Вече всяко малко СЕПТЕМВРИЙСКО бебче има плюшено мече и пухено елече

• 16 478
  • 303
  •   1
Отговори
# 135
  • морето и сините вълни :)
ихуууу
днеска съм първа КуКундрела Crazy Crazy
От 6,20 съм кукнала Crazy,заедно с мъжлето....
павлинадидко-ами  ти нещеш ли да си продължаваш майчинството след тея 9 месеца????Стана ми интересно заради отпуската щото Peace..В смисъл  ако след тея 9 месеца си пуснеш отпуската и когато тя ти свърши щеш нещеш  ще трябва да се върнеш на работа.Защото  след като мине срока от 9 месеца се подава една молба   до работодателя  за продължаване на отпуск по майчинство.Така се води,демек си продължаваш майчинството  Peace PeaceИ ако излезеш обикновенна отпуска  и не си пордължиш майчинството  няма да можеш след това да си я псунеш тая молба Peace Peace PeaceЗатова те питам дали добре си го обмислила.

А и отпуска ще ти се насъбере и за другата година докато си в майчинство..така че невиждам проблем Thinking
Аз акъл не ти давам де..но да го знаеш за инфо все пак Peace
Момичета аз вече имам ношници,имам лигнин,имам превръзки,имам памук,днес ще си купя джапанки и мога да ходя да раждам когато му дойде времето Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. GreenЧантата мие  почти готова само дето не съм я  стегнала    Peace
айде лек ден на всички цунки,гунки по тамбунки  bouquet  bouquet

# 136
  • гр.Варна
Добро утро мили мамчета!  bouquet
Ани, къде се стегна толкова рано, бе душко?
Да не мислиш , че само ние ще се мъчим в тези жеги, а ти-хоп, вече да раждаш! Ааааааа, раничко е още, не бързай или ти гледаш да родиш докато мъжо ти е тука, нали?
Шегувам се! За всичко има време, но ти си знаеш най-добре!
 С тази нумерология и аз се  запалих, но пък не искам да променям имената , които съм измислила за момче или момиче. Така, че по-добре да не знам какво значат имената, за да не се шашкам после. newsm78
Пожелавам Ви успешен и прохладен ден!  bouquet

# 137
Добро утро и от мен Simple SmileВчера ходих на разходка и установих, че вече и за дълго ходене не ставам ooooh! - издишам отвсякъде като стара гума Shocked
И като си представя как вкъщи блажено се подмотваме и не се подготвяне за бебешока, ще настане пълна истерия през август гарантирано #Crazy

# 138
  • София
Хай, добрю утро и от мен  bouquet
И аз не мога да спя тия дни от притеснение по работата на мъжа ми и се блещя като таласъм, а вечер едва издържам #Crazy #Crazy
Чакам да стане 9ч. за да ги подперя мойте счетоводителки защо още аджеба не мога да си получа майчинството за 9мес. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ми то аз второ дете ша раждам вече, а пари йок. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Тези дни и аз се бях замислила че трябва да си стягам чантата за всеки случай baby_neutral baby_neutral
Миналата год. всичко беше готово още в 7мес. Чантата за родилния дом, дрехите на бебо изпрани и изгладени, инструкции дадени, въобще пълна организация ooooh! ooooh! А сега нещо се подмотвам и май после сичко ще е на юруш. Joy Joy
Ма с работата на мъжа ми направо ми се е запалила главата ooooh! ooooh!, че и контракциите ме подпънаха и оня ден ходих спешно на док, че се бях притеснила. Бебо си е ок, 1400гр., все още си е МЪЖ, поне в това изненади няма като при някои hahaha hahaha
Ма си е седалищен #Crazy newsm78 newsm78
Та поне се успокоих за него. Целувки от мен и до скоро кат ги разпердушиня в мойта работа  bouquet  bouquet 

# 139

и мойта госпойца е седалищно и аз съм от два дни буквално в стрес Cry
не могат да ме успокоят нито приказки, че имало време да се обръне, нито нищо Confused
даже ме е страх вече да си легна вкъщи да си почина - все гледам да съм права, или обикалям права из стаите като навита с ключе играчка, или се мъча да седя на четири крака, от което ме заболяват китките
изобщо цялото тва нещо почва ужасно да ме изморява и физически, и психически
не знам как да се успокоя  newsm45
знам, че е добре да се лежи и наляво - ама тя мойта дивачка си е отляво  newsm78 така че не ми е ясно тва какво ще помогне да се обърне с главата надолу
мъжа ми горкия и той се почуди как да ме успокоява и се мъчи с мене  Sad

# 140
Ха добрютро ранобудни кукундрелки  newsm03
гледам тука - чанти стягате за родилното, с нови джапанки и нощници се перкате  Joy , някои парички чакат от болнични, пък аз си мисля /тъй като нито нощници си имам, нито лигнин и бабешорски гащи/  да ида да похапна нещо оттатъка ...  Thinking   Joy Joy
Ами тя Павлинка може би ще да се връща по-рано на работа, та затва като мене си пази отпуската  Peace
Спокойно бе Коко  - ша си се обърне детенцето, пък и да не се обърне - ми да не се е свършил света, я  Hug пък и ти внимавай със седенето на четири крака, че да не те питат за ожулените коленца  Mr. Green

# 141
Добро утро и от мен !  bouquet Желая ви много усмихнат ден! newsm10 newsm62 newsm08
Аз смятам да изкарам седмицата и да си взема отпуска,че не ми се работи,от вчера идва момиче което трябва да обучавам, но за краткото време което имам и на всичкото отгоре приключвам месец  #Crazy и нямам време за обяснения,мисията ми се струва невъзможна  Joy

# 142
Цитат
знам, че е добре да се лежи и наляво - ама тя мойта дивачка си е отляво  newsm78 така че не ми е ясно тва какво ще помогне да се обърне с главата надолу
според мен като лежиш наляво отваряш повече място на бебето и то може да се върти
освен това ако те болят китките като стоиш на 4 "крака",
може да опиташ една модификация на тази поза, която в йогата се нарича "детска" - child's pose
разтваряш си коленете, колкото ти е удобно, свиваш ръцете в лактите,
събираш китките и лягаш с глава върху тях както ти е удобно  се отпускаш
нещо такова -  http://www.centerworkspilates.com/assets/image004.jpg
или ако ти е трудно да се прегънеш толкова - слагаш си главата върху по-дебела възглавница - http://www.yogajillian.com/graphics/pose_childspose.jpg
може и с ръцете назад - http://www.wildmind.org/images/yoga/02c.jpg
или напред (така се опъва гръбнака и е много готиво против болки в гърба) - http://www.wildmind.org/images/yoga/02b.jpg
а децата наистина стоят така - http://farm1.static.flickr.com/35/65570789_40e21eb0b4.jpg

# 143
Здравейте минавам набързо само да ви пожелая хубав ден и отлитам до пазара за плодчета докато е още хладничко, цунки от мен и до после

# 144
здравейте и от мен Simple Smile
аз имах предвид този колан, който поддържа корема и го рекламират тук. има ли смисъл от него?
някой питаше за киселини- кисело мляко няколко лъжички помага. аз лично много се смях като ми казаха да го пробвам- все пак е кисело, но помага. и е важно какво се яде- да няма много подправки, повече печено на скара отколкото пържено. и да не се ляга около половин час след хранене. хихихихи експерта си каза мнението.  hahaha bowuu
лек ден на всички

# 145
juju42, мерси  Simple Smile
само си мисля - корема в тези точно позиции всъщност не е много "свободен" - дали ще може беб така да се мести вътре newsm78

мамчовци от варна, ще идва ли някой утре на училище   book

# 146
  • Севлиево
Добро утроо,вече и аз сериозно се замислям да си приготвям чантата за болницата.Вече имам нощница,ама лигнин,превръзки и други такива нямам.Снощи като сънувам едни превръзки едни чудесии че стягам,та се замислих. Не обичам да съм неподготвена и в последния момент да тичам насам-натам.
Абе Ани,тя Павлинадидко може пак да си пусне молбата за продължаване на майчинство и като и свършат всички полагаеми отпуски да си ползва редовните.Мисля че няма никакъв проблем,в нашата фирма така правят повечето,а и си е напълно нормално.
Подкрепям juju42 ,че бебчо най много място има да се обръща,когато лежиш на една страна.
Незная ама ме е налегнало едно спокойствие и си мисля че накрая ще ми излезе през носа.Сигурно като наближи времето ще умра от страх,ама сега съм лабеж.Дано да запазя спокойствие и тогава,ама не се знае.

# 147
само си мисля - корема в тези точно позиции всъщност не е много "свободен" - дали ще може беб така да се мести вътре newsm78

Аз ще съм на линия утре Hug Само чакам Ани да каже ще я возя ли с мен? newsm78

# 148
да ви кажа вече срам ме хваща - абсолютно нищо още не съм купувала нито за мен, нито за бебето
нещо не мога да се наканя още, все пак имам напредък - почнах да влизам в разни магазини и да разглеждам...
онзи ден в жегата ходих да търся магазина Пинокио на  бул. "Княз Дондуков" 39
не знам на мен ли ми се беше размекнал мозъка  Sick или на този адрес няма такъв магазин... newsm78

след това, за де не се прекарам - реших да отида до Пиротска и да видя дали малките производители на мебели
предлагат някакви бебешки креватчета - голяма грешка, много са зле там в това отношение -
наистина имаше на 2-3 места, обаче качеството и функционалността им беше под всякаква критика, а цените - високи...

явно трябва да е от специализиран производител, аз засега съм се спряла на Арбор или Вип бейби, но все има нещо, което не ми харесва...

освен това стои въпросът с матрака -
дунапрен - деформира се, кокос - алергизира, пенолатекс - запарва и мухлясва, пружини - скърца... #Crazy

мами, дайте някакви мнения по въпроса!!!

# 149
  • морето и сините вълни :)

Аз ще съм на линия утре Hug Само чакам Ани да каже ще я возя ли с мен? newsm78

да да нали си ми "такси"  идвам тоя път  ...да видя кой,кой е на раждането  Joy Joy Joy
само кажи час  и излизам на спирка Явор..те малко са я съборили спирката видях че вчера  отсъства от Пейзажа ..само хората кибичеха  а спирка йок  hahaha hahaha Казвай час  за там и са излюпвам.

Аз не съм ви са похвалила бе мацки...дадоха ми прословутия ПИК код от НОИ ..И веднага го изпробвах..и кво да ви кажа не пише нищо  особенно..Пише  по колко ви е ссреднодневното обещетение..по кой болничен  колко пари ви изплащат....Нито дата на превода пише нито нищо..абе гувняна работа..аз мислех че нещо по така ще има  

ухх да ви са оплача още нещо  Mr. Green Mr. Green..всеки път като приказвам с мойта баба и като вземе да ми опява"що не  влезеш в болницата  под наблюдение...дъръ дъръ  сто чадъра "
И днеска пак същото  и като я насметох  едно хубаво  #Cussing out #Cussing out
викам и "ти ма караше и в 7-мия месец да ходя да ми вадят бебето,недей дава акъли ся моля ти са"ама много ма изнерви ви казвам.

след туй пък като ми изцепва..щели да идвали с баща ми  на 15-ти септември  във Варна да правели  50 годишнина баба ми от сватбата  на ресторант...Викам ти луда ли си ма #2gunfire..аз бебе ще гледам ,таквиз сметки без кръчмар ама въобще не си прей,,няяяя са разберем така с тебе..Ааааа тъй ма ядоса значи..наща си навила вече на масура,напрайла си плановете и ще ми се изтрополи тука..Няяя стане туй нещо и казах аз #2gunfire #2gunfire ....ей напрао седят тез пенсиии и мислят само как да кажата на магарето  ЧУШ #2gunfire #2gunfire..аз страшно се дразня от такива неща..особенно мойто бабе квото е вироглаво  и ту на едната страна ту на другата  ,абе типично за зодията и Sick Sick..и после като се  размърморя  и тя са сарди..Аааа ама не е познала,аз си имам живот семейство,и си имаме наши планове.тя наща решила да идвала да ма води на кръчма за златната си сватба hahaha hahahaНаправо ще ме уморят ви казвам Sick ooooh! ooooh!

Момичета нещо Зачезна Феминето newsm78

Общи условия

Активация на акаунт