Стойности на ЧХГ???

• 370 080
  • 800
  •   1
Отговори
# 705
Doll,  Hug, чудесни новини!!!! Simple Smile Simple Smile Simple Smile Много се радвам! Колкото и да сте, желая ти прекрасна лека бременност и много, много щастие! Пази се и се радвай на хубавите моменти! Прегръщам те силно!  Hug  bouquet

# 706
Цитат
РМПБ се прави обикновено в ранна бременност между 9-та и 12-та седмица, понякога след тестване за генетични проблеми при фетусите. Най-честият метод за фетална редукция е трансабдоминалната РМПБ. Процедурата се извършва под ултразвуков контрол. За целта лекарят вкарва игла през коремната стена на жената в избрания фетус. С помощта на тази игла се инжектира разтвор на калиев хлорид в сърцето на плода, което предизвиква спиране на сърдечния ритъм. Понякога след процедурата се получава вагинално кървене, което е нормално.

Мъртвият ембрион или фетус се абсорбира от организма на майката. Този абсорбционен процес е нормален и е подобен на Синдрома на изчезващия близнак.

От тук.

Честита, много лека и успешна бременност ти пожелавам!

# 707
Хей,Дълъг път,благодаряяяяяя,дай Боже Simple Smile  Hug

# 708
Здравейте!!! Току що се регистрирах във форума и сам доста объркана..Днес ми е 20 ден след трансфера на 2 ембриона.На 15 ден ЧХГ-27.99 на 17 ден 18.55...Продължавам с УТРОГЕСТАН 2х3,и ЕСТРОФЕМ 2х1.При вторият тест ми бе казано в лабораторията 4е има проблем с апаратурата и  в момента го отстраняват и затова ще ми се забавят резултатите...Мислите ли, че все още мога да имам надежда,все още не ми идва ,нямам и зацапване.?.Все още се надявам на лабораторна грешка..Утре смятам да направя още един тест...Моля за вашите коментари дали е възможно все още да има шанс за бременност при този спад на ЧХГ-то...Благодаря...

# 709
Venus, дано наистина има лабораторна грешка, стискам палци да е така...  fingerscrossed
В противен случай не може да се направи абсолютно нищо при падащо ЧХГ, бременността е спряла да се развива  Confused

# 710
Момичета, може ли да попитам нещо по-вещите по въпроса - ЧХГ-то ми, измерено  в 4-та седмица е 2244.6 mlU/ml, не съм пускала после пак, за да видя дали расте. На ехограф един ден след това се видя сакче 0.67 см, за което доки каза, че съответства като размери на това ЧХГ. Обаче сега като чета тук в табличките какви са реф.стойности за 4-та седмица -  от 4  до 426 и малко се обърках. Моля, ако някой има идея дали това е нормално и защо е така - да каже. Предварително благодаря!

# 711
Да не става въпрос за 4 седмица след зачеването?
от 5 до 426 обикновенно са стойности за 4 седмица след началото на последната менструация или 2-ра след зачеването.

# 712
Не, смятам я 4-та г.с. от първи ден на последната менстуация. Последният цикъл ми беше на 30.04, а изследването го правих на 31.05. Сега чак се зачетох по темата и ми направи впечатление, че нещо не е точно както трябва.

# 713
по мои изчисления тогава се пада началото на 5 г.с и стойностите са 18 – 7 340 mIU/ml. Не мисля, че има нещо притеснително, а може и да си била с по-ранна О.
След като док не ти е казал, че нещо не е наред значи бъди спокойна и не се притеснявай излишно Peace

# 714
Мерси много ,rendence, успокои ме Simple Smile Аз смятах седмиците с този калкулатор http://www.mamaibebe.com/calc.php, от мама и бебе и явно от там се обърках. Иначе овуто беше на 14.05-проверено. Правихме инсеминация на 11.05 и после на 13-ти с УЗД открихме, че и двата фоликула си стоят неспукани и единия даже беше презрял и станал на 3 см. киста, т.е. инсето няма как да е било успешно. За щастие обаче на следващия ден усетих болка, вероятно от пукащ се фоликул, та явно тогава е била и овулацията и зачеването.

# 715
Слънца,моят преглед е утре и умирам от напрежение..дано да имам повод да ви се похваля  Hug

# 716
Doll стискам палци миличка, успех Hug

# 717
Firegirl, мерси за куража:)))    bouquet

# 718
Doll, и аз стискам силно палци! Сигурна съм, че ще ни се похвалиш с чудесни новини!  Hug Успокой се и имай още мъничко търпение  hug

# 719
Мили мои, вчера бях на преглед- ще имам близнаци  1stroller 1stroller Докторката видя пулс и на двенките... каза,че за сега всичко е наред Simple Smile))) Ама двенките ги виждам аз с различни размери бе,о така- едното балонче по-големичко,да не изостане милото?

Общи условия

Активация на акаунт