Вече всяко малко СЕПТЕМВРИЙСКО бебче има плюшено мече и пухено елече

• 16 455
  • 303
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ани, и аз тъй ся ядосвам ма не с баба ми, а с майка ми. Кат чу за контракциите, вика шо не влезеш в б-ца за наблюдение #Cussing out #Cussing out
Викамй що ти не влезеш да подбръква тук и там секи лекар на визитация #2gunfireМерси много
После да си правя планове как ша празнуваме на малката 1 рожден ден на 29 август newsm78  И кат заформила едни списъци с гости, едни софри. Викам ти луда ли си, аз ша съм с пет метров тумбак, мога да зараждам секи момент, тя моля ви се софри, ша са скъсаме от готвене и чистене #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Най-много едно детско парти да й спретнем някъде, та да не се пъна да готвя и чистя
Те дъртите кат нямат работа само са чудят кво да измислят #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 151
Здравейте и от мен. Wink
Аз се появих,след като гледах да по преключа с разни задачи.Но да ви се оплача чувствам се страшно уморена,изтощена. ooooh!Все някъде ме боли,не мога да спя вечер и с една дума усеща се, че му наближава края. Praynig
Ааааааааа утре на у-щето каква ще е темата? newsm78
Хайде сега малко да прочета какво сте писали!

# 152
Такааа, дайте сега и тук да се оплача Close - тия от НОИ ще ме побъркат - то ясно, че болничните няма да ги видя скоро, ама такова нещо бива ли...Случайно си проверих картата, щото теглих на майка ми пенсията от нейната карто и гледам Shocked 34,97лв превели  Shocked Е това пък викам сега какво е #Crazy А не съм получавала болнични от март насам ooooh!
Звънях на личния състав в моята фирма, обясних и ситуацията, тя е много точна и пекана мадамата и тя като набра инерция..И вика : Аз днеска ще ходя и ще ги зачепрастя тях; предния път всички болнични ти ги приеха и заведоха без забележки по тях, с изключение на прословутата фамилия, която аз смених, но  бях оставила на фирмата Удостоверение за идентичност на имена и то вече е надлежно внесено в НОИ Whistling Тия от НОИ обаче като я засилили моята колежка да ходи и в НАП-а и там документи да подава Shocked , а в НАП-а като отишла и казали : Няма такова нещо...Нищо не искаме от вас. Да спрат да си измислят от НОИ #2gunfire
Та така - моята епопея с болничните продължава, а аз да стягам коланите, че явно от тях пари няма да дочакам Confused

# 153
  • София
Ето ме и мен, нещо ми е тъпо и няма да пиша много.
Само искам да питам дали знаете някой магазин за бебешки неща с повече избор в района на Софийския университет.  newsm78

# 154
  • у дома с любимите си хора
Привет и от мен!
Саморасличе,имам абсолютно същия проблем с фамилиите.Не зная за теб,но аз съм омъжена от 2001г. и направо ми се вижда безумство да не е както трябва.Странното е,че при проверка в сайта на НОИ в базата за социално осигуряване срещу ЕГН и ПИК излизам с една фамилия,а при справка в изплатени обезщетение пак срещу ЕГН и ПИК излизам с двете си фамилии.И понеже си ги разпечатах и двете справки ще ходя да им покажа как прекрасната им база с данни,която си е все на НОИ е техен проблем,който за съжаление се превърна и в мой.
Момичета,надявам се следобед да успея да кача всичко с цифрите.
Джи-джо,по въпроса с числата.Да действително цифрите се свеждат до простите числа от 1 до 9 и 11 и 22  но това определя вибриращото число на името и то отговаря на определена планета,както вече посочих някъде по-напред.Там се гледа една друга таблица,а не тази,която посочих и освен това се гледа име и фамилия.По въпросната таблица може да се определи и вибриращото число на рождената дата.Докато тази таблица дава пълна представа за дадена личност.Не е изключено да се комбинират и двете.

# 155
Момичета,по въпроса със спането и лежането на , коя страна да е на една лекция на 9.мес. док. каза , че препоръчва се да е на лявата,дори ако имаш контракции и за отоци е  имаше и още нещо ама не помня , ако Вилиан помни да каже бяхме заедно на тази лекция,а на дясната не е желателно защото се притискала диафрагмата ако се нелъжа

# 156
Здравейте  и   от  мен.Вече  сте  взели  да  стягате  багажа.Мамчета  и  моя  бебо  е  седалишно  ,но  не  вярвам  ,че  ще  се  обърне.А  докторката ми  каза  , че  по  време  на   раждане  може  да  се  обърне   но  остане  ли  така  няма   да  експериментирам  ще  планувам  секцио.Другата  седмица  ще  се  разбере.Лек  ден   на  всички.

# 157
училището в четвъртък е на мария-луиза в "годзила" - да не хукнете към олимпийския клуб
преди малко получих и смс на телефона си от организаторите

# 158
  • Бургас
Привет и от мен,
Днес училището в Бургас на 9 месеца беше много изчерпателно, оказа се че темата е разработвана от едно Варненско училище. А и тази акушерка, която го водеше беше много интересен събеседник, зададохме куп въпроси и тя съвсем подробно и изчерпателно ни отговори. Обаче с тези презентации на авент много се дразня вече, щото все едно и също презентират, стерилизатора за микровълнова и помпата за кърма. Този път и подаръците са само брошури.
Но пък се запознах с една мама, която живее до нас и беше много приятно, че вече си имам компания.
И аз се интересувам повече от нумерологията. Ако може Вилиан да каже от къде черпи информация.
Ами хубав ден, аз отивам да шетам.

# 159
И такъв мързел пак ме е налегнал, че направо чак ме е срам от себе си. От сутринта до сега само съм изчистила тоалетната.
Beerbaby, и аз съм така с чистенето, да не говорим, че не мога да се наведа вече и се изморявам и ми е топло и... Още преди няколко месеца разбрах, че не става и си намерих чистачка. Дано не прозвучи лигаво или снобарско от моя страна...  Embarassed Но оттогава просто се родих! Жената взима 20 лв на идване, а апартаментът ни е доста голям. Честно казано, предпочитам да седна на РС-то и да поработя малко за тези пари, отколкото да чистя с часове, а още отпреди чистенето настроението ми да е кофти с дни. Или ако няма работа, да се лиша от нещо, което бих си купила за 20 лв, но да не се товаря.
Иначе не че я викаме през 3-4 дни де, така че аз поддържам като бърша прах и поддържам мивки и тоалетни чисти. Но основното чистене си е за нея. Наистина много облекчава.

После се гледа в таблица значението на числото
Вилиан, давай таблицата насам, че с това много свободно време по цял ден...  Laughing

И аз много четох относно имената, но в крайна сметка реших, че бебката ще е Калина и това е. Grinning
А при нас откак ни казаха, че бебо може да не е момче, а момиче нали настана една криза за имена. Та аз страшно много си бях харесала Калина (нищо, че е популярно) и точно си викам, че проблемът е решен, а мъжът ми сложи вето. smile3516 smile3515

да ви кажа вече срам ме хваща - абсолютно нищо още не съм купувала нито за мен, нито за бебето
Спокойно, и аз съм така. Отначало от суеверие, а сега от липса на време. Т.е. аз тази седмица съм си вкъщи и уж имам време, ама мъжа ми джитка с моята кола, че неговата на ремонт и... пак няма как да мръдна.  smile3516

samorasliche, дано скоро се оправиш с болничните, че и аз съм им яла дървото на НОИ. И още отсега съм предупредила мъжа ми, че август взимам последна заплата от фирмата (юлската) и после 2 месеца ще съм без никакъв доход - по опит на други вече родили мами, забавянето на парите от НОИ е средно 2 месеца. Демек, точно като се роди бебо, семейно ще сме с една заплата. Пълно безобразие, мен ако питате!  smile3515

по въпроса със спането и лежането на , коя страна да е на една лекция на 9.мес. док. каза , че препоръчва се да е на лявата,дори ако имаш контракции и за отоци е  имаше и още нещо ама не помня , ако Вилиан помни да каже бяхме заедно на тази лекция,а на дясната не е желателно защото се притискала диафрагмата ако се нелъжа
Вилиан, ако случайно помниш, чак толкова ли е вредно да се спи надясно? Простете невежеството, ама таз диафрагма ще се повреди ли много от притискане и ще навреди ли това на бебето? Че аз през нощта много трудно обръщам наляво, просто не мога и си спя предимно надясно. Иначе се опитвам да компенсирам през деня с налявото де...

