Вече всяко малко СЕПТЕМВРИЙСКО бебче има плюшено мече и пухено елече

• 16 445
  • 303
  •   1
Отговори
# 225
  • гр.Варна
Добро утро мили майчета!  bouquet
В днешния прохладен ден Ви желая много усмивки и приятни разходки! Hug Hug Hug
Ани, Ани, как ти се става толкова рано?  newsm78 newsm78 newsm78
Че и закуска си приготвила-от сега се готвиш за майка-героиня!  chef Grinning Joy

# 226
Здравейте и от мен аз днес поемам към Тутракан на ЖК, стискайте ми палци да ми оправят болничния и да няма много много разправии. Praynig
Ани успя да ми възбудиш апетита чак ми замириса сладко сладко, добре че и тука е хладно, че да се навия и аз дапръжна едни филийчици, приятно ви училище и послеще ви препитам кой кой е в родилното, да си научите добре урока Heart Eyes
Бай за сега ще се включа следобед.
P.S. Добре дошла в отбора на новата мама септемврийка.

Последна редакция: чт, 12 юли 2007, 09:28 от cherry_spa

# 227
Добро утро, при нас днес си е доста хладничко. Mr. Green
Добре дошла на новата мама millasan,ще ти хареса много при нас   bouquet         

cherry_spa Успех!  newsm10

# 228
  • София
Добро утро и от мен, макар че направо си е за добър ден!  Laughing

Бързам да почерпя за рождения ден на мъжо днес (въпреки, че от снощи много ме е ядосал и не заслужава, ама айде...).   party023  cook beer Popcorn cook

# 229
Привет мами, и аз съм будна от 5 часа и вече започва да ми се приспива. Даже ходих да ми източат кръвчица и напазарувах и сега мога да си мързелувам цял ден Simple Smile
Нали днес и утре съм малко на легло да ми минат контракциите, ще има да си гледам филмчета. Да ви се оплача, не стига че ме болеше корема, ами снощи се подхлъзнах на плочките и такъв полушпагат направих че сега ме боли срамната кост и междукрачието и ходя като патица. Не знам кое м боли повече костите или корема. Луда работа, до края на бременността всички ще вземем да се изпопребием Simple Smile
Навън е прохладно, дори студено, но е приятно.
Лек ден на всички!
И добре дошла на новата мама millasan   bouquet Ура бройката ни се увеличава все повече Simple Smile
Сладка мама да ти е жив и здрав и много да те слуша и обича рожденника!!!

# 230
Добро утро мами! Simple Smile еййй,днес е супер временцето точно както си го поръчах без дъжд,а мноооогооо хладнооо Simple Smile Добре дошла на новата мама   bouquet Днес се върна една моя приятелка от Гърция и съм на седмото небе  Laughingжалко само,че е тук за няколко дни! Sadи се надявам днес в тоя готин прохладен ден да се видиммм!Е,аз ще ходя да чистя,че..после да съм свободна за хубавата среща!(дано стане днес де Simple Smile )Желая на всички хубав и прохладен ден!!!!!!  Hug

# 231
Здравейте и от мен Simple Smile ееех не може ли до септември да е такова времето? Rolling Eyes

beerbaby не се притеснявай. И мен ме болеше миналите месеци- мисля, че е подвижното ребро. Много е неприятно.

Kameliya купувай унисекс цветове за в началото Grinning

на мен ми разказаха за едно момиче, което роди миналия месец. до последно са и казвали, че е момче, а тя родила 2 момичета. на мен не ми се вярвя хич да има толкова зле доктори, ама ако е така? хихихихихи

# 232
  • Кърджали, България
Привет и от мен!
Благодаря на Джи-Джо за инфото за хотелите, златна си!!! Ама май тази седмица ще се разминем заради гадната болест... Снощи дребният пак вдига температура... Направо се уплашихме! Дано антибиотикът от днес вече да си свърши работата!
Добре дошла на новата мама! Приятно бременеене с нас!
ЧРД на мъжа на Сладка мама! Жив и здрав да ти е и да се обичате много!
Аз пак бягам да си утешавам детенцето...
Приятен ден!

# 233
  • Бургас
Привет и от мен,
това време няма да се разхлади при нас, големи жеги.
Аз днес ще полежа повечко, щото нещо ме  наболява долу в дясно. Това сигурно е от срастването на апандисита, ама болката е толкова силна че едвам пристъпвам. Като полежа и се оправя. Но няма да ви занимавам с моите болежки.
Добре дошла на новата мама и честито на всичко за покупките.
Бай, до скоро

# 234
heureuse,
И аз съм чела че по вашия край ги обръщат бебетата, ама тука нема такива работи засега - само ножът играе при най-малък повод.
А това дето ако бебо е при вас в леглото, трябва да забравите за секса, хмммм  Laughing I beg to disagree....
Просто има супер много други места в къщата, където може да се прави тая работа, имам си даже и доказателство в шкембака. То нашето дете си спи на неговото легло, долепено до спалнята, когато сме си у дома, но ние въпреки туй не сме големи фенове на бързия секс на тъмно под юргана със запушена уста, за да не се събуди детето. Това последното почти сме го забравили наистина, щото последните години само през уикенда ако детето се е заиграло в хола, сме се измъквали в спалнята тайно, да си припомним как беше матрака  Laughing Laughing Laughing
Иначе си имаме други любими места.
Сори, ако на някой са му дошли в повече мойте откровения.
Приятелката ми в Англия пък, на която акушерките на домашните посещения едва ли не й бяха препоръчали да взема бебето при тях с мъжа й в леглото (щото то това, че било опасно, love, е само за 200-килограмови пияни тираджии и подобни, при вас няма риск), та тези двамата изобщо не се притесняват да правят любов в присъствието на бебето - казват че по добре да ги гледа от малко как се обичат, вместо как се замерят с чинии например. Аз съм склонна да приема тази философия, въпреки че лично ние с моя мъж не сме правили така, просто щото много се кефим на миговете, когато детето спи и къщата е само наша.  Laughing

# 235
Здравейте в този хладен юлски ден и от мен Wink

Аз се да ви се отчета Simple Smile Ходих при друг доктор и той каза, че бебчето си е наред - една седмица е назад, но това било нормално. Провери всичко и каза, че било както трябва (Пу-пу!) Аз не направих предишната грешка да кажа предварително защо отивам при него, както направих с докторката. Вече не знам какво да си мисля за тия наши доктори и за цялата ни здравна система. Май шефката на патологична бременност нарочно, т.е. без абослютно належаща приччина е искала да ме вкара в болницата. Както казах - вече не знам какво да си мисля. Направо е абсурдно да си играят с чувствата и страховете ни в едно толкова важно за нас положение... Абе, дано всичко да е наред занапред!

berina, абе не е ли време вече да почнеш по-активно да си почиваш? Не бива да се изморяваш чак толкова. Мисля, че всички ще те разберат, ако поискаш малко повече време за себе си. Тя работата никога няма свършване. Трябва в един момент просто да си кажеш - Стига! като в онази реклама  Laughing

Бенич, честито ново жилище! Много да му се радвате и само хубави емоции в него!  Party

sladka_mama, Честити рожден ден на мъжа ти! Да ти е жив и здрав и да те слуша и обича много! Wink Благодаря за почерпката  Grinning

# 236
Вече съм вкъщи след лекцията на сп."9 месеца" и мога да кажа на всички добър ден Hug Беше занимателна темата, но смятам, че следващата ще е по интересна Simple SmileПрез август във Варна лекции няма да има - ще бъдат подновени през септември Peace

# 237
 Включвам се и аз, Ани как ставаш толова рано направо ти се чудя.  #Crazy
 Мен здраво ме държи сънната болест, даже вечер заспивам както никога, докато си затворя очите и съм отлетяла, а винаги съм страдала от безсъние  1countingsheep
 Сега направо "щрак и мрак".  Joy
 Честита нова количка на Кали, със здраве да си я търкаляте.  Hug
 Павлинка аз утре съм на училището на 9 месеца в пицария Его, до около 11.30часа и после ще ходим в Търновското родилно, горе в Старата болница, има ден на отворените врати и съм се записала да ме разхождат из родилното. Понеже още се двоумя Търново или Горна да избера за раждането викам да ида да видя как е тука.  Rolling Eyes Толкова ли е зле колкото говорят  newsm78 ? Та не знам до кога ще остана там и какво ще правя после, ако имаме възможност може да се видим, ако не здраве да е. Има време все ще се видим някога. А това което спона за епидуралната упойка сериозно ли е? Аз понеже много мисля по въпроса, но явно няма да ми предоставят възможност да избирам.  Thinking Много гадно, що са толкова на зад тея хора не знам.
А за креватчето ние с мъжо сме решили също да го долепим за нашата спалня първите месеци, но и аз много искам да си вземам бебка направо при нас.  hug  
 Ескарина това е чудесна новина, а докторката направо да я гръмнеш  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

# 238
   katrin7  това с контракциите и да лежиш не е гаранция, че няма да имаш. Аз като почти никъде не ходя и вчера пак цял ден съм си в къщи, седнала, легнала и пак цял ден имах.

В България изписват ли ви да пиете нещо специално за тези контракции?

Последна редакция: чт, 12 юли 2007, 13:31 от GOYA

# 239
beerbaby, май май, ще се окаже, че точно това заслужава. Ще видим следващата седмица на редовния преглед как са нещата. Дано всичко да е наред, че честно казано, аз още си оставам малко притеснена по тоя повод. Съмнението си остава, както се казваше в онзи виц... newsm78

GOYA, как точно ги чувстваш тия контракции? Мпжеш ли да опишеш какво е? Аз не знам дали съм почувствала досега подобно нещо, не знам как да ги позная, колкото и странно да ви звучи Wink

Общи условия

Активация на акаунт