Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните идеи в новата тема?
Какви са основните хранителни препоръки, споменати в темата?
Какви са някои от стратегиите, които участниците използват за поддържане на здравословен начин на живот?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните идеи в новата тема?
-
Какви са основните хранителни препоръки, споменати в темата?
-
Какви са някои от стратегиите, които участниците използват за поддържане на здравословен начин на живот?
-
Какво представляват черните квадратчета в хранителната таблица?
-
Какво представлява разделеното хранене и какви са неговите цели?
да ти е живо и здраво момченцето! Да те дарява с много радост и любов! На колко години става? Аз съм невероятно щастлива от нежността и любвеобилността на моето момченце. Никога не съм предполагала, че дете може да се държи така към майка си. И вярвайте ми, никога даже не съм искала да имам син, винаги съм се дразнела от прекалената, от прехвалената близост между майка и син, не съм я стимулирала по никакъв, но той просто грабна сърцето ми
.
.
. Веднъж Грета прояви желание да опита и остана отвратена. Мъжът ми пък изобщо не иска и да ги опита-не му харесват как изглеждат
. Обаче по броколите го запалих, а оня ден пожела да си поръчаме зеленчуков сач, защото нямаше броколи
.
. Но като се замисля, на третия опит може пък най-накрая да се роди дете със сини очи или което поне с нещичко да напомня на мен
.
!
!
За сега не се сещам нищо друго
Ще го измисля.
Рожденния ден е на 7.08 
).Но се налага...