Вече всяко малко СЕПТЕМВРИЙСКО бебче има плюшено мече и пухено елече

• 16 453
  • 303
  •   1
Отговори
# 210
Момичета,по въпроса със спането и лежането на , коя страна да е на една лекция на 9.мес. док. каза , че препоръчва се да е на лявата,дори ако имаш контракции и за отоци е  имаше и още нещо ама не помня , ако Вилиан помни да каже бяхме заедно на тази лекция,а на дясната не е желателно защото се притискала диафрагмата ако се нелъжа

На мен също ми казват, че трябва да се лежи наляво. Обаче не знам  newsm78 всички причини за тази препоръка. Моето е разположено вдясно от месеци  седи там и си обяснявам, че по този начин му се дава повече лично пространство да се мести.

# 211
Аз гласувам срещата да е на 19 юли.  Laughing
BTW, най-сетне вързах как става номера с качването на снимки и албуми - простете ми слабоумието, сигурно е от бременността.  smile3506 smile3532 Качих снимки от сватбата ми и в раздела за преставяне на мамите.

# 212
Вивиан
Багодаря ти много за труда да ни пуснеш списъка.  bouquet

Поздрави на Бени4  за новия дом. Желая здраве и много щастие на семейството ви.

# 213
Мацки,днес една позната на която до 9тия месец казваха,че ще има момче-роди момиче.

Е как стават тези неща не знам.Лекарят и е сред най-добрите специалисти тук(даже май е шеф на родилно отделение)
Е сега аз как да вярвам че съм видяла пишка с топки на видеозона....какви дрешки да купувам и т.н.
Явно човек не може да е сигурен изобщо.Чак ме е яд!!!! #Cussing out

# 214
  • Кърджали, България
Бенич, честита ти нова къща!!!
Вилиан, и от мен благодаря за инфото!!!
Сега бягам, момичета, че баткото ми е с температура от снощи и сме си вкъщи до края на седмицата. Този летен вирус май няма да ни подмине този път...

# 215
  • морето и сините вълни :)
абе цял ден пиша и все забравям да  поздравя БЕНИЧ за новото къща  bouquet  bouquet  bouquet..със  здраве да сия  ползвате  Mr. Green Mr. Green

Kameliya -ами при мен нали доктора в 21 седмица на 3 Д ми видял на бебока  пишката...ся се оказа при друуги лекари че няма пишка ами имало Дуда Peace..така че  аз затова нищо не купувам.

Кали количката ти е огън...май е същата  като на Морена newsm78 поне такива спомени имам де newsm78 Peace

Охх аз вече място немога д аси намеря вкъщи Sick,моя мъж ме убиди че съм била станала като трупче Sick,хем ми стана смешно ,хем той ми се смее хем ме хвана яд че ми се смее...идеше ми да го смъцафръцам  #2gunfire #Cussing out #Cussing out

ше му дам едно трупче,две трупчета и  една точилка накрая  ... #2gunfire

на мен вече нито ми се лежи,нито ми се седи нито ми се прави квото и да било..трагедията е огромна при мене...боли ме всеки един кокъл ..гъз мъз,абе сичко,като легна едвам ставам.. #Crazy #Crazyщ
айде стига съм ви тромозила с мойте глупости изчезвам  Joy

# 216
Аа и аз забравих да честитя на Бени4!!!

Пажлинадидко,аз съм се ориентирала да раждам по-далече...в Пловдив.А ти?
Ако искаш някакво споределно инфо за търновските лекари мога да ти дам:)

Айде отивам си у дома,че мама ми е купила торта Неделя и вече ми текат лигите  party023  party023

# 217
  • София
Мацки,днес една позната на която до 9тия месец казваха,че ще има момче-роди момиче.

Е това изказване ми дава някаква надежда, въпреки, че моят доктор сто пъти ми каза да се откажа от мойте мераци. Друг е въпроса, че ако се пръкне момиченце, ще бъде оборудвано в преобладаващо синята гама и пак ще го бъркат за момченце  baby_neutral

# 218
Честито ново жилище Бенич само положителни емоции да изживявате внего и много детски смях да се чува до дълбоки старини, пък ако много ви омръзне да го смените.
Честита количка на Кали много е готина аз в нета до сега неможах да намеря снимка на зимния кош и сега съм направо очарована
Хекси хич не личи да си се пържила много готско си излязла на тая снимка в древния град, мале и аз като всички нормални хора съм потресена що за безочие от страна на свекърва ти и мъжа ти да те друсат през цяла България малии ако бях на тебе скачам на автогарата в русе хващам я за ръката и на автобуса за Варна като иска да ходи айде на автобусчето и до виждане, ама и аз така се ядосах ..........
Аз да се оплача предния път като са ми писали болничния в болницата и са ми объркали датите и от НОИ ми го връщатта и при мене сега става една много сложна.....
Ама нейсе

# 219
Добре де мишле,нека не вали,а само да разхлади Simple Smile така и нанасянето ще ти е по-приятно,да не се потите в тия жеги Wink ЛЕКА И СПОКОЙНА ВЕЧEР НА ВСИЧКИИИИ!!!  Hug  Hug  Hug(успех с нанасянето мишле,дано не те изтормозят много и не забравяй,тежко-НЕ СЕ ВДИГА!!!!! Wink

# 220
Инче,ето ти тел. на два х-ла в Бургас.Мислех си за още един,който е с 2 звезди т.е. по-евтин,а според мен е хубав,но забравих да мина от там днес.Ако не забравя утре направо ще питам за свободни стаи и цени и ще ти кажа.
Х-л Космос 056/81-33-99,www.hotelcosmos.com.За първата годишнина от сватбата бяхме в ремонт в къщи и аз организирах изненада-нощувка и вечеря в този х-л.Тогава се спрях на по-луксозен апартамент впредвид на това че е за една вечер и е като подарък,но ми предлагаха и по-обикновено апартаментче за 45 лв.Което ме навежда на мисълта,че двойна стая трябва да е била по-евтина.Само че това беше преди 2г.

Х-л Aqua 056/83-35-35,83-35-36,83-35-40,www.aquahotels.com/bourgas

# 221
Камелия, аз мисля да раждам в Г. Оряховица, че не мога да пътувам изобщо. Иначе съм от Аеновград и Пловдив много ми е  на сърце. Аз предишната бременност се бях навила много за Торакс, но сега нямам този шанс- трябваше цялата бременност да изкарам при нашите в А-д, а не при мъжа ми, така че предпочетох да се навия на раждане в Горна. Най - много ме е яд, че тук епидуралната упойка е табу, сигурно в следващия век ще започнат да я ползват. Хайде, лека вечер, мами от мен.

# 222
  • Varna
И аз чакам своето първо бебе - на 29 год.съм, ще бъде момче - поне така казват за сега!

# 223
Здравейте момичета!
А тук от епидуралната упойка май има някаква тенденция към отказване. Защото си има и странични ефекти. Аз също съм на път да се откажа от нея, въпреки че ще ми излезе напълно безплатно.
Днес бях с две бг мами в Монреал, които ще раждат в края на месеца. Едната е родила пак тук преди две години. И научих нещо много интересно - че ако бебето не се обърнело с главата надолу, лекарите го обръщали ръчно, през корема на майката. Едното моммиче беше питало лекаря си какво ще прави ако бебето не се обърне, и той и казал че няма страшно, ще го обърне с ръце newsm78 И тогава другото момиче ми каза че преди 2 години точно така направили с нея - нямало нищо страшно и болезнено.
Да сте чували такова нещо да се прави и в България?
За това къде да спи бебето в началото - синът ми беше свикнал да заспива вечер докато суче, слагах го в креватчето, а през нощта като се събудеше го взимах при нас в леглото да го кърмя и веднага заспивах Laughing Той като се насучешее също заспиваше Laughing Така че ги съчетавахме нещата. Хем си знаеше че си има креватче за него, където спеше и през деня, хем и за мама и тати имаше моменти, когато можеха да са само двама Embarassed Ако не в стаята, поне на леглото Wink  За мен това е идеалният вариант. Не мога да си представя че през цялото време бебето ще бъде в леглото ни. Тогава ще трябва да забравим какво е това секс, а не ми се иска Embarassed

# 224
  • морето и сините вълни :)
ку-ку..е аз първа кукундрела...и няма да ми се смейте мнгоо  досега какво правих  Mr. Green
Пържих филиики hahaha hahaha hahahaЛуда съм нали Joy Joyза връзване Crazy Crazy Crazy
 hahaha hahaha
отивам да се стягам за даскало..ох днес тук духа вятър  и е едно такова разхладително и много се кефя  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт