НОЕМВРИйско буболече сладичко пълзи си вече!!!

• 9 894
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
Момичета толкова се шокирах че забравих да ви пиша...Гери падна от количката с главата надолу...за мое щастие падна върху проходилката - краката и щърчаха нагоре а аз не можех да осъзная какво е станало. Стана за една секунда..сложих я -аз винаги я връзвам и докато посегна да я вържа и тя се наведе да види проходилката и вече я нямаше в количката.
После си представях ако беше се ударила как и тече кръв и цял ден ми беше лошо...
Пазете ги - по добре на пода отколкото да падат на главата си....

# 91
 Embarassed съжалявам, че чак сега се сетих: Честит двоен празник на прекрасната Неда и нейните родители! Да се слави името и и да е най-щастливото християнче!  bouquet
Петя, точно по тези изчисления / и още няколко други таблици/ се падаше да си имаме момиченце, но си имаме Георги  Laughing
Във връзка със заглавието на темичката: Гого от няколко дни вкара нова мода в пълзенето - повдига си крачетата, стъпва, мести ръчичките напред и едновременно си оттласква крачетата, абе получава се нещо като жабешки подскок - много е смешен  Laughing Ще се опитам да го заснема, че нещо като го написах май не става много ясно какво се опитвам да кажа.
И да се оплача малко: много ми е домъчняло за варненските сладки майчета и техните чаровни зайчета, НО всеки път щом се опитам да стигна до морската градина, все се случва нещо - или ще ми се обадят от градината, че Митко повръща / оказа се, че го насилили да яде гаден крем/, или ще ми се обадят спешно да се явя в офиса, или ще завали или като онзи ден - ще се извият бурни ветрове...  Cry  Cry  Cry Тайничко се надявам през следващата седмица да осъществя така желаната от мен среща  Praynig
И още веднъж - прекрасни сте на снимките  Hug
Желая ви спокойна нощ и сладки сънища!  Hug

# 92
Момичета привет и от мене най-накрая!  bouquet

Сега разгледах снимките от срещата в ривър сайт, страхотни са! Особено татковците за супер отбор! Grinning

Понеже изчетах сега набързо последните 2 страници от тази тема незнам много за миналата, за което съжалявам...виноват и това си е Crazy Blush

Иначе за падането, ние още не сме падали, ама тази вечер като къпехме дребното и като го събличах де преди това се завъртя 2 пъти на леглото за секунди и му хванах главата на 5 см от паркета и пъчичката също, ние изтръпнахме с татко му...

днес бяхме на разходка в южния парки и мисля че видяхме Джени със сашко и мъжа й, аз от снимковия материал съм просветена   Laughing, така че Джени Здравей! Wink

Иначе при нас се случи това: след обикаляне около месец по автокъщи и Горубляне си купихме кола, най-накрая, ама сега като принцеска си я гледаме, мъжа ми вика, тя е второто дете Wink, та обикалях община за регистрация, данъци, автокаско, гражданска, маркировки, предполагам ви е познато.
А и мама дойде за 10 дни и гледам все с нея да съм...
Heart Eyes

Иначе заминаваме на море и ние този месец към края
Дребното е вече 75 см, ама 8 килца, май сме в долната граница на кг, ама такива сме , като макаронче
Mr. Green

Тоя постинг ми се получи като телеграма, ама ще вляза в крак!

Отивам пак да чета, целувки на всички майчета и бебенца Hug

# 93
Чудех се дали да ви пиша и за това...ама
оня ден мъж ми пука гума, в 12 часа през ноща на околовръстното...и зарязва колата щото бърза за работа...ама таксиджията живо се заинтересувал...и аз на кой да звънна посред нощ...и си взех бебето и отидох с такси и си прибрах колата - със спуканата гума, с 15 км в час. и таман влизам в Лозен...и колата гасне леле на другия ден се оказа че е сериозно повредена...не мога да си представя ако беше угаснала извън селото и аз сама с детето през нощта...
Аз за това не обичам сама да се шматкам с колата- а ние всичко си плащаме --а за 3 дена пукаме 2 гуми в дупки на пътя и то се главни пътища. Какъв е смисъла - и чисто нова кола да караме в тия дупки...

# 94
забравих да пусна малко снимки, ама слънцето бая ме напече днес в южния Mr. Green

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143897&view=1&photo=33

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143897&photo=34

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143897&photo=32

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143897&photo=31

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143897&photo=30

Последна редакция: нд, 08 юли 2007, 00:20 от dreben78

# 95
 http://www.zazz.bg/play:11e24399  - а ето какво правихме с Гого, докато чакахме да видим дали ще утихне вятъра, че да се срещнем с приятелите в морската градина

Честит рожден ден Angeliha!  bouquet С пожелания за здраве, късмет и много щастливи мигове с малката принцеса Мими  Hug

Последна редакция: нд, 08 юли 2007, 00:13 от dil

# 96
Здравейте мами-съкровища!
1. Карил, надявам се да имате съкровище в торбичката!
2. Маша, стискам палци тревогата да е фалшива, а упражненията - просто допълнителна гимнастика за Мишо. Падането днес е само показател, че не е толкова обездвижено детето... въпреки, че не е най-добиря начин да ти го покаже Simple Smile
3. Ивиче, стаята е невероятна... а предполагам, че след 6 месеца ще изглежда по различен начин, пак вълшебен, така че - искам пак снимки! Идеята за фирма е страхотна.. ако ви трябва цербер по разходите - счети - включвам се в конкурса!
4. Ривър сайд - страхотни сте! както би казал Бамбос (ако така се казваше той). Много щастливи, много цветни, пак се срещайте, и пак да ни пуснете снимки!
5. Ние и до София ще дойдем на ЧРД, ама можем и до Стара Загора Simple Smile
6. Цвети, честито ти християнче!
7. Диляна, с радост чакам другата седмица, че да се видим!
8. Абе днешните 07.07.07 ми дойдоха в повече.. беше ужасен ден - на връщане от плажа ни свърши бензина (щото на отиване мъжо ми реши, че ще зареди на връщане), та той се разходи до близката (на 1 км) бензиностанция. И плажа не струваше - водата беше ледена - от два дена студен вятър), и много духаше, и ни обръщаше чадъра. После аз пазарих и готвих бързайки, Дарин почти не яде от пюре ориз с тиквички (и можех да го очаквам, той не харесва много тиквички), аз се изнервих, че толкова време го храня, а той не иска.. Просто изтрещях по едно време - детето ми писна, ама тотално, кърмихме се един час, той после рева, шава... абе обичайните неща, но явно аз бях абсолютно издухана и всичко ме дразнеше. Най-накрая с час и половина закъснение излязохме, магазина за нашите памперси беше затворен, та купувах други, от друго място, всички магазини в които ходих да търся подаръци (за рожденни дни вечерта и днес в 11ч.) бяха затворени или с тъпи неща вътре... Но, деня почна да се оправя към 19 - в последния магазин намерих всичко, а всички продавачки бяха очаровани от Дарин, и така ми оправиха лудостта.
Май имам нужда от спиране на нощното кърмене и от един ден секс.
Извинявайте за словесната диария, ама днес просто се уплаших от себе си.. дано не повтарям скоро, че е опасно за Дарин и моето психично здраве.
9. Сигурно изпуснах някого и нещо важно.. но простете ми, ще гледам да се поправя в скоро време!
10. П.С. Клю, чакаме те!

Прекрасна неделя ви пожелавам!

# 97
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добро утро! Ние сега се приготвяме и отиваме на разходка в южния парк - имаме среща с колегите на Вики, които имат деца - всичките са бебета  Grinning

Това са клипчета на Ема как се изправя

http://www.zazz.bg/play:3be88a5d
http://www.zazz.bg/play:d2e27d16
http://www.zazz.bg/play:d5a3ac58

# 98
ДОбър ден!!!

Cry Cryвече 48 часа от поглъщането на пластмасовата джаджа - НЕ Я ИЗАКВА!!!!! сега ака ...но ...нищо....Гледам в акото на молекулярно ниво, но няма нищо в него...

Гадамер, много е сладка и пъргава Емка..

ДИл, възхищавам ти се!

Пепипетя, голЕма си шматка...това с колата си е приключение..

ВЕНИ, всеки има такива дни....особено често - АЗ.

ЦВЕТИ поздрав за празника ви!!!

за паданията..който има килим да оставя детето на пода - това е най-добрия съвет, който чух от Драганов. За съжаление ние нямаме вкъщи нито една постелка...май ще купуваме....че в кошарата неиска, в проходилката също не иска повече от 15 минути....предпочита в скута ми или гуш на рамо... Tired

ДРЕБЕН, честита кола!!! БЕЗАВАРИЙНО ШОФИРАНЕ!!! и само  luvbed newsm01хубави емоции в и с нея Mr. Green

# 99
  • София - Дианабад
Привет и от нас! Grinning
Присъединявам се към думите, изказани от мамите - мнооого беше хубаво, всички бяха супер готини, а за бебчетата нямам думи: ОЧАРОВАТЕЛНИ СА!!!
Мариянче, Ема е много сладичка така като се изправя и се усмихва. Страшна е! Peace
Карил, стискам палци скоро да има резултат от акото, или пък да се разбере, че изобщо не го е лапал Дани това нещо! Praynig
Дил, Георги много ме изкефи на клипчето Grinning.
Мами, в Билла има промоция на пюретата на Овко. Ако някой се интересува, месните са /пуешки гърди, пилешки гърди и фин заек с пилешко/ на цена от 1,75 лв. Зеленчуковите са по 1,34 лв. в случай, че си купиш 4 броя. Аз покрай тези промоции май си взех достатъчно пюрета и трябва да видя какво да взимам вече, че след 2,5 месеца ще сме на кухня.
Приятен слънчев ден и весели разходки на всички!
 Heart Eyes

# 100
  • София
Мами, в Билла има промоция на пюретата на Овко. Ако някой се интересува, месните са /пуешки гърди, пилешки гърди и фин заек с пилешко/ на цена от 1,75 лв. Зеленчуковите са по 1,34 лв. в случай, че си купиш 4 броя.  Heart Eyes

Леле преди малко го храних с едно на Овко - зеленчуково асорти. Еми няма по-гадно нещо SickБеше като туткал и накрая след няколко лъжички Митко повърна всичко. Михме се, преобличахме се и с кеф си хапна спанака на Хип. Аз обаче тази седмица съм решила пак да се пробвам да му сготвя (3 пъти съм го праивла и всеки път ми отказва домашните пюрета) и дано този път му хареше, защото направо се разорявам с тези пюрета #Crazy #Crazy #CrazyАми на седмица даваме по ок. 50 лв., защото претенцията му с претенция яде само от скъпите марки, но определено съм решила да го науча на домашни. Не става така!

И пак сме със запек аман вече. Смених му НАН-а с Нутрилон комфорт заради това и се оправиха нещата, но диването му след една седмица просто отказа да го пие и се принудих пак да купя НАн, който естествено си пие с голям кеф, но запека не закъсня. Сега ги мешам двете млека но той се усеща и се цупи. Аман вече лъжеме се като дърти циганки, кой ще прекара другият Mr. Green

# 101
  • София
Голяма съм шматка - снимките са невероятни! Видно е, че сте си изкарали добре.

Дано скоро Дани да зарадва мама с парченце в акото (абе Карил чудя се два дни не го изаква това нещо сигурна ли си че го е глътнал  newsm78)
А клипчетата не ми се отварят #Cussing out

# 102
привет от вече редовния дребен Laughing

Карил, мерси за пожеланията, първата рисунка е много подходяща Mr. Green за колата
Пожелавам ти скоро да ти мине притеснението, ама не мислиш ли че щом досега не го е изакал няма и да го е погълнал, ама ти най-добре усещаш и знаеш, ако е станало така както мислиш дано мине без проблем изхвърлянето

Маша, забравих снощио да ти пиша, ако искаш координатите на една лекарка от Токуда, невролог е, д-р христова, ние ходихме  при нея когато Ангелчо беше на 2 месеца и сме много доволни, бяха ни шашнали че детето не си вдига главата стабилно, абе ужасно ми беше и напълно те разбирам, ама сега не бих се притеснявала толкова. Мисля че добре си направила като ходите на гимнастиката, все пак ще видиш вкъщи какво можеш да си му правиш, сигурна съм че детенцето си е наред!

Сега се стягаме след 4 за зоологическата и полсе май пак ще гониме южния...парк

Гадамер, страхотно сладка е Емката на клипчетата, ние не се изправяме, въпреки че правиме едно много смешно упражнение надигане на коленца от легнало по коремче и напред назад с дупето във въздуха Mr. Green Mr. Green Mr. Green

бебчо иначе казва тата, от което на баща му направо мед му капе от сърцето, казва и баба, само мама я няма... ми защо ли кой го ражда Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing

Целувки и весели разходи от мене и до скоро Hug

# 103
 Здравейте,мили мами  bouquet
 Разгледах няколко пъти снимките от Ривър Сайд-страхотни сте  bouquetБлагородно ви завидях и отсега се заричам,че при следващата среща ще бъда и аз на линия Peace
 Моята половинка в петък имаше рожден ден и бяхме общо взето,като циганите-3 дни все на маса-в петък с колегите му,снощи бяхме с приятели на едно заведение в едно близко село до Търново-то е част от една къща от 17в.,на един чардак бяхме се настанили и насреща ни-Балкана-ееех,красота......Довечера пък чакаме родителите ни,така че няма ставане от масата Laughing
  Карил,да не би Дани изобщо да не е глътнал джаджата Thinkingвсе си мисля,че щеше да излезе,ако беше влязла WinkАко още търсиш номера на Дени,мога да ти го напиша Peace
  Вени ,разбирам те напълно и стискам палци такива дни да са инцидентни Hug
 Още нещо щях да казвам... newsm78Отивам да опека пържолите,че от 2 часа съм ги оставила да се мариноват Wink
 Ето ви малко снимки и на моето 7-месечно ноемврийче:
 http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3385909
 http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3385913

# 104
Здравейте и от нас! Hug прибрахме се още по обяд, но досега нямахме нет... Sad

БЛАГОДАРЯ на всички за топлото посрещане newsm51...останахме очаровани от всички мами, татковци и дребоси, от прекрасното местенце в полите на Витоша...БЛАГОДАРЯ и за милите думи...съжалявам, че не се видях и запознах със всички, но смятам следващия път да поправя това... Peace

Сега отивам да чета, а по-късно ще кача и аз няколко снимки...

Целувам ви! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт