НОЕМВРИйско буболече сладичко пълзи си вече!!!

• 9 843
  • 282
  •   1
Отговори
# 225
Карил, дано и занапред така сладко спинка Дани! Поздравления и за ортодонтското ти проучване - цифромания са си тия услуги! Peace
Хубаво лято на Ечи - да се поглезите при баби и дядовци и да отморите доволно! Hug
Ради, аз го гледах миналата седмица филма само заради татито - наивистичен, ама свежарски екшън! Теа - сладуранка ококорена! Hug
Маша, точно такъв беше тази нощ и нашия режим - аз понеже го играя многодетна майка с 4  #Crazy деца от вчера / децата на сестра ми са у нас/ се притеснявах, че от шума Ники ще се буди често - дивееха до 1 братовчедите. А той заспа в 22,30 и чак в 4,45 се кърмихме....а после спа до 8,30

# 226
 smile3518здравейте,мами.Вчера се по изгубих малко,но днес при първа възможност сядам пред компютъра.Вчера моя сладур качи температура 39,39,5 така се стреснах и все още съм.Досега не сме боледували.Помислих,че е от зъбите,но когато не можах да я сваля със свещички,компрес от оцет и студен чаршаф се уплаших много.Извиках педито в къщи и ни изписа нурофен и антибиотик дурацеф,макар че нито кашлим,нито ни е зачервено гърлото.Имало някакво детенце с менингит и като предпазна мярка ни го изписа.Дърпах се в началото,не искам да го тъпча от сега с лекарства,но като не свалихме температурата...В момента го приспах с 37,но поема само течности и кърма,няма апетит.Надявам се да се оправи вече,че не мога да го гледам болен,подборе аз да съм болната.За сега толкова,доскоро.

# 227
Dima, дано бързо се оправите  Praynig И все пак толкова висока Т без никакви симптоми, не откриха ли нищо при прегледа? Може да е някакъв вирус...

# 228
 Tiredнищо не откриха,даже зачервено гърло нямаме,но се говори за някакъв вирус тук във Добрич,и се чудя къде ли сме го пипнали?Защото бяхме на гости на родителите ми и нямаше други деца,или някой болен newsm78.Имаме разтройство,но не е от храната,защото нямаше да имаме температура??? smile3506Чудя се ако сме настинали...нямаме сополи,нямаме кашлица,нищо ...Illна какво се дължи тази температура?Надявам се,когато стане вече да е добре.

# 229
Привет момичета! Party  animal085

леле как духа, направо се чудя дали да излеземе............. newsm78

Дима, дано на бебчо му мине бързо темп. и да се разбере от какво е била!

Карил, бравос, оправна мам си ти, и аз бих направила като тебе, на твое място.

Лайтблу, и ние с нашия тати го гледахме 4-тото умиране на Брус Уилис, на мене ми хареса, въпре ки че тия хора се железни бе! няма умиране!  #2gunfire newsm25

Клю, мисля и аз че няма проблеми с това да запишеше ивко на кухня във Варна, аз мисля същото да направя като Отидеме в Поморие! Ние пътуваме на 22-ри рано рано от зарана...

Ечи, Марияна, лек и прохладен път и много весело изкарване и помощ от баби!  Nature Sunny newsm41 smile3509

Отивам да гладя, че беборан заспинка.
Мами ние вече почти нямаме кашлица, след като 2 дни пихме Мукоплант и Фитофлор за гърлото!   jumpuu

# 230
Дима - и аз съм против даването на АБ без основателна причина, но при тази температура... нали знаеш - при малките дечица бързо се развиват процесите, така че сигурно АБ е за добро  Peace. Не му давай твърда храна сега, само на кърма и течности нека е - най-бързо усвоимите, за да може организъма да не изразходва енергия в смилане, а да се съсредоточи в битката с нашественика  Hug. Бързо оздравяване!

Момичета, благодаря на всички още веднъж за милите думи!  Heart Eyes

Гадамер, Маша - знам кой е убиеца, но не бих ви казала... няма да има тръпка! Само да споделя, че ви очакват още много интересни разкрития - жалко, че свърши този мой любим сериал, бях пристрастена направо към него...  Crazy

Ние бяхме на разходка, въпреки духливото време - Гери вече навън почти не спи, много и е интересно всичко - сега заспа, след като будува от 8 часа... и аз мисля да се възползвам от намалението Wink.

Но преди това.. нали ви казах, че ще вадим на Йоана две свръхбройни млечни зъбчета - не позволяваха на горните 1-1 да излязат - е, извадихме ги, вчера беше изваден 2-рия... и такива корени излязоха... милото дете, измъчи се, но смея да твърдя, че се държа много геройски душата. Ето снимки - на който му е гадно се извинявам предварително: - тук са сравнени с едното горно 1-во млечно зъбче, за да се види за какво става въпрос... Аз си мислех, че като има две допълнителни зъбчета е късметлийче детето, егати късмета! Ред.: пускам я по-малка снимката, защото иначе не е на фокус... хем в режим "макро" е снимана, но това е положението... айде да идва вече новия фотоапарат!

Карил - във връзка с темата за зъбите - струва ми се, че предните ще и бъдат кривички /благодарение на тези "екстри"/, въпреки че още не се знае съвсем де, но да те питам - колко излязоха брекетите? Защото съм чувала за суми около 1000 лева...

Последна редакция: чт, 12 юли 2007, 17:51 от Роси74

# 231
Здравейте, момичета! Hug
Аз днес съм  afwitch нещо не ми е на кеф и не ми е ден  Sad на всичкото отгоре интернет доставчика също си играе с моите нерви...постоянно ни спират нет-а за неопределено време  #2gunfire та сутринта се обадих в офиса и  #Cussing out а като закъснем, дори и един ден с плащането, ни "глобяват" 5лв.  Twisted Evil

На пътуващите - много приятни емоции, хубаво време и послушни деца! travel
На болничките - бързо оздравяване! Praynig
karil, БРАВО на Дани! Оттук нататък все така да спинка...пу пу пу fingerscrossed
клю, голям сладур Ивко!  Wink Голямо момченце е вече той! ...пу пу пу...
Роси, и Тедката не иска да спи вече навън...трябва да е много уморен, за да заспи...иначе е голяма клюкарка...все се върти и гледа...да не изпусне нещо... Crazy

Аз да си кажа - Панадол-а не го давам превантивно! Naughty Теодор в момента така го мъчат зъбите и цял ден е като кисела краставичка (той и без това си гледа лошо Mr. Green) ...през деня нищо не му давам, само вечер преди да заспи...снощи не му дадох Панадол и питате дали не му буди през час с мрънкане и рев Tired и от 4 до 5 и нещо се разнасяхме и играхме ooooh! тази вечер мисля да не експериментирам и ще му дам отново Панадол Sunglasses

Ние утре заминаваме за Трявна с приятели и ще се върнем в неделя  car003 та ще се наложи някой друг да пусне новата тема...

# 232
Hug Здравейте мили момичета!
Влизам само да си взема "довиждане" с вас за следващите 2 седмици!
Нареждам: да няма болни, кисели, недоспали... мами, бебета и татковци  Naughty
Като си дойдем искам да прочета купища ФУКНИ  Whistling
Много багажец, много нещо  ooooh! Едвам сколасах да посъбера саковете  #Crazy
Гадамер, Вики беше на милумил ха, много е хубаво млякото  Peace Има го в Билла
Жалко, че съм изстървала ракийката на Карил  Mr. Green
Рени, предполагам че утре и ние ще спираме начесто. Много ми е притеснено как ще изкара пътя синтия  Rolling Eyes
Верче, приятно изкарване и на теб  Hug
В събота ставаме на 9 месеца и да се черпите от нас Simple Smile
ЦУНКАМ, ПРЕГРЪЩАМ И ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ВИ ПРИЯТНИ ДНИ  Heart Eyes

# 233
Весело изкарване на всички пътуващи. Пожелавам ви хубава почивка Grinning

Сега прочетох, че коментирате Клъцни-срежи .. малии, този сериал не съм го гледала, и като се замислих напоследък почти не гледам ТВ, така съм се откъснала от всичко .. но ми е много гот  Mr. Green Затова пък чета книжки ..Вени, благодарско  Hug, тези дни "бях в Париж" с една красива любов Simple Smile))) Уилям Уортън не беше ли автор и на "Пилето"  newsm78

Клю, аз мисля този петък да се запишем на кухня. Нашата е в центъра и е т.нар. кухня-майка. При нея купоните за следващата седмица се взимат в петък(може за отделни дни, ако искаш) и не е необходимо да се записваш с никакви документи. Дори се учудих, че в София записват за кухня..

Щях да забравя да похваля и мойто чаве - днес за две мин приятелката ми я научи да прави "боц". Подава пръстче като й кажем боц и се киска  Laughing Вече има най-различни съчетания от звуци, с които изразява различните си настроения и е адски "комуникативна". Това дете с очи ми казва много повече от някои хора с думи ... направо е невероятно! А с колко хора се запознаваме като излизаме на разходка  Simple Smile - на всички се смее, радва се и обяснява нейните си работи  Mr. Green

Последна редакция: чт, 12 юли 2007, 15:10 от Изабела

# 234
  Здравейте майчета,Всички беби бързо да оздравяват.
    За кухнята -Вени-и Изабела-това е страхотно аз живея в Цветния до жода и канал-имате ли представа каде ще ми е близо?

# 235
    За кухнята -Вени-и Изабела-това е страхотно аз живея в Цветния до жода и канал-имате ли представа каде ще ми е близо?

ти май се над мен и някъде около Мина ... ще проверим къде ще ти е най-близо  Peace

хехе, сега прочетох какво съм писала за гарджето си и как му се радвам .. не ми се смейте, плийс  Blush, за първи път съм мама и ми е мило и чудно всяко нещо  Mr. Green .. сигурна съм и с вас е така .. а децата ни са невероятни и уникални, то и зодията им е такава  Sunglasses

# 236
Клюки, ами ти си ми съседка бре жена??? И аз съм в Цветния, над ХЕИ. Съвсем близо до вас има кухня, само кажи за кога ти трябва и ще отида да ти взема купони.

# 237
При нас записването на кухня става само с Акт за раждане, издават ти талонче и като купуваш купони, ти задраскват месеца, за който си купил. Ама това е явно някаква русенска измишльотина...

# 238
При нас записването на кухня става само с Акт за раждане, издават ти талонче и като купуваш купони, ти задраскват месеца, за който си купил. Ама това е явно някаква русенска измишльотина...
Не, и тук искат акт за раждане. Обаче - преди това подаваш молба - аз я подадох оня ден, казаха ми да се обадя декември да проверя за кога ще мога да започна да взимам храна. След това - на уречения ден отивам с акта за раждане, 30 бурканчета и бележка от педиатъра - закупувам си купони, и ще мога да взема след около 2 дена храна. Мда... сложно.

# 239
  • София
А при нас пък в кухнята в Студ. град ни казаха с Дари да проверим евентуално през октомври. Има преди нас 30 чакащи. А при тази в Дианабад искат и бележка от педиатъра, че детето няма хранителни алергии и пак молба и копие на Акта. Мале голям зор с тия кухни, а май след това такъв зор ще е и с детските градини. Я кажете чух нещо, че вече можело да се записва само година за година. Така ли е или нещо не съм разбрала newsm78

Дима дано бързо се оправите и приятна почивка на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт