Стойности на ЧХГ???

• 370 087
  • 800
  •   1
Отговори
# 690
И аз се моля за всички,които го желаят....Simple SmileЩе пиша обезателно в понеделник,за да споделя развитието на нещата...Но имам друг ужасен проблем- изобщо не мога да ходя до тоалетна:((((((след трансфера пих Дугалак,както каза Персенска, и ходих на следващия ден и оттогава не съм( Минаха вече 14 дни....днес сутринта пак ударих една капачка...уф....тва сигурно е от Утрогестана....Какво да правя?  newsm78

# 691
И аз се моля за всички,които го желаят....Simple SmileЩе пиша обезателно в понеделник,за да споделя развитието на нещата...Но имам друг ужасен проблем- изобщо не мога да ходя до тоалетна:((((((след трансфера пих Дугалак,както каза Персенска, и ходих на следващия ден и оттогава не съм( Минаха вече 14 дни....днес сутринта пак ударих една капачка...уф....тва сигурно е от Утрогестана....Какво да правя?  newsm78

Doll, опитай всяка сутрин на гладно да изяждаш по едно киви. Също така пий много вода - поне по 2 литра на ден! И да ти призная, това "трудно" твое положение ми намирисва на още един признак за прекрасни новинки!!!  Hug Очакваме ги!   bouquet

# 692
Дай Боже:))))) Благодаря ти,Дълъг път  Hug Ама си е голям дискомфорт...още утре започвам с кивито.....Иначе от вчера ме боли гърбът над кръста...много неприятно,сякаш ме придърпва.....Офффф....не искам да мрънкам,толкова ревах за това,сега и кусури намирам.......  Blush

# 693
Дай Боже:))))) Благодаря ти,Дълъг път  Hug Ама си е голям дискомфорт...още утре започвам с кивито.....Иначе от вчера ме боли гърбът над кръста...много неприятно,сякаш ме придърпва.....Офффф....не искам да мрънкам,толкова ревах за това,сега и кусури намирам.......  Blush

Респект Hug аз мисля, не съм много сигурна де, но сякаш някъде бях чела, че Прегнила дава отражение най-вече на уринарните тестове! Според мен, си бременна!  Peace
Doll  Hug на мен лично ми помагаха много приемът на сушени плодове, като фурми, кайсии, сливи, стафиди и всичко за което се сетиш! Приемах си ги вечер и сутрин резултата беше налице  Mr. Green
Можеш специално за сините сушени сливи да си ги накисваш във водичка и първо да изпиваш нея после няколко сливи (има и такива без костилки) и ефекта ще е гарантирано налице!   Heart Eyes Желая ти успех!  Peace

# 694
Благодаря на всички за отгорворите Grinning Но за съжаление не съм бременна,днес ЧХГ е 33.81 спряло е да се развива..Доктора каза че Прегнила се изчиства за 3-4 дни от организма и влияе на кръвния тест с най-много 10 ... Успех на всички Grinning

# 695
Съжалявам, respect! Стискам палци следващият път да успееш, мила!  Hug  bouquet

# 696
Respect,всичко в живота чака своето начало:) та и твоето бебче така....
Момичета,мен много ме боли гърбът....като легна,ми олеква,иначе ме мъчи.....

# 697
Doll, аз не съм много наясно от какво са тези болки в гърба newsm78. Струва ми се, че да е от бременността, още е доста рано  newsm78. Но пък ако имаш възможност, почивай повече, плувай, много помага за болки в гърба. А как си с другия проблем Wink? Има ли подобрение?  Hug

# 698
Дълъг път, болките в гърба поотшумяха.....но другият проблем стои на дневен ред,просто ад...и не стига,че и бездруго коремът ми е подут не знам от хапчетата ли, от какво,ами сега и с това ....сутринта в лабораторията ми направиха път- "бременните били с предимство",а то хич не е от бременността,ами от други неща  Blush вече се чудя как да действам....

# 699
Пиеш ли достатъчно вода? Знам, че не бива да се пият хапчета по време на бременност и май е по-добре да се въздържаш от тях. Не знам какво друго да те посъветвам  newsm78. Наложи си малко "диета": много плодове, много вода, леки храни, приемани често и по малко, НИКАКВО сладко (или поне съвсем мъничко Wink ) и продължавай със сушените плодове и кивито. Ще се оправиш Simple Smile  Hug

# 700
Doll, Ти пак ли мериш ЧХГ? А кога ти е ехографът?

# 701
Сладко изобщо не ми се яде и без това...а Дълъг път, яхг ми заръча Стаменов да го направя пак,за да прецени кога да е ехографът....сега отивам.....

# 702
Взех сега изследването- пише: Над 1000- Персенска ми каза,че е чудесно,и че май не сме само двама:))))) Другият четвъртък ме вика на преглед,как ти се струва положението?

# 703
  • Варна
Doll, положението ми се струва прекрасно! Може наистина да сте трима Laughing.

# 704
 Hug ами.....дай Боже...аз си се бях нагласила за едничко,а то..... Simple Smile  newsm78 а знаете ли как става редукцията по принцип?

Общи условия

Активация на акаунт