НОЕМВРИйско буболече сладичко пълзи си вече!!!

• 9 849
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
...  Роси, честита годишнина   bouquet! Още много, много по 7   bouquet!

Роси честита годишнина   bouquet
..

Благодаря ви! Дай Боже всекиму, да сме живи и здрави!  Hug

За мазането - мазотя Гери с Мустела 50+, доволна съм, само дето малко трудно се нанася, но пък тя е беличка и не искам да рискувам...

# 196
И докато пак не съм забравила - Софко, какви са тези мухи, дето са ти влезли в главата... показател за нормалното развитие на детето е, че е активно, и никакви размери според мен нямат толкова голямо значение. Виж, ако само лежи - тогава вече има сериозен повод за притеснение, но като гледам ноемврийчетата ни, да са живи и здрави, са доста активни, всяко по свой си начин!  Peace

# 197
  • София
Привет на всички  Hug

Роси, честита ви годишнина. Желая ти още дълги години семейно щастие. Благодаря ти за честитката, а и на останалите мами за първото ни зъбче. Ама голям зор. За две седмици и половина едвам се е показало зъбчето. Вече взех да се бъзикам, че докато всички зъбчета пробият Алекс ще тръгне на училище Mr. Green

Ивко е голям красавец, както и Кати, и Теа, и Емката, и Никол, и Боил (последно съм гледала тяхни снимки и затова написах точно тези именах - моля останалите да не ми се сърдят Embarassed) и така мога да изреждам още много дълго. Всички ноемврийски дечица са ни много хубави. Пу-пу да не ги урочасам Mr. Green

Ради, мерси за инфото за хотела във велинград  Hug Малко ни е скъпичък  Rolling Eyes  Благодаря за стихотворението. Много е хубаво

Добре дошла на новата ноемврийска мама  bouquet

# 198
Ух, Роси, ами като тука виждам педиатър веднъж на два, а вече и веднъж на 3 месеца, като ми влезе муха в главата и трудно я изкарвам...
А майка ми даже, с цел успокоение отишла на педиатър в студентска поликлиника, показала данните и те и казали, че всичко си е ок... и така... абе кво да правя- такава съм си...
Браво на Мина и всички други мамки, които стават по 10 пъти на нощ и изобщо не се оплакват... направо се засрамвам от себе си, че съм такова мрънкало  Embarassed и ще взема да се банна за няколко дни от форума  Crazy ...
Исках нещо да кажа, ама го забравих... хайде, до по- късно!!!

Ааа да- от зъби ме е будил тия 2 седмици човека- сега, вече имаме 2 отгоре и 2 отдолу и ги скърцаме и тракаме, а аз вече 2 нощи ставам само по веднъж- дваж, колкото да му сложа биберон на Данни, докато мрънка преди да се е разсънил... Че то май това е тънкия момент- мрънка полусъбуден за биберон и ако се събуди наистина- тогава имаме проблем...

Охх и при мен се очертава едно целодневно излизане, без възможност да водя малкия с мен- ще ходя в Университета в Тампа, да видя каква е "хавата"- след 2 седмици и упорито се опитвам да науча Душичката да пие формула- почти без успех, та се чудя... в кашата слагам формула, ама млякото или формулата си е задължителен елемент от хрането и ако не поеме нужното количество, незнам дали ще си струва да му рискувам здравето... иначе, както казва Мина - бабите верно са много изобретателни, ама някак хич не ми се рискува- представям си го гладен, неспящ и ревящ през целия ден, докато мен ме няма...

# 199
Привет,
Момичета търся дървено легло за бебе ако може с 2 чекмеджета и сваляща се решетка. Ако има и таркалца още по добре.  Потърсих в обявите , но не ми отговарят засега.  Ако някой знае такова,  моля да ми пише и тел. за връзка.
Една майка, приятелка търси.
Предварително благодаря!

# 200
  • София
Влизам много набързо (чета ви от 2 часа) да честитя на всички имащи поводи да празнуват  bouquet и да отговоря на Клю, че ще направя всичко възможно, за да не се преместим  в Люлин. Там апартамента е на свекърите, а аз съм казвала, че не съм им първа фенка (свекър ми още не е дошъл да види внук си обиден заради името, а свекърва ми е идвала 2 пъти) и не искам после да ми натякват постоянно, че са ни помогнали, а и може би често ще трябва да им търпя и присъствието. МЕРСИ! Mr. Green
Сега обаче решихме да не търсиме квартира, а да теглиме кредит и да купуваме направо и съм постоянно в сайтовете за недвижими имоти. Леле колко е скъпо направо ужас!!! Но ще мисля нещо как ще се изплаща заема - май ще се мине на принудителна диетка, а и Митко ще трябва да хареса мамините пюрета, че няма парички за другите. Sick

Стига съм ви досаждала с моите жилищни проблеми. Я малко да се похваля - отиваме за уикенда с мъжа ми в Несебър, а дребчо ще го гледа баба и дядо. Много ми е кеф, въпреки че сигурно ще ми е мъчно за него досега не сме се делили.

