! Още много, много по 7
!
..
Благодаря ви! Дай Боже всекиму, да сме живи и здрави!

За мазането - мазотя Гери с Мустела 50+, доволна съм, само дето малко трудно се нанася, но пък тя е беличка и не искам да рискувам...
! Още много, много по 7
!

Малко ни е скъпичък
...
и да отговоря на Клю, че ще направя всичко възможно, за да не се преместим в Люлин. Там апартамента е на свекърите, а аз съм казвала, че не съм им първа фенка (свекър ми още не е дошъл да види внук си обиден заради името, а свекърва ми е идвала 2 пъти) и не искам после да ми натякват постоянно, че са ни помогнали, а и може би често ще трябва да им търпя и присъствието. МЕРСИ! 

Иначе правим си и вкъщи упражнения, докато чакаме да ни дойде редът за рехабилитация, че е голяма навалица и чак за 16-ти има часове. Мишо си се набира много добре, вече се сърди, ако тръгна даго слагам легнал или дори седнал и изпъва крачетата да стъпва. С обръщането сме назад и със сядането без опора. Само за малко се придържа с ръчичка. А аз четох в сайта на тази болница в Красна поляна, че Централно координационно смущение - ЦКС, каквато е и диагнозата му, било нещо междинно. Степените били 4-та - най-тежка, 3-та - средна и 2-ра - слаба. оная лекарка, дето не благоволи да ми каже какво пише, е уточнила "данни за ДКС 2-3-та степен. Трета и четвърта степени водели до инвалидация. Трябваше аз сама да чета и да си дешиифрирам кое какво означава. Чак около годинка и половина можело да се каже със сигурност дали детето е болно от ДЦП - това пък пише в сайта на болницата в Красна поляна.....И направо ми настръхна косата. 
бмч - това е следа от ритането на Мишо по клавиатурата... 

Наистина има страхотни мигли, само не знам от кого ги е взела
Но като бях бременна все и поръчвах да се роди с дълги и извити мигли и май ме е послушала
Съответно тя стана към 7.00 и в 8.40 вече бяхме на вън, а тя спеше.Нещо не й харесва в София, във Велинград сутрин спеше до 8.30. 
които ГОРДО ПРАЗНУВАТ ГОДИШНИНА ОТ СВАТБАТА !!
три спални 
и моля те светни ме какъв е този синдром на Лайл, че и аз съм от тези, които досега 3 пъти са давали Панадол за зъби.
Та се чудя нормално ли е. А иначе в проходилката (имаме вече от 1 седмица не се сеща много какво се прави. По този повод тези които ползват на какво ниво трябва да е висичината, че аз само я меня. Т.е. детето трябва спокойно да седи вътре ли и да се изправи за да тръгне или по-скоро трябва да е на по-високо ниво и вътре ад е по-изправен. Абе как го обясних само дано някой ме разбере и ми обясни. Всъщност аз я ползвам само по 15-20 мин. предпочита на земята да се търкаля.
гостите си отидоха....Препоръчани теми