Тайната на дългата и гъста коса-12

• 34 017
  • 381
  •   1
Отговори
# 330
Аз лично първо си разтапям мазта, но не до степен течност, а да е гъстичка като балсам за коса. След това добавям другите масла и накрая спирта и оцета. Така се получава гъста маса като балсам, която лесно се нанася. Да не забравяме, че се бърка непрекъснато...

# 331
Да ви попитам за мнение.Вреден ли е лакът за коса?Понеже съм чувала,че изтощава косъма,но от друга страна новите лакове са значително по-добри и имат и свойството да предпазват от влиянието на слънчевите лъчи,вятър и т.н.

# 332
Вече има такива лакове, които даже пише, че ти подхранват косата едва ли не. Има лакове с витамини, с кислород и т.н. Не мисля, че може чак толкова да изтощи, ако се ползва в разумни количества. Освен това и помага да изглеждаме по-добре. Нали? Laughing

Последна редакция: пн, 20 авг 2007, 14:14 от dessy_g

# 333
И аз се мажа с Тривитаминол от доста време. Има ефект , но изисква постоянство  Simple Smile

# 334
Здравейте момичета, къде се изгубихте?
Аз вчера си направих експеримент с маската и той се оказа сполучлив. Забърках мас, тривитаминол, рициново масло, оцет, ракия и прибавих къна за оцветяване на косата. Хем се оцвети, хем се подхрани...

# 335
Здравейте момичета, прегледах толкова от тези многобройни теми и реших и аз да пробвам.
От четвъртък започва да си правя маската, мисля сега да се снимам и след 2 месеца пак за да видя резултата.
Този тривитаминол много са го вдигнали-10 лв ме изръсиха.
А моята коса като е мазничка в корените, няма ли да се омазнява още повече?

# 336
...
А моята коса като е мазничка в корените, няма ли да се омазнява още повече?
Здравей
Правех маската два месеца миналото лято и после спрях, понеже нямах време, но сега пак мисля да започна. Моята коса е доста мазна, но не ми се отрази зле маската, с уговорката, че не можах да се накарам да си сложа мас на косата  Sick. Като гледам отзивите на останалите, май най-добре е да се пробва маската във варианта, в който е дадена в началото, а в последствие да установиш сама дали е нужно да добавиш или махнеш нещо от съставките.

# 337
При мен се регулира омазняването. Не си спомням от колко време я правя, но сигурно има месец...

# 338
използвай маски

# 339
??? какво имаш предвид???

# 340
Намира се на приказка Mr. Green
Благодарим! bowuu

# 341
Момичета, моля ви, дайте идея с какво може да се сгъсти тази маска, ако стане по-течна! Наклепала съм се сега и тече отвсякъде.
Само да не е хума.

# 342
Яйчен жълтък и разбиваш с пасатора - става като майонеза Grinning

# 343
Яйчен жълтък и разбиваш с пасатора - става като майонеза Grinning
Жълтъка не става ли като майонеза ,когато се разбие с пасатора но и като се прибавя олио?
Така самостоятелно ...не знам дали ще се получи Rolling Eyes
А с тривитаминола и бадемово олио...може и да се стигне до желаната гъстота. Rolling Eyes

# 344
Жълтъка не става ли като майонеза ,когато се разбие с пасатора но и като се прибавя олио?
Така самостоятелно ...не знам дали ще се получи Rolling Eyes
А с тривитаминола и бадемово олио...може и да се стигне до желаната гъстота. Rolling Eyes

С тривитаминол или бадемово масло, зехтин, (все са си "олио")... си става чудесна майонеза. Peace

Общи условия

Активация на акаунт