Хайде мацки чао от мен засега! Hug

# 201
Пепипетя, влез в Продавалника -  http://www.prodavalnik.com/ppc/showcat.php?cat=4 - винаги има дървени креватчета, които се продават.  Peace
Рени, мерси за пояснението. Не знаех, че ако АМ ти е понесло, е малък рискът от АБКМ. Hug
Гадамер, мерси. Ама такива страхотии прочетох днес в гугъла, че  #Crazy Иначе правим си и вкъщи упражнения, докато чакаме да ни дойде редът за рехабилитация, че е голяма навалица и чак за 16-ти има часове. Мишо си се набира много добре, вече се сърди, ако тръгна даго слагам легнал или дори седнал и изпъва крачетата да стъпва. С обръщането сме назад и със сядането без опора. Само за малко се придържа с ръчичка. А аз четох в сайта на тази болница в Красна поляна, че Централно координационно смущение - ЦКС, каквато е и диагнозата му, било нещо междинно. Степените били 4-та - най-тежка, 3-та - средна и 2-ра - слаба. оная лекарка, дето не благоволи да ми каже какво пише, е уточнила "данни за ДКС 2-3-та степен. Трета и четвърта степени водели до инвалидация. Трябваше аз сама да чета и да си дешиифрирам кое какво означава. Чак около годинка и половина можело да се каже със сигурност дали детето е болно от ДЦП - това пък пише в сайта на болницата в Красна поляна.....И направо ми настръхна косата. ooooh!
Клю, Ивко е голям образ. Особено на първото фото. Joy бмч - това е следа от ритането на Мишо по клавиатурата... hahaha

В Сухата река  вали като из ведро. Преди малко ходих до Окръжна болница - там не валя, задушно, абе, друг град.... newsm78

Честито зъбче на Алекс и честита годишнина на Роси!
Честити месечинки на днешните!

# 202
Привет и от мен  Simple Smile

Благодаря за хубавите думи за моето гардже  Hug Наистина има страхотни мигли, само не знам от кого ги е взела  newsm78 Но като бях бременна все и поръчвах да се роди с дълги и извити мигли и май ме е послушала  Mr. Green Че аз моите дилги и прави въобще не ги харесвам.

Гадамер, Милумил имат ХА серия и миришат хубаво.Нан също.Аз съм много доволна от Нан, като имам в предвид, че ползвах и Нан АR, после Нан 1 , а сега сме на Нан 2.Теа го приема много добре.
Клюки, ама голям е чаровник твоя Ивко бе  Hug

Снощи едва успях да приготвя банята за Теа и млякото й, защото тя не спираше да се дере.Много ми беше жал, седнало на пода човечето, вдига ръчичките на горе и се накланя напред до земята и се оплаква и реееев.Абе както старите баби, когато оплакват някой умрял  Embarassed Като я гушнах беше цялата мокра от рев и така въздъхна облекчено, че ми се скъса сърцето.После се наложи да седна на подА до леглото й, за да ме вижда през решетките, защото като тръгнех да изляза от стаята започваше да пищи.Не зная какво й беше, но дадох Панадол, намазах зъбките и държах ръчичката й, та така заспа.
Сутринта сука към 5.30 и после заспа, но аз станах в 6.00, че ме мъчеше зверско главоболие.  Tired Съответно тя стана към 7.00 и в 8.40 вече бяхме на вън, а тя спеше.Нещо не й харесва в София, във Велинград сутрин спеше до 8.30.  Thinking

Роси, честита годишнина.Бъдете много щастливи заедно!

# 203
Здравейте мами!!!
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧИНКИТЕ на РОЖДЕНИЧКИТЕ мами и на ТЕЗИ Winkкоито ГОРДО ПРАЗНУВАТ ГОДИШНИНА ОТ СВАТБАТА !!

Чудни снимки сте пъхнали в албумчето...Клю, Пети, Лайтблу..и всички с по-нови фотоси...Само нас ни няма, ама ще снимам и ще се покажем кви сме ходещи...

