Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за бебешка козметика и козметика за бебета?
Какви са мненията за различни лекари и родилни клиники във Варна?
Къде мога да намеря намаления на бебешки стоки във Варна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за бебешка козметика и козметика за бебета?
Комбинирани текстове: Формулярът предлага различни марки за бебешка козметика като Себамед, Бюбхен, Мустела, Чико, Саносан и Хип. Мненията за тях са разнообразни, като някои майки предпочитат продукти без парабени и с естествени съставки. Препоръчително е да се тестуват мострите и да се избере подходящият продукт за конкретното бебе. Когато избирате козметика за вашето бебе, е по-добре да се спрете на аптечни марки като SebaMed или Mustela, тъй като се смята, че те са щателно тествани. Важно е да имате предвид, че няма гаранция към какво бебето може да е алергично, така че е препоръчително да изберете продукти, които са по-меки и подходящи за чувствителната кожа на бебето.
-
Какви са мненията за различни лекари и родилни клиники във Варна?
-
Къде мога да намеря намаления на бебешки стоки във Варна?
-
Какви са препоръките за здравословно готвене по време на бременност?
-
Какви са мненията за различни лекари и родилни клиники в София?

А иначе в детските магазини съм гледала нещо като специални малки преградки, точно за да може бебетата да спят в леглата на родителите си, без да рискуват да бъдат смачкани 
Само че ще ги видя чак след две седмици май, тя нали живее в Нови Искър, та ще ни дойде за малко на гости
Дай малко инфо за себе си.
Детски борси : Мечо Пух, Ю Ги Йо / мен основно тази ми беше важна/ и Кралят Лъв не работят с клиенти на дребно
За Ю Ги Йо ми обясниха, че имат и магазин на дребно - някаква голяма барака на Колхозния пазар срещу Китайския ресторант /да ме убиете не се сещам къде беше той/...Важно е, защото специално тази борса е представител предимно да български марки дрешки и както видях в склада на едро имат хубави неща
нищо не губите, освен ако не работите и не бързате за някъде
- оказа се, че докато лежа се опразва хладилника и накрая ще умрем от глад ако не отида аз до магазина, иначе трябва да караме на КФС, пици и друг боклуци. По същия повод досега съм крещяла и се ядосвах на майка ми и на съседката защото веднъж опрях до тях да искам да ми купят нещо и ми излезе през носа! - понеже днес вече не лежа нон стоп, реших че мога да сготвя и те ми доставиха дълбоко замразени кокали и пилешки кожи, като ги представиха за пилешки фенери - обаче не споменаха, че направили икономия и купили по-евтините, защото уж нямало друго представи си! и аз ги размръзявам и си мисля как сега ще направя 1 супа и 1 каша, слагам ги в тенджерата, сваряват се, пускат 1 тон мазнотия от кожите и се оказва, че няма НИКАКВО месо! И накрая каква е равносметката - загубих си сумати време, трябва да мия мазна тенджера, парите ми отиват в боклука или айде в чинията на котката, не знам дали даже и тя ще ги яде, и пак нямаме нищо за ядене и се ядосвах и дано на бебо му няма нищо защото ще отида да ги убия собственоръчно и двете, но първо ще ги изтезавам, и ще ги накарам да изядат остатъците на котката да видят колко е вкусно и питателно