Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са стриите и как могат да бъдат предотвратени?
Какво представлява коластрата и защо се обсъжда по време на бременност?
Какво представлява изследването "белтъкграма" и за какво се използва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са стриите и как могат да бъдат предотвратени?
Стриите са линейни разтягащи се белези по кожата, които се появяват, когато кожата е прекомерно разтегната, като например по време на бременност. За предотвратяване на стрии се препоръчва редовно хидратиране на кожата с масла или кремове, които поддържат нейната еластичност. Важно е и поддържането на здравословно тегло и физическа активност.
-
Какво представлява коластрата и защо се обсъжда по време на бременност?
Коластрата е първата млечна течност, произведена от гърдите по време на бременност и в началото на кърменето. Тя е богата на протеини, витамини и минерали, които подпомагат растежа и развитието на бебето. Обсъжда се по време на бременност, защото наличието и количеството му може да покаже готовността на гърдите за кърмене и здравето на бебето.
-
Какво представлява изследването "белтъкграма" и за какво се използва?
Изследването "белтъкграма" измерва количеството протеин в кръвта. Използва се за оценка на общото съдържание на протеини в организма и може да бъде полезно при диагностицирането на различни здравословни състояния, като например дехидратация, белодробни заболявания, белодробни инфекции и други метаболитни състояния.
-
Какво е маслото и какви са неговите свойства?
-
Какво представлява кокосовото масло и за какви цели се използва?
Драсни 2 реда и после излизай..макар аз да знам какво ще пишеш де,предчувствията рядко ме лъжат.
вчера до 3ч на обяд рева като пикла... ама какво да направя ! А.... и друго - забележете ми линийката!
Много е сладурско!
, просто не знам , това е безобразие. То човек затова винаги ама винаги трябва да потърси второ мнение в такива случаи.

Май среща няма да има този път. Е здраве да е...
И все пак те поздравявам,защото и мене ме убеждават колко било убаво момиченце и вече го вярвам,а иначе мислех,че ще се завърнеш със син щъркел
,а като се сетя как чаках пърхане на пеперуда преди струва ми се сто години