НОЕМВРИйско буболече сладичко пълзи си вече!!!

• 9 848
  • 282
  •   1
Отговори
# 210
Малеее  Sick гостите си отидоха.

Карил, ми как няма да си отидат, ти им предлагаш ракия! Я отвори бара по-широко! дай безалкохолните и ядките! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Те тия гости сигурно са майчета някои, така мисля...не много смели да се шмугнат в отбора ни...

Айде лека и мека и от мене и да спиме спокойно на тоя чист дъждовен въздух... Heart Eyes

# 211
   Мони -мисля,че сте взели правилното решение smile3503
   Мариянка-приятно и слънчево да ви мине почивката 1dating luvbed EFP newsm47
   Благодаря на всички мами похвалили моя зъбчо newsm51
   Жени -мила под поста ти си сложила две снимки на любимците ти,я кажи как ги сложи една до друга,че моите са една под друга newsm78или ако някоя друга мама може да ми каже  love001
   ЛЕКА И ПРОХЛАДНА НОщ

# 212
  • Отвъд алеята зад шкафа
Свърши кръцни-срежито, брррр...

Карил това е по повод една тема в Клюкарника, много бях яхнала метлата  afwitch

А бе Dr. Jend къде се губи, отдавна не е писал  newsm78

Ааааа, Клю, мерси, да ти се връща  smile3533

Последна редакция: ср, 11 юли 2007, 23:47 от gadamer

# 213
Гадамер, кой е касапинът според тебе? И аз не го изпускам тоя сериал. Ама ме дразни, че един диктор казва "кръцни", друг - "клъцни", както всъщност е правилно, щото няма в българския език глагол "кръцни".   ShockedМного здраве на Сливен. И ние с Ечи се засилваме натам, но след 15-ти. Аз малко по-късно - заради процедурите. Към 21-ви. Peace

# 214
Здравейте, полунощни мами и 2 гости!

Карил, точно това имах предвид за Панадола - мене няколко лекари са ме предупредили да не давам превантивно, но разбрах, че е доста разпространено и след ваксини, и около зъби.

Мина, запомняща се реплика за натрупания в изобилие егоизъм  Thinking Браво!

Лайтблу, моето заспива САМО като го държа за ръчичките или на цица - е, не знам докога!

Хм, Клъци-срежи го гледах преди, сета нещо ми идва повече. Д-р Хаус ми беше много по-интересен!!!

Мили мами, аз утре пътувам, багажът е струпан и се надявам да се натоварим максимално рано. Започвам с Габрово, но ще обиколя Сливен, Жеравна (може би и Елена), Варвара. От 17 юли до 12 август съм в Сливен и каня на среща всички море-преминаващи. Телефонът ми е 0888 957513. На 28 имам рожден ден, а на 29 - 7 години от сватбата. Честито и на тебе Роси! Брей, кога наистина минаха?! Не знам колко често ще успявам да ви чета, но със сигурност ще мисля за вас и ще досаждам на приятелите си с разкази за ноемврийската група!

Много хубаво лято!

Последна редакция: чт, 12 юли 2007, 00:20 от echi

# 215
Ама Ечи, айде тогава в кюто, щом не спиш! Видях, че свети.... Laughing Погледни подписите ни - двамата Мишовци са родени в една сутрин, а на твоя пише 4 дни, на моя - 3 дни. newsm78

# 216
Приятно изкарване на Мариянка и Ечи!И да натрупате много положителни емоции, за да ни разказвате после.И не забравяйте фотоапаратите си...чакаме снимки  Simple Smile

Аз бях на женско кино тази вечер с кумата ми, а татковците гледаха малките зверчета.Справили са се повече от добре  Mr. Green А ние добре се позабавлявахме  Joy Гледахме "Умрай трудно 4" . Препоръчвам ви го.Много е весел, има лафове и ме разтовари.Е, на места е малко наивен, но все пак е екшън, не може много да се очаква  Naughty

Сега отивам да лягам и аз...желая ви лека и прохладна нощ! Дано бебчетата спят по добре, като се поразхлади  Praynig

# 217
ДОБРО УТРО МАМЕТА!!!

АЗ бързам да се похваля \поне един път\ ДАНАИЛ СНОЩИ ЗАСПА В 18.30 И СЕ СЪБУДИ ДНЕС В 6.30 часа!!!
Shocked Shocked Shocked Shocked ShockedАз патка с патките вместо да си легна по-рано снощи, умувах в стрес - АКО се събуди Дани към 2-3 през нощта и почне да будува...как АЗ ще изкарам до сутринта... newsm78а той спа ли, спа... Praynig Peace

ДА СЕ ПОХВАЛЯ И ЗА КАКИТЕ ...ОТ вчера са с брекети. Първоначално едната я бях консултирала в Стоматологичния факултет при ЕДНА МНОГО ИЗВЕСТНА И ДОБРА ортодонтка. Анализът там показа, че трябва ДА БЪДАТ ИЗВАДЕНИ ЧЕТИРИ ЗЪБА!!! #Crazy #CrazyАз обаче не избързах, ами се зарових в нета. Така разбрах, че има брекетна система, която изключва вадене на зъби. И приятелка ми даде координати на ортодонтка, която лекува успешно такива аномалии и то на СМЕШНО НИСКА ЦЕНА\за разлика от колегите си\

това засега от нас!