Днес за малко оставихме Дани на каките и ...прибирайки се видях кошата че е "счупена" от едната страна парапета висеше на плата...Побеснях, реших че каката се е облегнала и го е счупила...Тя милата се оправдаваше ама аз ...не та не....ОКАЗА СЕ ЧЕ ДАНИ СЕ Е ИЗПРАВИЛ и със зъбите си Е НАТИСНАЛ КОПЧЕТО, което сгъва кошарата... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Shocked Shocked Shocked ShockedМАЛЕЕЕЕЕ.........ЕГАТИ ...Е Г А Т И детето, като шило е ShockedТаткото я оправи, сгъна я и отново я разгъна - нищо и няма. Тъкмо се бях засилила да пускам НЕО НАТО в черния списък...

Гадамер, РЕни, Фризопепа е ЛЕЧЕБНО МЛЯКО, дава се САМО по лекарско предписание, на здрави деца НЕ Е ДОБРЕ да се дава!!! Доста съм прочела, заради нашата алергия към белтъка на кравето мляко...АКО обаче Педито ти го е назначила - давай. ТО Е както Фризовом\лечебно\. Пробвай с Милумил - ХА, има повече полизахариди в него и децата го приемат с охота.

мама МОНИ,пожелавам ти бързо разрешение на жилищния проблем..аз също съм потресена от цените...ОСОБЕНО на многостайните, нали се нуждаем от  hahahaтри спални Thinking

знам, че на доста от вас досаждам с неискани съвети, но се чувствам длъжна да ви предупредя!!!! НЕ ДАВАЙТЕ БЕЗРАЗБОРНО, сиреч ЧЕСТО ПАНАДОЛ и тем подобни съдържащи Парацетамол. При ВИСОКА Т - над 38 градуса - ДА , но при болка от ЗЪБИ..или просто съмнение за нея...Въздържайте се. Дани също реве но досега никога не съм давала Парацетамол. Свидетел съм била на ЖЕСТОК, смъртоносен "ефект" от прием на Парацетамол\от млада жена, която не за първи път го приемаше, а напротив\. Става въпрос за Синдром на Лайл!!!

# 204
11 гости преглеждат темата??? да сипем по ракия Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 205
  • София
Карил успех и на теб Hug и моля те светни ме какъв е този синдром на Лайл, че и аз съм от тези, които досега 3 пъти са давали Панадол за зъби.

И да питам нещо друго - Митко прави по няколко крачки обаче не напред както се ходи, а назад като рак.  newsm78Та се чудя нормално ли е. А иначе  в проходилката (имаме вече от 1 седмица не се сеща много какво се прави. По този повод тези които ползват на какво ниво трябва да е висичината, че аз само я меня. Т.е. детето трябва спокойно да седи вътре ли и да се изправи за да тръгне или по-скоро трябва да е на по-високо ниво и вътре ад е по-изправен. Абе как го обясних само дано някой ме разбере и ми обясни. Всъщност аз я ползвам само по 15-20 мин. предпочита на земята да се търкаля.

# 206
Малеее  Sick гостите си отидоха....

Мони с теб ще пийнем...Става въпрос за много силна алергична, токсична реакция на организма. Не казвам, че това се случва често, или че който блъска нон-стоп Панадол ще се тръшне от Лайл, казвам, че СЪМ НАПЛАШЕНА От това което съм видяла..В СМИСЪЛ като видях състоянието на пациентката разбрах, че ПАРАЦЕТАМОЛА съвсем не е безобиден и може да бъде СЪЩО СИЛЕН АЛЕРГЕН с висока токсичност.

Нашата проходилка е ЧИКО. има три степени..Сложили сме я на такава степен че - АКО СЕ ОТПУСНЕ Е СЕДНАЛ В ПЛАТА с ПРИСВИТИ КРАЧЕТА, а ако реши да ходи "отлепя" дупето от плата\гнездето\ Mr. Greenизправя крака и си стъпва смело...А за ходенето назад..При нас НЕстава, защото на ЧИКОТО, както и на по-новите модели на останалите марки задните колелца НЕ СЕ ВЪРТЯТ на 360 градуса..Детето свободно се движи настрани, напред, но ЗА ДА ТРЪГНЕ НАЗАД трябва да се обърне както нормално човек се завърта около остта си, а не ходи рачешката...

# 207
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мами пожелавам ви лека нощ! smile3524

Ние утре сутрин заминаваме за Сливен, но ще пиша оттам. Ще отскочим и до Созопол за един ден   grinning039

Аз изпих   beer 2 бирички и сега чакам да почне любимия ми извратен сериал "Кръцни-срежи" и после да си лягам.

Лека......  sleepuu

# 208
малее, Гадамерец, откога си "нетолерантна" newsm78Това пък как ти хрумна

ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ В СЛИВЕН! Да поздравиш Морето от нас Sad

# 209
Е-е-е-е, айде, сипете една и на мен, де, а?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт