Стойности на ЧХГ???

• 371 620
  • 800
  •   1
Отговори
# 255
Роси, ако имаш прегнил след трансфера може да е опашка от него.

# 256
Роси, ако имаш прегнил след трансфера може да е опашка от него.
    Прегнила оказва влияние само на уринарните тестове,но не и на кръвните.

# 257
Нямам Прегнил след трансфера

# 258
Здравейте на всички,

Преди месец разбрах че съм бременна но когато отидох на доктор се оказа извънматочна. Оперираха ме на 13/06. На 15/06 ми взеха кръв за да  видят дали хормона спада и на следващия понеделник също.
Тази събота много ме боля корема но без кървене и отидох в бърза помощ. След като разбраха за операцията ме пратиха на генеколог, които ми направи вагинален ехограф и не видя нищо. За да се успокои поиска да ми направят нова кръвна проба. Трябваше днес да се обадя за резултата - каза ми че не е нормално да имам стойност 1290 - 14 дни след операцията. Проблема е че доктора ми е във ваканция и не знам какви за ми резултатите от двете предишни проби. Утре сутринта ще се обадя в лабораторията за да ги питам. Нещо много ме хвана страх. Четвъртък съм на лекар при генеколога хирург които ме оперира.
Вие какво мислите, нормално ли е всичко това.

# 259
уау
доста странно
да не е имало още едно бебче

# 260
Ами не мисля. От операцията вече 3 пъти ми правят ехограф, и всичко изглежда нормално. Днес сутринта ми се обади генеколожката дето ме оперира. Обясни ми че явно има остатъчни клетки и ми биха Méthotrexate.По този начин щели да се убият остатъците и да се изчистя. Иначе можело да продължи месеци докато остатъчните клетки се изчистят от само себе си.След седмица пак ще си направя кръвна проба та да се види дали вече е спаднал на 0.

# 261
  Доста висока стойност за остатъчни клетки според мен.Дано не е нещо сериозно или да са сбъркали резултата.За първи път чувам за такъв начин на доизчистване.Пиши за новите резултати.

# 262
Извинявам се ако това не е точната тема , но имам спешна нужда от помощ.Овулацията ми беше на 21 или 22 юни.На тези дати са и последните ми сексуални контакти.Цикъла ми е 25-26 дни и трябва да ми доиде на 06-07 юли.Възможно ли е ако днес си направя кръвен тест резултата да е верен/ било то + или –/.След обяд съм на ЛКК за проблем с крака и ако съм бременна , каквито подозрения имам трябва да настоявам за болнични- ако имам прекъсване сега и после се окажа бременна болничните ми ще паднат с 250-300 лв месечно .Прочетох повечето теми в този форум , знам , че е рано ама...........А и ако последната дата на менструацията ми е 11.06  и допуснем , че съм бременна това коя г.с е? Мерси предвариелно  bouquet

# 263
  • Видин
ако цикъла ти е бил на 11.06 тогава значи си в 3г.с.  Shocked Раничко е за тест, дори и кръвен  Rolling Eyes

# 264
ако цикъла ти е бил на 11.06 тогава значи си в 3г.с.  Shocked Раничко е за тест, дори и кръвен  Rolling Eyes
Неее, не е рано, моя тест отчете + в 3 гс и 3 дни Peace И даже беше уринарен

# 265
  • Бургас
Нивото на ЧХГ се отделя различно при всеки,но ако иска да си пусне момичето.

# 266
От днес почнах да получавам леко кафеникаво течение. Дано да са сбъркали. Другия вторник ще отида в лабораторията където досега си пусках кръв. Тези последните резултати ми ги дадоха от болницата когато отидох в спешното заради болки в дясната част на корема. Още повече че и лекарката беше холандско говоряща и френския и изобщо не беше на ниво.
Maya_78,aз живея в Брюксел. Тук е явно нормална практика да се процедира по този начин макар че и хирурга призна че е рядко да останат клетки.А и като чета българските форуми и тукашните често има разлики в начините и на лекуване и на третиране. Не знам на какво се дължи това.
Но май е добър знак това че имам течение, означава че се чистя.
Или поне се надявам.

# 267
  • Оранжевата стая
    Прегнила оказва влияние само на уринарните тестове,но не и на кръвните.

newsm78 - абсолютно не е така - Прегнила влияе на хормона ЧХГ и по този начин оказва влияние и на уринарните и на кръвните тестове разбира се

# 268
Моят случай, е че вече 2 д-ри ме гледаха и поради това, че големината на плодния сак не отговаря на седмиците се съмняват, че може да е кухо яйце. Но втората д-рка ме посъветва да изчакаме още 2 седмици, макар че в момента съм в 10г.с. и не виждат сърце. Никой от д-рите не ми спомена нищо за изследване на ЧХГ. Тук от форума прочетох информация и мисля да го направя. Искам да ви попитам, за да се даде кръв за ЧХГ на гладно ли трябва да е и след колко време е готов резултата?

# 269
  • T"A
Моят случай, е че вече 2 д-ри ме гледаха и поради това, че големината на плодния сак не отговаря на седмиците се съмняват, че може да е кухо яйце. Но втората д-рка ме посъветва да изчакаме още 2 седмици, макар че в момента съм в 10г.с. и не виждат сърце. Никой от д-рите не ми спомена нищо за изследване на ЧХГ. Тук от форума прочетох информация и мисля да го направя. Искам да ви попитам, за да се даде кръв за ЧХГ на гладно ли трябва да е и след колко време е готов резултата?

Резултатът е готов до няколко часа след като е взета кръвната проба, на мен са ми ги давали и на следващия ден, но знам, че в България не ги бавят толкова  Peace За на гладно - не помня такова изискване, но аз лично ги пуснах на гладно, защото от притеснение нямах никакъв апетит сутринта.

Препоръчвам и тази статия: http://www.ivf.no-meat.org/infertility/hcg/

Успех и дано чуете сърчицето  Hug

Общи условия

Активация на акаунт