И накрая, и аз се ядосвам, ама не с баба ми като Ани, ами със свекито и ми трябва малко безпристрастно мнение. Вчера бяхме с нея и мъжо до Русе, а тя изведнъж като реши, че трябва да отиде и до Варна (нищо че другата седмица има 3 срещи там и така и така ще ходи). И край! Казах, че не сме се разбирали да ме дундуркат чак до най-далечното море и че не мога да пътувам толкоз, ама... глас в пустиня. И така бих освен пътя София-Русе, още 200 км до Варна и после още 400 до София по ужасен път (егати, няма ли най-сетне едни магистрали да направят в тази държава  smile3515) - всичкото това наведнъж. Направо щях да почина! Не можех да дишам, стана ми лошо, щях да повърна в колата 20 пъти - абе, трагедия! На всичкото отгоре тя си пушеше в колата (айде, в нейна защита да кажа, че беше предимно на отиване към Русе, когато още ми беше ОК, а на връщане понамали)!  smile3511
Накрая се прибрахме в 1 през нощта, а бях станала в 5 сутринта и тръгнахме за Варна към 4:30 следобед - демек, на връщане от Русе общо ми се събраха към има-няма 8-9 часа път! Драйфаше ми се, бях смъртно изморена, а глезените ми бяха станали дебели колкото прасците и не си усещах краката.
И за капак тя и мъжа ми ме изкараха все едно аз съм някоя нечовешка лигла, а той, гадта, как посмя да вземе нейна страна, направо ми идеше да му издера очите! smile3515 smile3511 Кажете, според вас нормално ли е да ми причиняват такова нещо в седмия месец?! Или аз нещо съм станала много специална откак съм бременна и си внушавам, че не е нормално и че заслужавам повече глезене и пазене??

Уфф, мен щото ме нямаше вчера и днес направо изписах цял ферман...

Последна редакция: ср, 11 юли 2007, 13:08 от Hexina

# 160
Кокощчице а от колко часа е и на каква тема? newsm78

# 161
Ами аз мисля да дойда, въпреки че темата не ми е сякаш много интересна Sunglasses
А от 9,30 ч. ли е? Защото инфото на 9 месеца не е много актуално, след като не пише, че лекцията ще бъде в Годзила, а мястото е сменено  ooooh!

Hexina направо се чудя как си издържала, мила??? Това е безумие за мен...да пътуваш в тази жега без почивка толкова дълго?!? Shocked И как може да пуши някой в колата Sick Shocked - това ме втрещи.... #Cussing out #2gunfire

# 162
  • София
Хексина, въобще не си лигла, ми то тяхното отношение е направо нечовешко #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И аз едва издържах пътя до морето, при това ходихме главно по мое настояване, мъж ми го беше бая страх да ме друса до там. То не беше жега, стоиш на едно място, краката ти отичат, бебо те ръчка, сичко ти се схваща, направо кошмар. Така че напълно те разбирам, да не говорим че при теб са и пушили #Crazy #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Аз направо бих им издрала очите bash bash box box
Пази се, и себе си и бебо, щот това е най-важно, пък ако ще да ни смятат за глезли bash bash Rage Rage

# 163
  • София,
Здравеййте мамита
Вчера купихме апартамента най-сетне! Сега чакаме да го освободят и започваме ремонт, нанасяне, пазаруване!
Много съм щастлива, но и много уморена! Голямо търчане беше...............
А и в работата е голямо натоварване!

Черпя ви виртуално, но без картинка................

Аз за бебо нищо още не съм купила, както и за мен.......... Мисля, като влезна в 9-ия месец!!!

Целувам ви и ви пожелавам приятен ден!!!

p.s. Дано някога успея да прочета темите............ отново като влезна в 9-ия месец!!!

# 164
Аз да се обадя, че съм жива и че всичко ни е добре, ама нали имам гости и на работа ходя и хич не ми остава време да ви изчета, а камоли да пиша  Blush Утре изпращам гостите и обещавам да наваксам с четенето и да се обаждам по-честичко  Wink

п.п. Бенич, честито за апартамента, със здраве да си го ползвате и с много смях и детски викове да го напълните  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт