Много подаръци и голям купон го чака АВГУСТовския бонбон!

• 12 565
  • 283
  •   1
Отговори
# 30
И аз да се похваля - Ирма днес направи първите самостоятелни крачки Laughing Абе, спира с пльосване, ама й хареса и вече й викам НУРС-че  hahahaОсвен това опитва да се катери по мебелите, което вече е проблем, защото пада назад и си чуква главата.

Вчера й купих от тези колела, дето се бутат, но тя стоя в него точно три секунди и тръгна да излиза.  ooooh!Сега й закачихме люлка на мястото на бънджито, но и в нея не иска да стои. Затова пък ходи при телевизора да гледа реклами Confused После отива на радиото да върти копчетата. Одеве успя да си пусне Румънеца и Енчев и дори ми потанцува hahaha

Бубче, нацелувай Ина   bouquet, а  заглавието може до го включиш в следваща анкета - пак ще е актуално Mr. Green

Аз маже Ирма с мазилото на Чико - тя такива неща си слага в устата, че за това не се тревожа. Мажа и количката, но ефектът пак е слаб....

Елвинг, аз я изведох сутринта и тя веднага заспа. После майка ми я разхожда и ми я върна полузаспала и ужасно кисела. Скъса ми нервите...

Душето, аз в ранното си юншество заминах да уча в странство. Изкарах три месеца, но ми беше толкова тежко и мъчно за вкъщи, че се прибрах и повече не съм си помисляла да емигрирам. Но се радвам, че вие се чувствате добре.  bouquet

# 31
  • София
irra 78 мисля , че репелентът не трябва да попада в устата и в очичките, на опаковката пише в такива случай да се изплакват.

Elwing ние днес имахме 2 разходки- една съвсем кратка по обед и една по- дълга привечер, но навън Яна вече почти не спи

и ние имаме Аутан,  не мисля, че ни помага особено, но мажа упорито.... и все е наядена

# 32
Момичета,някоя от вас има ли проблеми с къпането???И какво правите,ако да??Мартина от няколко дни крещи  и реве неистово,като я къпя,става права в коритото и иска да излиза и да я гушкам.Едвам я удържаме с баща и.А преди не беше така,напротив радваше се и си играеше.Сега оставам за 3 дни сама и не ми се мисли как ще я къпя,нито играчки я разсейват,нито песни-нищо!!Дали е такъв период или лигавщина??
Браво на безстрашната Ирма,скоро май ще има прощъпулник?? Party

mmilena ние ,когато Ирен беше болна и имаше кашлица с храчки ни предписаха сироп Флудитек.Дава се по веднъж на ден според възраста и килограмите на детето.Падаше се тогава по 5 мл на ден.Имаше ефект
Мерси за инфото-ще взема да и купя,че направо се дави.А той дали е хомеопатичен?
Велмарче-дай някакви координати или сайт на вашата кухня,плийз   bouquet

Хайде на Кръцни/Срежи и лягам.....

# 33
  • у дома
разпис  Laughing
bubche благодаря за темичката  Hug (аз не се измъквам, но както бях писала компа ни е много зле, на всеки 5 минути се рестартира или забива по 10 пъти  Crazy  Close ) просто полудявам  Crazy това нещо се опитвам да го постна от сутринтадано скоро успеем да направим нещо, я да подменим някоя част, я да го сменим целия  ooooh!

нищо не съм чела. извинете ме, ако пропускам нещо  Praynig май и на Ния скоро ще правим прощъпулник  Mr. Green

лека и спокойна нощ на всички   bouquet  Hug

# 34
ей забравих да се похваля с мерки от консултацията вече сме 9420гр. и е 74см дълга  Simple Smile
Ммария26  браво на Ирма!  bouquet Покажи ни в клипче как танцува!
Хрумна ми една идея за албумче със снимки преди и сега,смисъл 1 снимка от след раждането точно и една сега година по късно на нас и на бебетата ,какво мислите? Rolling Eyes

# 35
  • варненка от София
Миленка, Хостагил е сироп от мащерка и се приема по 3 пъти на ден по 2,5 мл, но това си го пише и на опаковката. Приятен е и аз съм го пила, все едно е чай от мащерка.

Аз обаче имам друго притеснение Confused. В неделя и във вторник Шушата ми вдигна 38,5 температура, свалихме я успешно, детето е жизнено и не дава вид на болно. От понеделник има 3 пъпчици, една на челото, една на прасеца и една на палеца на крачето. Вманиачила съм се да разглеждам снимки в нета на Варицелата, ту й поставям диагноза Варицела, ту се убеждавам, че не е. Уж казват, че кърмено дете не може да хване Варицела, но и за вече не зная. Утре ще звъним да докторката ни и да я заведа, та да се успокоя. В понеделник когато я водих при нея ми каза, че температурата е от зъбите, растат й 4-те долни на едни път, но да успокоя всички ЗЪБИ ОЩЕ НЯМАМЕ. Не зная колко пъпки трябва да има дете с шарка, 3 достатъчни ли са, не се увеличава и броят им.
Сега ви оставям и продължавам да разглеждам шарките из нета newsm78.

# 36
Привет и от мен! Заспивам права Tired, така 4е  ще пиша направо по темите.
БУб4е, съжалявам за тази слу4ка.. НИе днес също се разписахме с травма от по-сериозните Rolling Eyes.Дари сега е в оериод , в който  иска да ходи, но не иска да я държим ooooh!.А сами4ка все още не успява.Та-  тръгва да ходи, аз я държа , тя ме отблъсна много рязко и в бързината да я хвана отново , хванах ръкава на шушляковото й яке и тя падна на земята Sick.Захласна се, не можа да изпла4е веднага, а когато го направи, хлипаше на пресекулки...Дълго време не можа да се успокои. ПОнеже беше с ка4улка,а и  я вдугнах моментално, не можах първона4ално да видя къде то4но се е ударила, но после видях  синина на главата до слепоо4ието.Побърках се от притеснене и  цяла ве4ер я гледа под лупа за признаци за сътресение, сънливост и т.н. За щастие-  не видях такива. Та- за апте4ката- имам вкъщи само  панадол , физ. разтвор, фенистил и  мноооого мазила за кожните й проблеми Crazy
Та- днес излизахме, както ве4е казах, в парка Laughing.Утре мисля отново да излизаме( а и го дават да се оправя времето Thinking).Утре съм и на работа, така 4е- трябва да използвам всеки момент за разходки.
За комарите- не смея да я мажа с нищо. Ще питам следващата седмица кожната лекарка.на4е  се замислям за преносимите машинки newsm78
Ммария26 , 4естити  първи кра4ки на Ирма Hug Жалко 4е не е оценила колелото. Дария умира за такива, а още не съм й взела Blush.Само ти4а по 4уждите.
MMilena, и Дари  напоследък   прави таквиа номера нюв банята.Преди й беше толкова приятлно, а сега крещи,все едно я колят Shocked.явно е период( или поне така се надявам Praynig)
Елф4е, тази кухня е  най-евтина от вси4ки 4астни. 2лв. е  стандартното менщ, а диети4ното е 2,30 на ден Peace
Аз до преди малко готвих Crazy- 1-во, 2-ро и 3-то, 4е да има тия дни какво да се яде, докато съм на работа.
Отивам да си лягам , 4е не издържам ве4е TiredЛек аи спокойна нощ на вси4ки   Hug

# 37
  • Бургас
Цитат
Цитат на: IrrA_78 в четвъртък, 05 юли 2007, 21:13

mmilena ние ,когато Ирен беше болна и имаше кашлица с храчки ни предписаха сироп Флудитек.Дава се по веднъж на ден според възраста и килограмите на детето.Падаше се тогава по 5 мл на ден.Имаше ефект

Мерси за инфото-ще взема да и купя,че направо се дави.А той дали е хомеопатичен?
mmilena сиропа не е хомеопатичен,но мисля че е лек,защото е само за бебета и деца

# 38
Добър вечер, милички!
Бубче, мерси за новата темичка, много е сладка и хубава! Дано адашчето да няма никакви проблеми с тази синица, само дето мама много се е притеснила. Дано всичко й мине бързичко! И Дарито и то, Велмарче!
Колкото за патриотизма и отрицанието му, пожелавам ти Бубче, никога от никого да не се разочароваш там, където си ти и семейството ти, да се радвате само на безгрижен и спокоен живот, без новини за всекидневни убийства и грабежи, но от всичко най-много и искрено ти желая никога по никакъв повод да не ти мине през безгрижната главица страшната мисъл, че утре на това място, където си ти, трябва да живее и детето ти, и то по същите закони на джунглата. мамо Марго, мерси за подкрепата, усещах те, че с теб сме на една вълна за много неща. Но си права, че всичко идва с годините...
ММарийче, защо емигранти, мила? Не сме ли всички европейци вече? Европа нали вече е за всички ни, за какво емигрантство иде реч Joy Честито прохождане на малката Ирма.
Мадонке, кърми на воля, сложи си маска, ако се притесняваш за бебчо! Моят бебчо първи го хвана вируса и ни изпозарази после всички вкъщи. Той обаче го изкара най-лесно и бързо, мисля че точно заради кърмата. Ние с татко му направо ни се разказа играта.
Елън и Анди, и ние сме на такава объркана нощна програма, буди се, когато си поиска. Сега най много ме мъчи обаче не толкова събуждането, колкото четирите му зъбчета, две долни и две горни, които като се унесе, почват да гризкат автоматично, ауччччч Анди, и аз съм на мнението на Елвингчето, че киселото мляко няма как да е по-добро от АМ, не може да се сравняват. Все пак АМ е единствената истинска алтернатива на кърмата, в смисъл че доближава най много майчиното мляко. И трябва да се предлага до 3тата годинка. А киселото мляко си е отделно.
И моето юначе вече ходи свободно ... в леглото си  #Crazy Пуска се от единия край и така го взима с вдигнати високо ръце до другия край. Голям смях е, но иначе не смея да го пускам още на земята, ходи свободно с една ръчичка. Научи се да пляска с ръце, като му викам браво, много се забавлява на песента с банските на лалета, като му я пея, почва да клати глава и да подскача. И той, Анди, си слага слушалката на ухото, сладки зверченца Joy
Относно аптечката, сте изредили всичко, което имам и аз. От хомеопатичните сиропи за кашлица ползвам обаче един друг на Стодал.
На курортистките, хубави слънчеви дни!!!
На всички нас, дето не курортуваме, егати думата, си пожелавам по малко да ни ядосват бебешорите.

# 39
Мама Марго, на мен идеята ми харесва - ей, сега отворих първите снимки на Ирма - няма нищо общо със себе си...много е странно как се е променила толкова без да разбера Wink

Клипче ще пробвам да кача, а засега ни вижте как ядем каша hahaha
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=126789&photo=21

Ммилена, ние отдавна е къпем прави, само дето не крещи Simple Smile

# 40
Ммария26  Joy голяма сладурана е!Старашна снимка!
dusheto и аз така гледам по глобално  Peace
Какво значение има в днешно време дали си живееш в Бг или във Австрия, или в Канада (дай Боже),важното е да си щастлив,защото тогава си пълноценнен за теб ,за семейството си,за обществото,способен си да помагаш ,в крайна сметка колкото повече щастливи и спокойни хора има ,толкова света ще е по добър нали? (и има ли значение дали това за много хора е именно в България?)  newsm78 Hug
Не се заяждам с никой просто мисля на глас  Peace

# 41
Здравейте! Аз пак по късните часове самичка си кукам Mr. Green Честито на всички рожденници, които пропуснах тези дни! Бубче мерси за темичката и целувки на Ина. Ние вече много добре ходим дори се опитва да тича ooooh! пада става,постоянно е мръсен ама какво да се прави така ще е,имаме си и множество цицини по главата. Тази сутрин излязох по потник, а навън сигурно беше 18 градуса, какъв беше този вятър незнам,добре че следобяд се оправи. Някой беше питал за овесените ядки, Марио много ги обича, аз купувам от финните и ги варя 10 мин в съотношение 1:3 с 1 лъжица кафява захар, след това слагам някакъв пресен плод намачкан или настърган. Ние също още се кърмим, но спим добре не мога да се оплача понякога се буди,но не повече от 2 пъти на нощ, май само като му избиваха зъбчетата беше по на често. Душето  202uu и аз всекидневно се дразня от скапаните тротоари, от колите по тях, от това че никой не спира на пешеходна пътека, а ще минат през количката, че ме и псуват, че съм вървяла бавно ooooh!, от това че никой не те пуска пред него на опашка дори когато детето ми се съдира от рев и още милион такива мога да изброя. И понеже знам как е в нормалните държави, много ми е мъчно, че тук не е така, и какво от това като аз карам нова кола, имам хубав апартамент и добри доходи, това не е най важното, важното е как се чувстваш и в каква среда ще расте детето ми. Имаме прекрасна страна, но скапана държава, аз се чувствам гражданин на света, мога да живея навсякъде стига аз и семейството ми да са щастливи, така че и аз ще ви напусна скоро, но ще се връщам, обещавам Wink Така, сега се чудя къде да ходим на море, хем да е наблизо,хем да е луксозно, да става за деца и да не е скъпо Mr. Green вие къде ходихте на море споделете, за сега съм се спряла на един хотел в Св. Константин и Елена, че не съм ходила от години. Мария много сте сладки Grinning Милена и при нас имаше такъв период, но започнах да го къпя малко по рано, че като много му се спи и реве. Стига съм досаждала, че стана дълго, ама така е като ме мързи да пиша, лека нощ на всички!

# 42
  • София
Блу,сменяй мацка,компютъра си,че тези постове хич не са характерни за теб Peace HugА за темата не се притеснявай, не беше проблем Wink
Ина вече има само раничка,размина ни се и този път PraynigБебефона е пластмасов,но има много ръбове и сигурно точно с някое ръбче й се заби в челцето CrazyНе,че вечерта не падна на глава докато се опитваше да избяга Rolling EyesВажното е,че е все така палава Mr. GreenМного мерси,че ни мислите Heart Eyes
Сега по въпроса за псевдопатриотизма:първо стени с главата си и аз и семейството ми чупим от както се помним.Работя от 14 годишна и определено не си мисля,че всичко,което хвърчи се яде.Мъжа ми излиза сутрин понякога в 4.30 за работа и се прибира след 23ч.Винаги всичко става в последния момент,с клизма и с ужаса,че няма да стане,но такава ни е орисията.Да,гадна ни е държавата,да и аз всеки ден се дразня на тротоарите и шофьорите(имам си свидетели Laughing),но както написах в предния си пост не бих могла да живея другаде.Така съм устроена-тук са приятелите и роднините ми,а аз не мога да живея сама без тях.Това е положението и всъщност не виждам нищо лошо в това!!!
Сега ще направя списък на необходимите лекарства,които сте пуснали досега и ще допълня с каквото мога.Приятен ден и хубави разходки Hug

# 43
  • София
nbirthday  bigdance2  uraЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАВРАМОВА!!!МНОГО ЩАСТИЕ И УСМИВКИ,ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ ТИ ПОЖЕЛАВАМ!
newsm59 Tada newsm59

# 44
  • София
Добро утро на всички!

Бубче при нас положението е същото. Калоян е супер палав, докато се обърна и той вече е свършил някоя беличка Simple Smile От няколко дни голямата му любов е ....кофата за боклук Mr. Green Ейййййййй с мед да беше намазана, нямаше да е там по цял ден. Вчера го извадихме от нея, защото след неколкократни неуспешни опити най-накрая успя да се бухне с главата надолу в нея Joy

Навън положението е същото. На площадката любимото му занимание е да се катери по 2-метровата пързалка. Никакъв страх няма това дете. В резултат на което и аз се катеря след него. Въобще върна ми детството hahaha

Относно животът в Бг, аз съм непоправим патриот. Не мога да живея в чужбина. Имам приятели, които от години ме врънкат да ходя в Португалия, ама тц...не е за мен тази работа. А и тайничко се надявам, че все някой ден нещата в държавата ни ще се оправят. Дотогова главата ми е македонска, увира след камъка...та не ме е страх от стените Wink

Общи условия

Активация на акаунт