Тайната на дългата и гъста коса-12

• 34 018
  • 381
  •   1
Отговори
# 315
И аз винаги спа с пусната косата,малко е жежко,ама е по-добре за косата.

# 316
И аз винаги спя с пусната коса.

# 317
Благодаря ви момичета за съветите ,довечера ще опитам,от години не съм спала пусната,мислейки си,че на сутринта ще имам проблем,но довечера ще опитам...може и да ми хареса Wink

# 318
Искам да попитам за колко маски ви стига тривитаминола, че аз днес съм за трети път с маската и може би ще имам за още 3 пъти... newsm78
За около месец... 6-8 пъти Peace
И на мен за толкова-8 пъти някаде.Във време-месец и половина-понякога нямам възможност да правя маската 2 пъти седмично и пропускам,затова Wink

# 319
  • Варна
Мацки, сега почивам от маската, иначе другия месец правя година откакто я правя. Досега я правех по следния начин - два месеца мажа на всяко къпане, т.е. на около 3-4 дена, после един почивам. Въпросът ми е през втората година същата ли е последователността или се прави само веднъж в седмицата?

# 320
Мацки, сега почивам от маската, иначе другия месец правя година откакто я правя. Досега я правех по следния начин - два месеца мажа на всяко къпане, т.е. на около 3-4 дена, после един почивам. Въпросът ми е през втората година същата ли е последователността или се прави само веднъж в седмицата?
Според мен косата има нужда от постоянни грижи. Тоест...има нужда от определена доза витамини и подхранване. Ако косата ти, в сравнение с преди една година преди да почнеш маската, е възтановена, жизнена, бляскава, гъста, дълга...Можеш само веднъж седмично да я правиш като подръжка...Както при солариумите...Като постигнеш желания тен, можеш да го посештаваш веднъж седмично за поддръжка.
Ако обаче резултата не те удовлетворява напълно и искаш още по - красива коса...продължи два пъти седмично, както досега...2 месеца маска, 1 месец почивка!

bouquet

# 321
  • София
Здравейте и от мен  Simple Smile
Прочетох достатъчно по темата за да се "зарибя" и аз. Днес след работа ще си купя Тривитаминол /вече попитах в аптеката-имат го/ и ще си направя маската  Simple SmileУтре ще докладвам.

# 322
На каква цена купувате тривитаминола? Аз го купих за 5,90 лв.

# 323
Аз го купих преди доста време за 5,50лв.

# 324
Az sega sum se namazala s mas+gaz _ sqra.. Probvali li ste da dobavite sqra kum maskata si?

# 325
Ще се радвам да кажеш какъв е ефекта...

# 326
Az sega sum se namazala s mas+gaz _ sqra.. Probvali li ste da dobavite sqra kum maskata si?
Да, слагала съм си - абсолютно никакъв ефект - нито положителен, нито отрицателен Rolling Eyes

# 327

Аз още си кисна с маската , по-късно ще докладвам..
Ами...една жена ми разказва за кучето си , че му била опадала козината на гърба..И го беше мазала с тази смес мас и сяра .. И аз от там реших да пробвам.Определено върху кучето имаше ефект  Praynig Party Laughing
А вярно ли е ,че ако маста се разтапя ,преди да се добави в маската си губила свойствата  newsm78 Аз за това този път не съм я разтапяла  Crazy

# 328
Какви чак толкова свойства може да има една свинска мас, че да ги загуби newsm78 Laughing

# 329
Какви чак толкова свойства може да има една свинска мас, че да ги загуби newsm78 Laughing

Laughing Laughing Neznam az za tova se i za4udih.. Otmih maskata -u4udva6to lesno  Mr. Green Kato izsuhne 6te kaja i rezultat Stuck Out Tongue Posle 6te pusnem tema ne ov4ata a ku4e6kata maska  Laughing  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт