Стойности на ЧХГ???

• 371 533
  • 800
  •   1
Отговори
# 150
Да, само че аз имах предвид данните според този калкулатор:
http://www.zachatie.org/index.php?Itemid=82&id=542&optio … ent&task=view

Аз сравнявам нарастването между:
28.04 - кандиларов -214.9
30.04-кандиларов 314.7

защото е недопустимо да се сравняват данни от различни лаборатории. Ти сравняваш първия тест в Бодимед и последния в Кандиларов.

# 151
  • София
lanna и аз така като теб го смятам 72 ч., а те освен, че са се удвоили са се УТРОИЛИ и аз мисля, че още е рано да се каже. Може да си забременяла по-късно или по-късно да се е имплантирало  Hug

# 152
  • София
_Hope_  Hug
Правилно е така както ги сравняваш...
Kylie, мила то е ясно кога съм забременяла. Лошото е че явно няма да е и този път   Hug

# 153
Лошото е че явно няма да е и този път   Hug

Без такива приказки, моля!  Naughty Сряда, всички чакаме добри новини в сряда! Praynig

# 154
.♥٭lanna٭♥., присъединявам се към отбора на стискащите палци! Няма да ти казвам да мислиш позитивно, защото знам колко е вбесяващо, ще кажа само, че ще се моля нещата да вървят към по-добро!  Praynig

# 155
  • София
Благодаря момичета за вниманието и подкрепата, която ми давате  Hug
Ще пиша пак в сряда как е било ЧХГ-то и как е минало при док.  Hug
Дано.... Praynig Praynig Praynig

# 156
  • BABYLAND
ЛАНА, преди да правиш каквито и да било заключения, сравнявай резултатите САМО от ЕДНА И СЪЩА ЛАБОРАТОРИЯ! Има голями разлики понякога!!! Това, което видях аз е покачване на ЧХГ-то в Кандиларов-ските резултати. Бъди спокойна /дай максималното от себе си, моля те/ и пускай само на едно място тестовете. А и консултация с лекар няма да е излишна. Не предприемай действия като "премахване на бремеността",  Praynig.

# 157
Лана, знам, че ти е трудно сега, но не бързай да отписваш бременността. Всичко, което са ти казали момичетата до тук е вярно и освен това е възможно да има и лабораторна грешка, така че изчакай си спокойно, доколкото е възможно при тази ситуация ЧХГ-то в сряда и тогава вземай решения. Дано всичко се оправи  Praynig

# 158
  • София
Много ви благодаря за подкрепата Hug Hug

# 159
Здравейте, много съм притеснена мойте стойности нарастват по бързо. На 2 ден от закъснението беше 510.12 а след 48 часа стана 1315.07. Моля ви ако на някой му се е случвало подобно нещо нека да ме успокои, часът ми за лекар е за петък и имам чуството че времето е спряло  Sad   Пропуснах да кажа, че съм забременяла след стимулация с костилбегит незнам дали може да окаже въздействие 

# 160
buminka ,
колко фоликула имаше? Вероятността за многоплодна бременност е голяма! Wink

Лана,
чакаме резултатите ти! Praynig

# 161
  • София
За съжаление е 353,6  Cry
Чудя се какво ме чака от тук нататък, дано ми се размина по възможно най-лекия начин. Ще видим доктора какво ще каже днес, а имам рожден ден на 5ти сега миналата година кюртажа ми беше на 9-ти. Имам чувството, че съдбата се подиграва с мен.

# 162
  • Манчестер
Лана, недей така  spoko , какви са тези думи "съдбата  се подиграва с теб"  spoko . Знам че не е честно, но много от нас трябва да минат по трудния път  smile3514 ..... Обаче това са най-сладките и красиви бебчета на света  Hug

# 163
За съжаление е 353,6  Cry
Чудя се какво ме чака от тук нататък, дано ми се размина по възможно най-лекия начин. Ще видим доктора какво ще каже днес, а имам рожден ден на 5ти сега миналата година кюртажа ми беше на 9-ти. Имам чувството, че съдбата се подиграва с мен.

в една и съща лаборатория ли са тестовете и кой ден от закъснението ти е днес?
не се настройвай негативно, ако е имало късна овулация нещата не са толкова зле. но най-добре ще ти каже лекаря какво е положението. стискам ти палци и дано този път е твоя. Hug

# 164
  • София
Мили, изобщо не разбирам какво имаш предвид... Никак не съм съгласна, че някои "трябва" да минават по труден път... Тъкмо обратното - изобще не трябва да се случват такива неща...

Лана, миличка, съжалявам много за този резултат...  Hug  Надявам се, че е лабораторна грешка и продължавам да ти стискам палци за истинския преглед утре!  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт