Малко се бяхме позагубили, но таткото ни взимаше нотбука през деня, а вечер не остава време да вляза в нета.
Ние от няколко дни сме много разговорливи. "Тата" викаме нон стоп и нашият татко е супер щастлив. Особено като се разхождаме и Никол като започне да вика "тата" направо се разтапяме. Е няма да крия,че и на мен ми става много драго.
Доколкото прочетох, малко по диагонал, че има много паднали бебета. И ние сме от тях. Никол тупна от дивана, но на килим, въпреки, че беше зад гърба ми. Просто стана за секунда, аз уж и бях затворила пътя, но явно не, а през това време надувах басейна-гъба. Много се кефи на него,но само като е с вода

Карил надявам се че има вече пластмаса в акитата, въпреки,че съм чувала че стомашните сокове спомагат при такива работи дори и да са остри. Не го обясних добре но това ми го казаха във връзка с "яденето" на стъкло.
Маша и аз мисля,че не трябва да се притесняваш. Всички деца са различни. Ето ние още нямаме зъби. Никол откакто започна да скача в бънджито е много стабилна. Сама стои седнала, изправя се в кошарата, а с проходилката сме като Шумахер в най-добрия му период

Лек ден от нас!
А и един въпрос към варненските мами ИМАТЕ ЛИ МАГАЗИН НА "МОТИВИ" ВЪВ ВАРНА, че съм си харесала една рокля, а в Бургас няма, а ни се очертава път към Варна.