Тайната на дългата и гъста коса-12

• 34 032
  • 381
  •   1
Отговори
# 285
...Някой друг да има проблем с миризмата?

Миризмата на тривитаминола, поне аз туширам по два начина. Първият е, като слагам маска за коса вместо мас, а вторият е, като капвам 2-3 капки парфюм в маската. Не прекалявам със стоенето. Не повече от два часа. Измивам лесно с шампоан. След измиването слагам кристали или олио за коса, които също имат някакъв аромат.

# 286
Здравейте и мен!
Аз досега не съм усетила някаквя неприятна миризма на тривитаминола. Усещам само като ми замирише на газ, това нещо с нищо не се тушира поне 2 измивания. За каква миризма става въпрос? Embarassed

# 287
И аз преди имах проблем с миризмата на газ основно,но започнах да слагам по 9-10 капки етерични масла-основно лавандулово и масло от хвойна.И вече маската не мирише на газ или на тривитаминол,а на етерични масла.И освен туширащо миризмата действие,те влиаят и много добре на косата Wink

# 288
Някой друг да има проблем с миризмата?[/b]
ThinkingИ аз нямам проблем с миризмата-моя тривитаминол на нищо не мирише Rolling Eyes
 Да не би да има значение коя на коя фирма е?Може би имат някаква разлика newsm78

# 289
Този пък сложих ракия(1 с.л.) и сега на ракия ми мирише...Имам опасения, че генетично имам по - силно обоняние....явно каквото и да сложа, ще ми мирише.
Ох, и мн ме дразни миризмата на маслото от пшеничен зародиш. Sick #Crazy
Този път счуках 1 Ацетузал(казаха ми в аптеката, че е същото като аспирин). И увеличих количествата на маската, защото се замислих...На Деси тези съотношения са й дадени, когато е имала къса, до ушите коса.
Сега съм с маската за втори път. Надявам се до бала ми(през май) косата ми да е до кръста(сега е до средата на гърба), да се позгъсти и да живне, че с това боядисване съм й разказала играта Praynig

# 290
Отивам и аз да си взема масло от пшеничен зародиш. Утре ще си правя маската и ще й променя малко състава.

# 291
а аспирина за какво е?
и на мен ми мирише тривитаминола..на животни, а маслата - на олио,но само докато съм с маската,после нищо не усещам Simple Smile

# 292
а аспирина за какво е?
и на мен ми мирише тривитаминола..на животни, а маслата - на олио,но само докато съм с маската,после нищо не усещам Simple Smile

Аспирина е за разтеж  bouquet

# 293
мерси.
ясно как ще уползотворя блистерите аспирин Laughing

# 294
Или п-в пърхот, каквото избереш Wink Grinning

# 295
Или п-в пърхот, каквото избереш Wink Grinning

Az 4etoh nqkude 4e Jenifur Anistun si dobavqla 2 striti an prah aspirina kum 6ampoana   bouquet
Az minaloto lqto si q pravih tazi maska s trivitaminola i ostanah mnogo dovolna ,no ot mnogo vreme ne sum..Sega sum se sprqla an maska s mas ,gaz ,ocet jultuk i bademovo maslo i neq q pravq ,a su6to si vtrivam 4ai ot kopriva v korenite Simple Smile

# 296
Момичета, днес си купих тривитаминол и си направих маската за пръв път.
Някой друг да има проблем с миризмата?

Ползвах и от двете фирми и ми направи впечатление,че Виалитона НЕ мирише,а Тривитаминола мирише. Peace

Иначе да си кажа и аз,след като от много време не съм влизала в тази тема.Аз съм несериозница и се мацах един месец,но преди седмица видях една приятелка,бях и казала за тази маска,просто не вярвам на очите си,но тя от два косъма сега има страхотна коса Shocked От 7 месеца се прави без прекъсване,като често се маже само в Тривитаминола без допълнителни добавки.Та сега и аз я почвам Flutter

# 297
Здравейте момичета, мисля, че намерих своята маска. Снощи се намазах и съм много доволна от резултата. Понеже ми е по-дълга косата, сложих 3с.л. мас, 2с.л. бадемово масло, 2с.л. рициново масло, 2с.л. оцет, 1с.л. ракия, 2с.л. готова маска за коса, 1/2 с.л. газ. Стана много гъста маска и много лесно се нанесе по цялата коса. За първи път я правя без яйце. Мислех, че ще се отмие много трудно, но в интерес на истината с три насапунисвания с шампоан се изми и дори започна да скърца между пръстите ми. Накрая задължително сложих и балсам. Стоях с маската около 4 часа. С две думи - много съм доволна. Яйцето много изсушава косъма, а тя моята в момента е страшно суха в краищата. Ами това е... Исках да се похваля.

# 298
Здравейте момичета, мисля, че намерих своята маска. Снощи се намазах и съм много доволна от резултата. Понеже ми е по-дълга косата, сложих 3с.л. мас, 2с.л. бадемово масло, 2с.л. рициново масло, 2с.л. оцет, 1с.л. ракия, 2с.л. готова маска за коса, 1/2 с.л. газ. Стана много гъста маска и много лесно се нанесе по цялата коса. За първи път я правя без яйце. Мислех, че ще се отмие много трудно, но в интерес на истината с три насапунисвания с шампоан се изми и дори започна да скърца между пръстите ми. Накрая задължително сложих и балсам. Стоях с маската около 4 часа. С две думи - много съм доволна. Яйцето много изсушава косъма, а тя моята в момента е страшно суха в краищата. Ами това е... Исках да се похваля.

Bravo ,4e si otkrila tova koeto e nai dobro za teb   bouquet
az puk bez qice ne moga, i si 4uvstvam mnogo po-dobre kosata ,no moqta si e mazni4ka

# 299
Да споделя и аз моето впечатление от маската. Вчера за първи път я пробвах и остана много приятно изленадана -  сега косата ми е много жива и лъскава. Сложих само част от съставките - тривитаминол, мас и оцет, но въпреки това резултатът е чудесен. Дано да бъда докрай последователна и скоро да мога да се похваля с резултати Laughing

Общи условия

Активация на акаунт