Тайната на дългата и гъста коса-12

• 34 019
  • 381
  •   1
Отговори
# 300
Да споделя и аз моето впечатление от маската. Вчера за първи път я пробвах и остана много приятно изленадана -  сега косата ми е много жива и лъскава. Сложих само част от съставките - тривитаминол, мас и оцет, но въпреки това резултатът е чудесен. Дано да бъда докрай последователна и скоро да мога да се похваля с резултати Laughing
забравих - сложих и ракия

# 301
Здравейте момичета, мисля, че намерих своята маска. Снощи се намазах и съм много доволна от резултата. Понеже ми е по-дълга косата, сложих 3с.л. мас, 2с.л. бадемово масло, 2с.л. рициново масло, 2с.л. оцет, 1с.л. ракия, 2с.л. готова маска за коса, 1/2 с.л. газ. Стана много гъста маска и много лесно се нанесе по цялата коса. За първи път я правя без яйце. Мислех, че ще се отмие много трудно, но в интерес на истината с три насапунисвания с шампоан се изми и дори започна да скърца между пръстите ми. Накрая задължително сложих и балсам. Стоях с маската около 4 часа. С две думи - много съм доволна. Яйцето много изсушава косъма, а тя моята в момента е страшно суха в краищата. Ами това е... Исках да се похваля.

Мила, горещо ти препоръчвам масло на Икаров от пшеничен зародиш. То е изключително подходящо за сухи краища и против цъфтеж. Горещо ти го препоръчвам!   bouquet

# 302
Добро утро дами! Правя редовно маската и съм доволна от резултата, но има нещо, което много ме дразни - упоритата миризма на оцет, която не изчезва изобщо след измиване с шампоан и балсам. Слагах по едно време сок от лимон, но мисля, че оцета косата ми е по-хубава и мека. Как да я туширам тази миризма, постоянно я усещам?

# 303
Как да я туширам тази миризма, постоянно я усещам?
"Трай моме за хубост", ако ти допада ефектът, но не и миризмата на оцет.
Ако решиш, добави няколко капки етерично масло, но тъй като "ароматът" е резлив - те няма да се тушират, а ще се смесят.
Аз използвам само лимон, от оцет мириша на салата Sick

# 304
И аз използвам лимон.
Правя маската точно от месец и половина, имам Тривитаминол само за един път още и след това ще почивам. Впечатленията - определено има положително въздействие. Косата ми е дълга (до под средата на гърба), на 7 юли малко я скъсих, и само за малко повече от месец почти си достигна старата дължина, без да има и едно цъфнало крайче. Другото, което ми направи впечатление е, че определено ми се омазнява много по-бавно, а и в сместа има няколко масла, и времето е горещо) - очаквах да е точно обратното. Започва да ми се омазнява едва на 5тия ден, и то съвсем малко, просто не съм свикнала да я търпя по-дълго време неизмита и на 5тия ден - хоп, пак с маската (проявих голямо търпение и последователност, само 2 "пропуска" имам за този месец и половина).
Другият ефект не знам дали да определя като положителен. Боядисвам се червена, но не съм го правила по време на "подхранването". Резултатът - боята падна и сега съм си почти изцяло с моя цвят - поне разбрах, че си имам вече 3 бели косъмчета   Joy или  #2gunfire  newsm78

# 305

Мила, горещо ти препоръчвам масло на Икаров от пшеничен зародиш. То е изключително подходящо за сухи краища и против цъфтеж. Горещо ти го препоръчвам!   bouquet

Здравей и от мен. Обиколих 4 аптеки, които са около нас и навсякъде го бяха свършили. И аз исках да си го купя, но уви...

# 306
А някой слага ли масло от жожоба или карите в маската? Свърших бадемовото и рициновото, които добавях и мисля дали да не пробвам с някое от тези другите на Икаров.

# 307
А някой слага ли масло от жожоба или карите в маската? Свърших бадемовото и рициновото, които добавях и мисля дали да не пробвам с някое от тези другите на Икаров.
Слагала съм и двете (редувам какви ли не масла) - доволна съм. Правят косата жива и мека  Peace

# 308
Искам да попитам за колко маски ви стига тривитаминола, че аз днес съм за трети път с маската и може би ще имам за още 3 пъти... newsm78

# 309
А нещо против косопад Cry Косата ми е дълга и нещо почна много да пада Cry

# 310
Искам да попитам за колко маски ви стига тривитаминола, че аз днес съм за трети път с маската и може би ще имам за още 3 пъти... newsm78
За около месец... 6-8 пъти Peace

# 311
За около месец... 6-8 пъти Peace
Ами и аз толкова...от 6 до 8 пъти

# 312
Искам да попитам,как спите нощем?Аз понеже съм с дълга коса слагам си шнола само леко от горе прибирам косата,сутрин като я махна да не е начупена,защото я права със сешоар,за да седи добре,но нещо вече ми се чупи със шнолата,вие как спите,дайте ми съвет??

# 313
вие как спите,дайте ми съвет??
Спя си най - нормално - с пусната коса. Косъмът се чупи ако се пристяга и нощем Peace

# 314
Искам да попитам,как спите нощем?Аз понеже съм с дълга коса слагам си шнола само леко от горе прибирам косата,сутрин като я махна да не е начупена,защото я права със сешоар,за да седи добре,но нещо вече ми се чупи със шнолата,вие как спите,дайте ми съвет??
Винаги спа с пусната коса.
Никога не я вързвам.

Общи условия

Активация на акаунт