Стойности на ЧХГ???

• 370 047
  • 800
  •   1
Отговори
# 720
Не,нормално е. Не гледай околоплодния мехур /черното/, а вътре сивото бобче  Wink
Заповядай в близнашката тема Grinning!

# 721
Дол мила едно голямо честито, много се радвам за двойното ти щастие, не се безпокои, всичко ще е наред и след девет месеца ще си с влакче, а не с количка Mr. Green Hug Hug Hug

# 722
Много сте мили,благодаря ви   bouquetО значи да не се тревожа за мехурчетата.  Praynig За момичето,което попита- този опит ми е първи, в клиниката при Стаменов, с мъжки фактор сме... :0 Ох дай Боже всичко да върви по мед и масло Simple Smile

# 723
Doll, честито, мила! Лека бременност и здрави бебчета!  Hug  bouquet

# 724
Момичета и тук да се похваля, в месеца в който най малко очаквах, видях  EFP
Милички пуснах и ЧХГ, но е ми малее малко, та в събота ще го повторя, по календар съм в 5г.с., резултата от ЧХГ е 71,5, как ви се струва, то от една стойност нищо не може да се каже, но все пак Hug

# 725
Firegirl, честито:))) Аз не разбирам много от ЧХГ-та, също се допитвах до момичетата Simple Smile Лека бременност  newsm30 preggo

# 726
Хей, Хубавичка, къде се загуби? Има ли хубави вести и от теб, мила?  Hug

# 727
Firegirl, честито!!

Дай дата на последна редовна менструация, дължина на цикъла и на кой ден е направен теста  Simple Smile

# 728
Кафенце последна дата на М. 12.05. не бебеправихме целенасочено и дори не съм се вписала в списъчето на успеха, мислех от следващия месец Embarassed,
не чаках на 8.06, а ЧХГ пуснах вчера, на 16.6 или на 36 ден от МЦ, малко ми малее, но дано се удвоява, в границите е по калкулатора в зачатие, те и момичетата ми копнаха табличката Blush
а и дължина на цикъла 28 дни, О. е между 12 и 15 ден, ама точно този не съм мерила

# 729
Firegirl , честито!
На мен добре ми стои тази стойност, още повече че няма цикъл Grinning.
Хайде стискам палци да расте убедително Hug

# 730
Файърче, стойността е ниска за срока на бременността, сама си видяла, че е в долната граница на стойностите за 5-а г.с. (5 седмици от ПРМ: 18 – 7 340 mIU/ml)
Ти вчера си изпълнила 5-а г.с., от днес вече си в 6-а (5 с.+1 ден).
Ето калкулатор на твоята бременност - линк

Много е важно утре как ще се е покачил хормонът, стискам палци да е много  fingerscrossed

Междувременно имай предвид, че може да си била с късна овулация този месец и всъщност срокът на бременността към вчерашна дата да е по-малък, с което да се обяснява невисоката стойност.

И не на последно място, както пише в Зачатие:
Цитат
• Трябва да се внимава с изводите, които се правят само от стойностите на ЧХГ. И нормална бременност може да има ниски нива на ЧХГ и да доведе до раждането на здраво дете. Резултатите от ултразвуковия преглед след 5-6 гестационна седмица са много по-точни от анализа на нивата на ЧХГ.

В Кандиларов, особено утре в съботен ден, ако им кажеш, че е спешно, могат да ти направят резултата и за час. Стискам палци да ни зарадваш  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 731
Да Кафенце, именно за това малко ми е притеснено, миналия път с кюретажа изобщо не пусках ЧХГ и нямам представа дали при мен не се ниски по принцип.
Утре към 13ч ще е готов резултата от Кандиларов и да видим какво, хем имам добро усещане, хем тази стойност ме обърква Praynig
Но по моя календар в зачатие, вчера ми е било първи ден от 5та седмица  newsm78 ?!

# 732
Напротив, вчера си закръглила 5-а г.с. и днес ти е първият ден от 6-а. Ако искаш, вземи едно календарче и смятай по него от 12-и май - 12-19 май 1 седмица, 19-26 - 2 седмици, 26 - 2 юни - 3 седмици, 2-9 юни - 4 седмици, 9-16 юни - 5 седмици. Това е броят на седмиците, които са изминали от последната ти редовна менструация.

# 733
Да така са както ти ги смяташ, просто има разминаване с графиката ми в зачатие, тя смята от 12.05 до 19.05 0 седмици и от 19.5 до 25.5 първа, и 26.5 начало на втора и така, не знам защо се получава това разминаване, според графиката докато съм била в М, не се брой за седмица от бременността newsm78

# 734
А аз като трансферът ми беше на 21 май,сега в коя седмица съм,понятие нямам....от вълнение не питах...различно ли се смята при ин витрото?

Общи условия

Активация на акаунт