Стойности на ЧХГ???

• 370 039
  • 800
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
Файърче, Кафенцето е права в сметките. Hug

# 736
И аз така мисля, само ме обърква моя календар защо така смята Heart Eyes

# 737
Момичета при мен не са добри новините, не се е удвоил, но е нараснал на 98,3, не знам какво да мисля Cry

# 738
  • Сфия
Файърче, ми не се е удвоил, но не са минали и 2 дни... Освен това ЧХГ може да се удвоява на 48-72 часа. За 24 часа при теб се е увеличил на 50%. Не ми звучи зле...

# 739
Първият тест е направен на 16.06.

# 740
  • Сфия
аз останах с впечатлението, че вчера е правен...  Sad

# 741
Момичета при мен не са добри новините, не се е удвоил, но е нараснал на 98,3, не знам какво да мисля Cry

Миличка, не искам да те плаша, но моят съвет е да продължаваш да пускаш ЧХГ на 48 часа и да те видят на ехограф. Околоплоден сак и да не се вижда все още, то поне ендуметриума ще измерят колко е удебелен. Не оставяй нещата.  Hug  Опитът ми е доста злощастен и за това ти го казвам. Дано с теб всичко е наред! Искрено ти го желая!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Hug

# 742
Firegirl, ма ли новинки от теб, мила?  Hug

# 743
Дълъг път Hug
Имам още един тест със стойност 130, пак не е удвоен, но е нараснал, сега съм в процес на изчакване, бях на преглед и видяхме сак 5,6мм, повторих прегледа, понеже се съмнявах и на второто място също потвърдиха, не са с добро мнение докторите, имат съмнения за кухо яйце или не-развиваща се бременност, сега изчаквам и се моля всичко да се развие по възможно най-добрия начин Praynig Praynig Praynig

# 744
Firegirl , Hug Hug Hug
Дано, се окаже вярно и при теб, че медицината не е математика  Praynig Praynig Praynig

# 745
Дълъг път Hug
Имам още един тест със стойност 130, пак не е удвоен, но е нараснал, сега съм в процес на изчакване, бях на преглед и видяхме сак 5,6мм, повторих прегледа, понеже се съмнявах и на второто място също потвърдиха, не са с добро мнение докторите, имат съмнения за кухо яйце или не-развиваща се бременност, сега изчаквам и се моля всичко да се развие по възможно най-добрия начин Praynig Praynig Praynig

Стискам тисилно палци всичко да си е наред. А и нали са видели сакчето, вярвам, че нещата ще завършат добре! Praynig Hug

# 746
Хайде и аз със своите притеснения тук.
Ходих вчера на преглед след + тест,бяха 4 седмици и 4 дни от ПМЦ,сак не се видя в матката,нито в тръбите.Има наличие на жълто тяло в десен яйчник.Матката е с удебелена лигавица,направих ЧХГ,резултата вчера беше 661,92.Да се надявам ли,че все още има шанс.Забравих да напиша и следното в опсанието на доки пише:СД има течност(тя предположи,че ще бъда с ниски нива и това е овулацията,дано само не се окаже извънматочна)

Последна редакция: сб, 25 юни 2011, 10:27 от bravy

# 747
  • Сфия
брави, резултатът от ЧХГ е чудесен! Не се е видяло нищо, просто, защото е рано. Казват, че сакче се вижда в матката при стойности на ЧХГ около 1000 минимум. Така, че след няколко дни ще се види. Честито и успех!

# 748
Дано си права  bouquet Hug Hug,мен ме притесни и това,че имало течност,за която тя реши,че е овулация.Пише,че "няма данни за сак в кавум утери/най-вероято поради ранния срок на бременността/"
Странното е,че е записана диагноза Гравидитас,което като потърсих видях какво значи:(((

Последна редакция: сб, 25 юни 2011, 10:47 от bravy

# 749
  • Сфия
добре де, каква е тази овулация? Луда ли е тази жена... ЧХГ категорично показва, че има бременност. Виж сега, аз бях на 5 седм и 2 дни, когато отидох за първи път на преглед и доктора въртя 100 часа накрайника, мърморейки, че хубаво съм бременна, ама не се вижда нищо в матката. Аз бях почнала да рева, когато видя и то 2 сакчета. След това заяви, че не отговаряли въобще на седмицата, били мнооого малки. Наплаши ме, че е вероятно да са спрели да се развиват. няколко дни не бях на себе си и след 6 дни отидох при друг лекар. Видя се едно сакче, абсолютно отговарящо на седмицата си, с ембрионче вътре и докторът ми обясни, че са се видели 2, защото съм със седловидна матка и това дава лъжливо отражение за второ сакче. Успокой се и иди при друг лекар след няколко дни и ще видиш, че всичко ще е ок.Важна е и техниката при толкова ранна бременност и "задапаратното устройство".

Общи условия

Активация на акаунт