хубав ден!!!

# 218
   Добро утро и от мен мамчетааааа  food010
    Ечиии и на теб мила лек и приятен път и забавно да си изкаратеееее!
    Мариянка забравих да ти кажа-аз на Ивко като му давах Фризопеп му слагах малко плодово пюре -само тако го ядеше.
    Карил-сега каките ще са мнооооо модни 4470 4470
     Аз отивам на невролог-ще ме гледат на ДОПЛЕР-та да видим от какво е туи моито главоболие.
     Мами какви документи се искаха за детската кухня,и мами от Варна -там от кога се започва -дали не мога да запиша Ивко докато съм там да му взимам?

# 219
Добро утро! АЗ тази сутрин станах с Неда- обикновено тя се буди към 7- 7.30, но тати я поема докато аз си поспя, обаче той таза сутрин не беше в състояние- много е уморен,  но пък тя като се нахрани и заспа

Лайтблу, наистина Теа е с многоооооооо касиви и мигли, и очи- страшен сладур!!! Неда също яде НАН 2 и го харесва. Даже дърпа шишето от ръцете ми и сама се храни. Напоследък забелязвам нещо като лакомия. Всичко така настървено яде и смуче, все едно не съм я хранила с дни. Кто се нахвърли на една кайсия- едвам успях да извадя от устата й голямо парче. А с динята няма проблеми- смуче я, а ако отхапе по- голямо парче- дъвка, дъвка и го изплюва- много се залисва, но после е цялата омазана. Simple Smile

# 220
  • Отвъд алеята зад шкафа
Момичета  Whaasup

Маша мислех, че е третият доктор от клиниката, ама нали се оказа, че не е той  newsm78 Ама всъщност не е сигурно, ще видим   newsm65

Вчера й направих кашата с Фризопеп и я изяде, въпреки че горчеше ужасно. Но не мога да си представя кърмено бебе (като се има предвид как бебетата харесват кърмата и колко е сладка) да мине на Фризопеп, който е супер неприятен на вкус. За Ема е мисия невъзможна. А Виктор вчера обиколи всички аптеки тук в района и никъде нямало Милумил ХА   censored

Карил така ти завиждам за Дани, браво  newsm18

за разлика от Ема, която стана в 24.00 и в 4.00, ама поне да ис лежеше в креватчето и да реве, по мога да я оставя, а тя като щръкне права в тъмното  1crib и не мога посто да я оставя така, къса ми се сърцето. Ама бабата да му мисли скоро

Ечи и ние ще сме в Сливен август месец за малко, но още не знам кога точно, Руслан и Ели също ще дойдат с децата, така че може да се видим. Апропо включи ме в списъка си с абонати в скайпа, че аз не мога  да ти пиша, заради настройките ти. Ника ти го бях написала на лични.

# 221
ГАДАМЕР ние сме на Фризопеп, затова ще ти разкрия малък трик - ако е по-топло млякото няма да и мирише и ще си го пие WinkПонякога като не го направя топло  Дани не ще да го погледне. Веднага след като се  е мръщил като направя НОВО ГОРЕЩО - цока Joy

# 222
Клю, като си копнеш и пейстнеш после линка на снимката, ги слагаш един до друг, без разстояние, а не на нов ред е ентър - предполагам това си направила Simple Smile

# 223
Добър ден. Ние с Мишето пък станахме за малко в 5.15 да ядем и пак си заспахме. Или по-точно ядохме, спейки.... После малкият се буди около 7-8, докато баща му се оправя за работа. Но какво си общуват двамата, не знам, щото аз спя. Пък и детето си мълчи и не ме буди. Станахме в 8.45 тази сутрин. Нали беше ял по-рано, та и той си поспа повече. Но през нощта не ме е будил. Снощи заспа към 22 часа.
Гадамер, третият доктор май хермафродит излезе или травестит?! Shocked
Карил, браво на Дани. Ти, ако той спи, му мислиш притеснено на какво се дължи. Ако не спи, пак му се притесняваш....Изобщо, успокой душичката си - детето си етолкова наред и лъчезарно, и не чак такъв бяс, какъвто го набеждаваш! Пу,пу!  Hug Хубав ден на всички! Peace

# 224
Клюки, кухнята във Варна е купуваш талони понеделник за следващата седмица, не мисля че има специални документи. Обаче зависи от къде си купиш талоните - от тази кухня си вземаш храната. Така, че зависи къде ще отседнеш. Ако искаш логистична подкрепа - свиркай. Simple Smile
Карил , браво на Дани, айде все така да я карате.
И Дарин е пристрастен към цица... като се нацока и има един поглед, като от онази реклама "Шоконамазах се", "шоколизирах се". Нощно време се буди по един или два пъти, за цица. Аз се бях шашнала, защото имам ходене до Констанца, как ще изкарат без мен една нощ, но шефката каза, че ще пътуваме дотам и обратно всеки ден.. и нощем ще се кърмим с мойто чадо.

Общи условия

Активация на акаунт