НОЕМВРИ вече тъй бленуван чакаме със хъс нечуван

• 10 543
  • 298
  •   1
Отговори
# 45
Нещо много се изгуби това момиче какво стана дано всичко е наред.Пожелавам ви приятни сънища smile3524

# 46
ProstoAz е за пляскане направо Twisted Evilказа,че в 15 ч.отива на лекар и не писа повече,а ние си я чакаме-ей момиче за втои път така правиш NaughtyДрасни 2 реда и после излизай..макар аз да знам какво ще пишеш де,предчувствията рядко ме лъжат.

# 47
Здравейте.
Аз днес отново се включвам по никое време. Ама цял ден не съм се спряла. Ами като гледам въпреки ,че е събота , не см е изостанали в писането. Друг път през почивните дни се изгубмат мамите.... Сега явно сме съпричасни с Prosto Azи надникваме отвреме на време да проверим за новини.

# 48
Prosto Az виждам те. Казвай добрите новини.

# 49
Направо съм за бой! Аз големи скандали вдигах.Само първо искам да кажа,че си смених лекаря!
Ходих на 3Д при Алкан Емин и му казах още от началото,че вчера дръг доктор ми е казал,че главата е с три седмици назад (по-точните думи бяха..."А,ама то не може да е в 19г.с" ... и след малко пак мери мери "Е повече от 20г.с не мога да я докарам"  Shocked  Това беше стария лекар... Този днес измери всичко и се изсмя жестоко! Всички показатели са точно отговарящи на седмицата,само краката са по-дългички   Laughing   - отговарят на 23г.с и 1 ден   ха ха ха

Момичета,благодаря ви много.Само вие и майка ми ми бяхте упора,аз наистина се бях побъркала жестоко! Sad вчера до 3ч на обяд рева като пикла... ама какво да направя !  А.... и друго - забележете ми линийката! Сладурке,м/у другото вече май съм много щастлива,че ще е момиче,а не момче! как се обръщат нещата... Simple Smile

Краси,за стриите - и аз смятам,че е относително,въпреки,че четох и аз за възрастта...но знам! Според мен ако се напълнее РЯЗКО - тогава има стрии.Ако се резпределят килограмите през 9-те месеца равномерно напълняване...вероятността е по-малка за стрии.

Иначе ladybebi   и аз имам две мъъъъъъъънички стрии на дясната гърда и много се тръшках,но това е защото гърдите ми също са малки и рязко нарастнаха в първия месец.Но се успокоявам,че стриите почти не се личат!

А за бебааа и ти ми мърда много и аз виждам пудотини понякога  Heart Eyes  Много е сладурско! Simple Smile Магията на малките ритничета (имаше една такава тема) ... това е нещо неповторимо и невероятно!

П.П  ... аз такова! Много ми помогнахте! Надявам се и аз да ви оказвам подкрепа...когато мога и съм тук  Blush   Hug

# 50
Prosto_Az видя ли..видя ли. Какво ти говоря аз. А на предишния ти доктор  #2gunfire , просто не знам , това е безобразие. То човек затова винаги ама винаги трябва да потърси второ мнение в такива случаи.

# 51
   Днес това си говорим с мойто момче - точно хората,на които най-много трябва да се разчита (лекари,полицаи...) са най-безотговорни! И от тях се чувстваш най-предаден защото очакваш да получиш компетентна и адекватна помощ,а получаваш - натиск! Дано никога,никога на никоя от нас не се налага повече да се сблъскваме с такива лекари,които те оставят да си мислиш че има сериозен проблем...без да има! Наистина е безобразие...
   Както ми казвахте - с нервите си съм навредила повече! Трябваше да му се развикам повече!  #Cussing out

# 52
Prosto_Az, толкова е хубаво, че всичко е наред  Hug Стана ми някак много добре, сега ще си легна усмихната. Моля се до края на бремеността ни все така да излиза, че се тревожим за глупости и всички да родим здрави бебоци Praynig
Mariana 75, аз усещам бебето главно вечер като легна, но понякога и през деня. newsm78 Май среща няма да има този път. Е здраве да е...
Лека нощ и приятни сънища на всички! Peace

# 53
То май и аз усещам баба май като си легна повече... А м/у другото ladybebi  може би наистина като ходя повече и корема ми започва да личи  Laughing  Дали не си въобразяваме  newsm78  Simple Smile Факт е обаче,че корема ми изглежда по различен начин през деня и вечерта...

madchen,vasiags   Heart Eyes   

Последна редакция: нд, 08 юли 2007, 22:46 от Mamma

# 54
ProstoAz,радвам се,че най-после си се успокоила Hug Сигурен ли е доктора,че видя момиче ThinkingИ все пак те поздравявам,защото и мене ме убеждават колко било убаво момиченце и вече го вярвам,а иначе мислех,че ще се завърнеш със син щъркел Mr. GreenНо каквото и да е-да си спокойна,че всичко е ок Peace С тебе сме всички виждаш,аз влизам сега,за да проверя какво е положението с теб.Утре пиши повече! А иначе мойта беба тая веер не се е спряла,ама хич,вече направо са си малки ритничета Wink,а като се сетя как чаках пърхане на пеперуда преди струва ми се сто години Joy

# 55
  • София
Ох, дочаках хубавата новина Shocked
Еееее, ама много се радвам за тебе и за бебка ProstoAz Hug Hug Hug
Радвам се, че всички тия притеснения и сълзи си останаха ей така за нищо - майната му - излезли са ти вредните вещества Joy Дай Боже всичко да продължава да е наред с бебка, а и с всички бебоци Praynig И влизай по-често да пишеш, че само паника тука настава Naughty
А на този ....., дето ти изкара акъла - ами на неговата съвест да тежи това...
Хайде цунки на всички и лека нощ от мен newsm46

# 56
Добро Утро на всички Simple Smile Аз туку-що се излюпвам

Сладурке аз си имах вътрешното усещане,ама явно ме е излъгало  Laughing  И доктора каза "Ето - не виждам топки" И ми показва нещо,което според него били устни.Аз нищо не разбрах,но предполагам е нормално,иначе щях да съм гениколог  Laughing 
        А докато бях на морето и гледам по стълбите към плажа слизат майка и дъщеричка (на около 3-4г)  И двете русички,и двете със сини къси роклички,и двете с розови чехли и герданчета и се водят за ръчичка! Бяха невероятна гледка! Аз като ги видях и се разтопих... въпреки,че уж само дивотии ме влекат,тази гледка направо ме разби!  Та - виждаш ли колко е прекрасно да имаш И момиченце  Heart EyesHeart Eyes

mishunka  бая вредни вещества съм била събрала Simple Smile Едно време не можеш да ме видиш сълза да отроня - откакто съм бременна и толкова много се тревожа за всичко и се разстройвам! И не само,че се тревожа ами и рееев яко  Blush   

# 57
ProstoAz браво видя ли че си се притеснявала напразно сега да се успокоиш.Твоят бивш лекар (надявам се да си го сменила)е за убиване то и аз от бременноста съм по чувствителна но това е нормално все пак хормони.А да ти кажа момиченцето си е момиченце аз все се надявах на такова и за второто но уви абе да е живо и здраво.Сега отивам да ги стягам моите че ще ходят на басеин а аз отивам на кафе и ще пиша по късно.

# 58
Добро утро на всички ранобудни мами Hug
ProstoAz видя ли, че всичко е наред. Честно, ако бях на теб щях да отида при този твоя доктор и  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И аз сега стоя и чудя как може да има такива некадърници. Та ние им поверяваме два човешки живота, а те... #Cussing out
Ужасни са!!! Страшно се радвам, че всичко е наред. Притесненията минаха, а сега се радвай на дългокраката си мома Joy
На мен още не са ми казали какво е, не се виждало newsm78, но вътрешно чувствам, че ще е момче, а така си искам едно момиченце baby_neutral
Смята да отида на 3D към края на юли, че дано го види най-накрая Laughing
С милото сега ще ходим с едни приятели на пием по едно кафенце, после съм с мама на пазар, че само тя остана без тоалет за сватбата.
Така, че хубав и прохладен ден на всички мами, а бебоците повече да риткат  bouquet Heart Eyes

# 59
 добро утро на ранните мами казвам едно голямо радвам се за Prosto AZ

Общи условия

Активация на акаунт