Много подаръци и голям купон го чака АВГУСТовския бонбон!

• 12 562
  • 283
  •   1
Отговори
# 15
  • софия
Дааааа...много рани ни чакат от тук на там  Confused!
И понеже и аз съм,като Валката и си нямам нищо вкъщи под ръка,за "спешни" случай не дай си боже  Praynig,какво ще кажете да си спретнем тоест Бубчето или Блу  Blush на първа страничка списък с нещица,които би било добре да си ги имаме вкъщи .Като се започне от лекарства за сваляне на Т.,сиропчета за кашлица,капки за носле,марли и т.н.Кой каквото е ползвал и е останал доволен от ефекта.
Аз освен един Панадол,който ми седи от изписването от родилното и реших да го вземем за всеки случай друго нямам  Thinking....
Но смятам с ваша помощ да не оставя нещата така.
Истината е ,че тепърва ни чакат.... ooooh! разни сюрпризи...

# 16
  • софия
                                                До соф.мами  Mr. Green:
Според вас става ли за разходка или да не си правя експерименти?

# 17
Аууу, милата Ина!

Dani777, аз заради тебе влязах, да ти кажа че и във Фантастико на Иван Вазов има басейн-палма-18.40лв. Ей сега се връщам от там

Малко по-късно тръгваме за Варна, да си приберем детето. А плажа май ще ни се размине, както описва marulka вятъра, съвсем ясна ми е картинката. Имам и там нет, но не и време да седна. Като обезумяла съм да се срещна с колкото се може повече роднини и приятели.

До понеделник ,мацки ,от мен!

# 18
  • варненка от София
Дани е права, нека си опишем нужните неща, пък всеки ще си прецени какво да дава или не.
Аз ще споделя моя опит с Шушелия.
Значи Панадол съм давала, но когато оня ден вдигна температура не я свали. Свалих успешно две дена подред температурата с Хексалгин - течен аналгин за бебета и деца. Доволна съм от Виброцила, капки за нос, но те не трябва да се прилагат повече от 7 дена, защото спират да действат, иначе задължително имам морска водица, спрей.
Понеже няколко пъти прави опити да кашля покрай никненето на зъби и за това имам сироп за кашлица - хомеопатичен, на базата на мащерка - Хостагил.
Покрай зъбоникненето имам хомеопатични дражета Осанит, както и Дентинокс - гелчето за мазане.
Кислородна вода, йод, реванол и спирт имам винаги у нас. Съответно и лед във фризера. Памук, бинт и марля.
Имам Дуфалак и Ентерол - мятали сме се от запека до разстройството.

Бубче, дано всичко е наред с малкия шемет. Сега ни чака най-тежката година според мен, когато искат да правят неща, а не могат. Шушел е любителка на кабелите, жиците, дисковете и дискетите, това са нейните играчки, подозирам я, че ще се занимава с автоматика като баща си. Както се казва инженер с извинение  Laughing

И сега искам да се похваля, че съм много щастлива, утре ще си имаме нов цветен лазерен принтер  Joy, много съм доволна Blush.

# 19
Влизам на бързо да се разпиша, да ви кажа че на морето е супер и че редовно чета. Пожелавам на всички много много хубави и слънчеви моменти Simple Smile До скоро

# 20
Здравейте и от мен Laughing Браво за страхотната темичка smile3501
  Да драсна някой ред,докато моите мъже са при баба,чме после няма ред Mr. Green
 Бубче,бързо да се оправи малката палавница Hug и като си помисля,че вече ще ни се случват тези неща ooooh! дано само да няма по лоши контузии Praynig
  За лекарства и аз горе долу имам като на marulka_s лекарствата.И то си ги взех сега за пътуването,но слава богу нищо не ми се наложи да ползвам,само Калгел за зъбките.
  marulka_sда не забравиш да сипеш по едно за принтерчето Laughing 
   Дано утре спре тоя вятър,че ни издуха Close и ни нарушава режима Mr. Green
 Лека вечер  bouquet

# 21
bubcheto15, наистина е било страшничко изживяване. Браво за самообладанието! Peace

adrianska, нищо особено - пълнени тиквички и чушки и мляко с грис, но мисленето ми отнема много време Mr. Green

# 22
Бубче-наистина БРАВО за самообладанието!Ама как така чак дупка имате??Не е ли пластмасов бейбифона??Дано и мине бързичко на Инчето  Heart Eyes И благодаря за темичката   bouquet
И аз нямам много неща,особенно за първа помощ. Embarassed Обаче взех за село и сега за морето-Фенистил гел и Фенистил капки срещу проява на алергия от ухапвания на насекоми и комари.А също така дано не се налага инжекция с урбазон за спешни случаи.
Марулка-дали да не взема да дам на Марти от този сироп Хостагил.Тя бая кашля все още и има храчки,които и е трудно да изхрачи.Дали ще и помогне  newsm78 Как и по колко се дава  newsm78

И ние се екипирахме с басейн палма от Комсет  Wink

# 23
До мамите кърмачки:

Момичета, нямам време да търся инфо, че и мен ме тръшна онзи гаден грип с висока температура и повръщане  Sick , а ето че наближава вечерната порция за кърмене, дали да я кърмя или не - това ми е въпросът и ще съм благодарна, ако знаете.

Пазете се много е гадна болестта. Извинявам се, че не съм чела преди мен нищо .
[/color]

# 24
blueeye,cveta_80 честит рожден ден на патерица!Пожелавам ви любовта разбирателството и здравето да не напускат дома ви! newsm67 newsm59

dusheto твоя постинг за мотива да си на 900 км от дома, все едно аз съм го писала.  Laughing Не страдам от криворазбран патриотизъм и с нетърпение чакам да се преселим и ние на запад.

Тя Бубчето е млада още и затова така мисли, но като навлезе в "копривата", скоро ще разбере как се чупи стена с глава  Laughing Между другото мерси за темата ! HugЦелувки на главичкатата на Инчето! Heart Eyes

Аз имам солиден запас у нас,все пак съм "старо куче"  Wink Десет годишен син имам.
Значи:Панадол,спирт,марля ,памук,реванол,йодасепт(крем),невероятен е за рани  Peace,кислородна вода,бивацин спей,фенистил за ухапвания,алеггозан,крем Гентамицин за рани и др. ..... Mr. Green
AndyB на мен Елица ми подава мобила и ми вика "тати" ,защото го пускам на микрофон и иска да му се обадим ,много са сладки,как ни имитират!
С какво ги пълниш тези тиквички?  Аз мислех мислех   newsm78 и накрая сготвих пиле с картофи яхния и един кекс с канела и ябълки  Rolling Eyes
Ех как искам на морето,пък било то и с вятър  Whistling
тук днес духа, но не силно.
Днес Ели опита супа от млечната кухня .Много и хареса,но явно беше със застройка, защото такова разстройство получи после  ooooh!,а аз не съм и давала килело мляко, но аз не предполагах че ги застройват,мислех че са си със зеленчуци, фиде и вода.... Rolling EyesТака че май ще изчакам до годинката ,защото тук диетична кухня няма или поне аз не знам да има  Thinking
Чао засега от нас отиваме на Аязмото!

П.С Мадона мисля че ако си сложиш маска не е проблем да кърмиш ,но вземи мерки  Naughty повече течности,лимони,вземи си и един въглен(активен на таблетки) много помага и е безвреден!Давала съм и на Елица от него когато е имала разстройство и повръщане  Peace

Последна редакция: чт, 05 юли 2007, 19:55 от MamaMargo

# 25
  • София
Bubche темичката е страхотна, нмого ми харесват бебчетата с такива костюми !  newsm51 ,а за Инчето.... много я нацелувай. Ние

имахме в понеделник подобно преживяване с резултат синина и цицина на главичката( бяхме вкъщи и Яна си пълзеше доволно и всичко

стана  изведнъж) Shocked Не се оставяй на лошите мисли  Heart Eyes

madona няма проблеми за кърменето според мен, стига да не приемаш антибиотик

# 26
  • София
ей , как съм изпуснала Blue, cveta 80  Честит Рожден Ден !  bdbaloni

Elwing и нас много ни папкат комарите и няма спасение Heart Eyes

# 27
  • Бургас
bubcheto15 възхищавам се на самообладанието ти.Аз съм такава паника,че чак се мразя за това.Дано да ви мине бързо и всичко да е наред.

mmilena ние ,когато Ирен беше болна и имаше кашлица с храчки ни предписаха сироп Флудитек.Дава се по веднъж на ден според възраста и килограмите на детето.Падаше се тогава по 5 мл на ден.Имаше ефект

# 28
  • София
Бубче, страхотна тема, мерси!  Hug  bouquet За малката палавница - не мисли страшни неща, ако е възможно!  Praynig Какво ни чака наистина не ми се мисли - една позната на майка ми с дете на 1г и 4м се оплакала, че при едно падане си избило предното зъбче и сега ще ходи до 5-6г с разредена усмивка  Sad Confused
Ние днес оставихме Ивчо на баба му и бяхме по задачки с таткото. Тя го е извеждала, дори е спал 1ч и половина навън. Други престрашили се сф има ли?  newsm78
Мадона, преди имаше подобна тема в Майките, бяха казали, че няма проблем да се кърми - дори така минавали антитела и предпазват бебето. Оправяй се бързо!  Peace Ммилена, вие също!  Peace
Нори, явно нашите люлински комари са много люти и странно мутирали - ни Чико у-вото на ток им действа, ни дори Райд  #Cussing out  Close
Дани, браво че си пазите панадола от изписването, дано и не го започвате - ние сме изгълтали поне 1-2 шишета  Tired Иначе и аз имам спирт, реванол, марли. Само дето не знам колко адекватна ще съм ако се наложи да ги ползвам...Дано не се налага! Praynig
Велмар, мерси за инфото за кухнята! Като парички колко излиза?
Отиваме на баня  Mr. Green
До утре!
  bouquet

# 29
  • Бургас
Исках да ви питам за мазилата за комари.

Знам за Аутан,че е много ефикасен.Обаче ние обичаме да си смучим ръцете Rolling Eyes(не дланите и пръстите,а нагоре),дали ако вкуси от мазилото би имало някакъв проблем?  newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт