МАЙско бебче обичливо с мама много е щастливо!

• 8 842
  • 295
  •   1
Отговори
# 45
liana- като видях активната ви гимнастика се сетих да питам и да кажа, че Ники хич не я свърта там. Слагам я и точно на 3-та минута вече е изгубила интерес и нещо не я впечатляват тези играчки. Иначе си има други любими играчки. Очите и започват да стават кафеви, много се радвам, че изчезва синьото. Ех ще ми липсва форума през следващите 2 седмици, но в Сс нямаме интернет. Лека нощ

# 46
  • Варна
Добър вечер и от нас!
И ние напоследътк имаме малко кърмачески неволи - последните дни има периоди, в които иска през час да суче - явно не  и стига кърмата, особено вечер.. Sad Но аз гледам да имам нещо за четене или ТВ или компютър и давам ли давам - до откат. Днес (пу-пу) май е по-добре. Сега например определно ми е пълна гърдата, от която идва ред да суче, твърда и даже капе.
А днес срещнах позната, чието племенница има новородено бебе в САЩ. И ми казва учудено-възмутено "знаеш ли там как ги гледат -- само на кърма и никаква водичка даже не им дават" като казах, че и ние така - много се учуди Joy Joy
Предната вечер направих голям гаф - отлепвайки поредната лепенка от пъпа на беба и се смъкна кожата Cry Cry Тя почти не плака, за разлика от майка си. Днес вече е с коричка, като ожулено коляно.....
Всичките ни бебета са страхооотни. Ние още не можем да си вдигаме така добре главичката. Сигурно, защото сме шишкави Wink

# 47
Дидка не се притеснявай , ако беше знаела че така ще стане...... на бебенцата бързо им зарастват раничките
Кате от какво се е получило това  newsm78 разкажи ни повече, дано бързо се оправи малкия палавник
Всички бебенца са големи сладури и всички вече са ококорили очички

# 48
# 49
Запис
 Ние днес отново ще пътуваме с малчо,ще ходим до Бургас и ще постоим там към месец,пък после ще видим.

# 50
# 51

И да питам за лохите - почти ми бяха спрели или поне беше като слабо леко  цапащо течение. От няколко дни си е тъмно червена кръв, но много слабо, не като при М. Слагам ежедневни превръзки. Не може да ми е дошло нали  newsm78
[/quote]
И при мен е така,но много силно ми тече....пак се почна! Cry Cry Cry

# 52
# 53
  • Варна
Добър ден!
Успях да приспя двата звяра и да седна да попрочета какво сте написали.
kar4ita, за съжаление никой не знае от какво се е причинило това чудо. Казаха, че обикновено се проявява след прекарана инфекция (той нали беше болен), когато оранизмът е отслабен, след употреба на АБ, но и най-вероятно нещо от храната е допринесло т.е. комбинация от алергизиращи фактори. Той е предразположен към алергии (има АД, аз имам слънчева алергия, към някои АБ също съм алергична). Сега яде само хипоалергенни храни, а от понеделник ще започнем да въвеждаме по малко от другите. Бият му Орбазон венозно, пие Ранитидин и Ериус и в понеделник ще правим изследвания. Друго за сега не знам. Rolling Eyes
Разгледах снимките, много са сладки бебоцие. Heart Eyes И каките също. Wink
Аз лохии нямам, и М нямам, а нямам търпение да ми дойде, да слагам спирала и да ми е мирна главата. ooooh! Във вторник съм на лекар, да видим какво е положението. Thinking

# 54
  • България
Да оздравяват бърз дечицата.
Карчита, снимката , на която каката гушка бебето е направо страхотна  Heart Eyes

# 55
Здравейте;-)
Аз след малко отивам на агънце Flutter, ама жалко че не ям агнешко Grinning

Абе момичета да ви питам, някой наясно ли е за тези пусти столчета за кола? Много загубено за го написали в закона. Аз разбрах, че ако детето е на 3 години, само е забранено возенето на предната седалка, а не да е задължителен стола за кола?
Айде за малкия ясно той си има, ама с каката незнам какво да правя???
Малко тъп въпрос ама какво ли не изчетох и пак не съм съвсем наясно.

Оставям ви засега, чао и повече усмивки Hug

# 56
Карчита, снимката , на която каката гушка бебето е направо страхотна  Heart Eyes

ммм да, много са сладки.
ето и от мен една такава.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3251184
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=138027&view=1&photo=25 - това са последните, които качих

# 57
diancheto, за столчетата - можеш да возиш дете над три години без столче, само ако колата няма колани отзад (не е ли хипер малоумно?). ако има - задължително столче, съобразено с кила и години. аз поръчах на каката ето това - http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=40_42_126&products_id=1700

децата се возят в столчета или седалки, докато не станат над 36 кила, над 150 см. и над 12 години.

# 58
егати малоумната работа, мерси  smile3525

# 59
Като пътувахме за Каварна, ни спряха полицаи, до Търново. Казаха на мъжа ми :"ти седалки за децата , нямаш?"
А той :" имам само за едното ".
Нищо не му направиха. Аз доколкото разбрах, ще дават препоръки - да си сложиш седалки за децата  Peace
Ама верно си е малоумно - ако сложиш две седалки отзад - за децата, не остава никакво място. Аз как ще се возя при тях - нали някой трябва да ги гледа  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт