Стойности на ЧХГ???

• 371 541
  • 800
  •   1
Отговори
# 165
е не това вече не е честно е
Лана миличка нямам думи просто Sad
гушкам те  Hug Hug Hug

# 166
  • София
Днес съм но док, ще видим какво ще каже.
Благодаря за подкрепата момичета  Hug

# 167
Ох, тъкмо щях да питам лекарят какво е казал.
.♥٭lanna٭♥. , изпращам ти всичката си положителна енергия! Hug Praynig

# 168
Лана,
ще те накарат да пуснеш нов кръвен в петък. На този етап това е единственото, което може да се направи. Каквото и да е, дано поне стойностите да не нарастват с този темп! Sad
Моля се всичко да е наред! Praynig Прегръщам те!  Hug

# 169
  • Бургас
Ланна, и аз те прегръщам силно Hug Ще чакам да пишеш какво е казал докторът. Силно се моля да има шанс бебчето този път Praynig Praynig Praynig

# 170
  • Бургас
Ланна,стискам ти палци,мила!

# 171
Лана, съжалявам. Дано е лабораторна греШка.  Sad

# 172
  • София
момичета да докладвам.
Доктора е съгласен с мен че работата не добре. На миналия преглед се видя нещо като сак 3мм. в матката сега нищо не се вижда. Спирам абсолютно всичко което приемам и чакам да се изчистя сама, ако не тръгне сам процеса до сряда ме вика за кюртаж.
Така че в момента най-хубавия подарък за рождения ми ден е да ми дойде цикъла...
Сега съм решила направо да си запиша час за някой доктор, който е специалист по стерелитет и вероятно следващата стъпка ще е в такава клиника. Кофти ми е много, но какво да се прави живота е такъв...
Прегръщам ви всички и приемам всякакви препоръки и съвети  Hug Heart Eyes Hug

# 173
Лана, съжалявам. Подкрепям реШението ти да се обърнеШ към клиника по стерилитет. Правила ли си генетични и имунологични zа тромбофилия и НК клетки?

# 174
Лана,
моля те, пусни си още един тест в петък! Плодният сак го няма, но ЧХГ нараства! Не е добре това. Аз имах псевдоплоден сак в матката, затова късно се откри извънматочната. Всички мислехме, че е спонтанен аборт.
Моля те, пусни си още един кръвен, за да си сигурна, че хормона спада! Praynig

# 175
  • София
Лана, много съжалявам, миличка, много.  Hug  Cry Cry Cry

Послушай ХоупHug

# 176
  • София
Ще пусна в събота още веднъж момичета, че вече място за бодене не ми остана...Аз нямам болки и зацапвани, дано нещата приключат без повече неприятни изненади.
Миле , правила съм всичко и при Конова, и при Кременски ходих, ходя и при Тодорова, за щитовидната жлеза, защото ми откриха Хашимото. Нк последния  миналя месец бяха 9, какво дакажа уж проблем няма, а проблем става. Имам завишени ТАТ и МАТ, но като гледам на доста момичета не им пречат толкова и с терапия се оправят Hug. Аз имам назначена от Конова, но сега като проследих процеса от по -рано се вижда, че аз в много ранен стадии губя плода, ако може така да се нарече на този етап. Доктора днес каза, че не е на генетична основа, макар кухите яйца да са така, защото при мен всеки път става така, а това е малак шанс при генетична грешка да се повтаря, те затова го и изключват като повторение. Нещо в мен отхвърля бебето и не знам как да се справя с този проблем.

# 177
Ланна  Hug Hug Hug Cry

Ще се моля, поне този път да се разминеш с кюретажа...

Не знам какво да те посъветвам, защото вече нищо не разбирам...решението ти за клиника по стерилитет го подкрепям, дано попаднеш на специалист най-накрая, с който  да преодолеете проблема..... Hug

По дяволите, ти си със слаба имунна система, съпротивителните сили на организма ти не са завишени...мисля си и разсъждавам на глас, а ако ти трансферират ембрион, който е в по-напреднало деление...

А ако причината не е генетична, тогава каква би могла да бъде...каза ли доктора....

# 178
  • София
комикс Hug Hug Hug
Човека каза че специалист по стерилитет ще е наясно поне какво може да се направи в моя случаи. Днес звънях за Владимиров, но записвали час чак другата седмица за след 3м.  newsm78

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 18:57 от .♥٭lanna٭♥.

# 179
комикс Hug Hug Hug
Човека каза че специалист по стерилитет ще е наясно поне какво може да се направи в моя случаи. Днес звънях за Владимиров, но записвали час чак другата седмица за след 3м.  newsm78

Брех, а дали има вариант да те запишат при някой от екипа му и в последствие да поискаш разговор и с него....

Общи условия

Активация на акаунт