Стойности на ЧХГ???

• 371 453
  • 800
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Аз по принцип имам криещи се вени и много трудно ми взимат венозна,но този път като попитах да ми вземат от пръстчето,казаха,че не можело  Thinking

# 61
Венозно Peace

# 62
  • Пловдив
Дано всичко да е наред наистина-другото което ме притеснява е,че тези стойности при мен се удвояват всеки ден,а не както пише-на 48 или 72 часа.Чета разни неща за гроздовидна бременност...и какви ли не неща.Все си мисля,че нещо не е както трябва Confused

# 63
  • Варна
А, ако са две? Може това да е причината за бързото удвояване.
Не мисли лоши неща - аз вярвам, че всичко при теб е наред!
Успех!

# 64
Аз точно това исках да питам, Дживотинче.  Peace
Ако има многоплодна бременност как се променя hCG?

Успех на всички чакащи!  Hug

# 65
  • Sofia
Ели,ти ме изпреварваш с 2 дни,а днес сутринта отидох на лекар за да се успокоя,защото и аз бях изчела всички тези неща за гроздовидна бременност,няколко бебчета,неправилна дата на бременността и т.н...Нямаше нищо такова,а даже видяхме малък бебчо,е още ембрионче и видяхме как бие сърчицето!!!Чувството е неописуемо!Даже и сълзи ми тръгнаха от щастие Praynig hahaha Не се притеснявай грам,а ако искаш и ти отиди да видиш,че всичко е наред Hug

# 66
plamitoto вече официално честито , лека и безпроблемна бременност  Peace

elena763 изкарай лошите мисли от главата си , ще видиш че на следващия преглед ще видите бебче  Peace

# 67
  • София
Плами, браво и честито!   bouquet Лека и безпроблемна бременност и живо и здраво бебче на финала!  Hug

П.С. Благодаря на всички, които ми отговориха!

# 68
Дано всичко да е наред наистина-другото което ме притеснява е,че тези стойности при мен се удвояват всеки ден,а не както пише-на 48 или 72 часа.Чета разни неща за гроздовидна бременност...и какви ли не неща.Все си мисля,че нещо не е както трябва Confused

Това ли те притеснява, че бързо ти се удвоява резултата- да ти имам проблема  Wink
Колкото е по високо от на4алото ЧХГ и по-бързо се удвоява, значи 4е бременността се развива по-добре  Hug Аз до оня ден си мислих 4е ще изко4и и другото ембрион4е, започнах с такива високи стойности и така бързо ска4аха, но едничко е! И док ми каза това което ти написах по горе! Лека и безпроблемна бременност!
Ааам сега видях, че си ходила ве4е на УЗИ, ами 7-10 дена след закъснение може да се види ска4е и пак не е гаранция ако е имало късна овулация.

# 69
  • Sofia
Елена, и при мен стойностите скачаха ужасно бързо и изобщо бяха големи. Първата ми мисъл- моларна бременност!!! Побърках се. В предпоследния ден на 4 г.с. бях 2300, а в първия на пета - тоест след около 49 часа ЧХГ вече беше 5100. Слава богу всичко се оказа наред!!! Успех.

# 70
  • Пловдив
Здравейте,момичета,с болка и тъга искам да ви съобщя,че моята бременност приключи с операция-оказа се извънматочна.Днес ме изписаха от болницата-Единственото,което не можах да си обясня,как така при нормално покачващи се стойности на ЧХГ се стигна дотук,а всички казваха,че не може да е извънматочна щом хормона се удвоява Sad

# 71
  • Манчестер
elena763  spoko много ми стана тъжно Sad . Горе главата, бързо да се възстановиш. Ще видиш че следващия път всичко ще е наред и ще си имаш едно здраво и палаво бебче.  Hug Hug Hug

# 72
Елена, много съжалявам, за това което ти се е случило! Сега почивай и не се оставяй на негативните мисли! Мисли за следващия път – всичко ще е наредHug

# 73
  • Sofia
Ели,много съжалявам за случилото се smile3518 Думите в този момент са излишни,но силно вяравам,че следващия път всичко ще е наред! Praynig
Шансът извънматочна бременност да се повтори е около 3 %, така,че продължи напред към своето чудо! Hug

# 74
  • Пловдив
Благодаря ви момичета-подкрепата ви е огромна.Аз ще се ориентирам към ин-витро,понеже ми отстраниха едната тръба,а другата е запушена вследствие операция от апандесит.Успех на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт