма.
Пуска се от единия край и така го взима с вдигнати високо ръце до другия край. Голям смях е, но иначе не смея да го пускам още на земята, ходи свободно с една ръчичка. Научи се да пляска с ръце, като му викам браво, много се забавлява на песента с банските на лалета, като му я пея, почва да клати глава и да подскача. И той, Анди, си слага слушалката на ухото, сладки зверченца 

голяма сладурана е!Старашна снимка!

пада става,постоянно е мръсен ама какво да се прави така ще е,имаме си и множество цицини по главата. Тази сутрин излязох по потник, а навън сигурно беше 18 градуса, какъв беше този вятър незнам,добре че следобяд се оправи. Някой беше питал за овесените ядки, Марио много ги обича, аз купувам от финните и ги варя 10 мин в съотношение 1:3 с 1 лъжица кафява захар, след това слагам някакъв пресен плод намачкан или настърган. Ние също още се кърмим, но спим добре не мога да се оплача понякога се буди,но не повече от 2 пъти на нощ, май само като му избиваха зъбчетата беше по на често. Душето
и аз всекидневно се дразня от скапаните тротоари, от колите по тях, от това че никой не спира на пешеходна пътека, а ще минат през количката, че ме и псуват, че съм вървяла бавно
, от това че никой не те пуска пред него на опашка дори когато детето ми се съдира от рев и още милион такива мога да изброя. И понеже знам как е в нормалните държави, много ми е мъчно, че тук не е така, и какво от това като аз карам нова кола, имам хубав апартамент и добри доходи, това не е най важното, важното е как се чувстваш и в каква среда ще расте детето ми. Имаме прекрасна страна, но скапана държава, аз се чувствам гражданин на света, мога да живея навсякъде стига аз и семейството ми да са щастливи, така че и аз ще ви напусна скоро, но ще се връщам, обещавам
Така, сега се чудя къде да ходим на море, хем да е наблизо,хем да е луксозно, да става за деца и да не е скъпо
Милена и при нас имаше такъв период, но започнах да го къпя малко по рано, че като много му се спи и реве. Стига съм досаждала, че стана дълго, ама така е като ме мързи да пиша, лека нощ на всички!
А за темата не се притеснявай, не беше проблем 
Бебефона е пластмасов,но има много ръбове и сигурно точно с някое ръбче й се заби в челцето
Не,че вечерта не падна на глава докато се опитваше да избяга 
От няколко дни голямата му любов е ....кофата за боклук