Отговори
# 240
Привет мами,аз пак съм заспала и то толкова сладко,че едва се надигнах,а до болницата трябва да ходя ,за да си взема болничния,от днес официално и аз съм в болничен!!!
Иви,много е миличко и сладко стихчето!!!
Беличка,радвам се че се завърна,добре дошла ,почивай повече и не се напрягай!
Вася,ние знаем че нямаш комп,ама те мислим дали не си родила и се питаме за теб,не сме те забравили!
На мен ми изписаха магнерот да го пия до края на бременността,което и мен ме учуди,и то в ударни дози- 3пъти по 2 хапчета,но на мен не ми понесе и аз го спрях самичка,но да чукам на дърво и контракции нямам и си се чувствам добре.Самооо,че така ми се спииии smile3507 smile3507 smile3507
Сузи,спирай ги тия лекарства при вас поне има плодове и плодове,от там си набавяй витамините!!!

# 241
  • Ланкър, планините Овнерог
Абе, момичета, можете ли да ми кажете ефективен препарат с/у хлебарки? Но да не е вреден за домашните любимци, т.е. кучето ни. Не искам да е спрей, не ми се дишат отрови.

# 242
първо ще ви се оплача, а после ще ви чета
 newsm61 smile3511 newsm61 Ето какъв беше денят ми до момента:
След 2часово чакане пред кабинета на ЖК-то за запис и след едночасово туткане вътре при акушерката ми връчиха направлението, обменната карта и ме пратиха за изследвания накуп - кръв, антитела, сифилис и всичко останало до Мед. Център ЛОРА. Та вървях от МАЙЧИН ДОМ до СЪДЕБНАТА ПАЛАТА за прословутите изследвания и като пристигнах ми казаха "ООО, това половината се прави сутрин на гладно!!Елате утре сутринта!" Защо тия олигофрени от ЖК не ми казаха, че се прави сутрин на гладно!?!? АЗ ЖИВЕЯ В ОВЧА КУПЕЛ по дяволите!!!
Събрах малкото нерви които ми бяха останали и се качих на трамвая към къщи. От спирката до нас обаче си е доста за вървене особено в тия жеги и почвам аз да се моля на такситата - първите двама категорично ми отказаха, а третия хилейки се заяви - Абе ти добре ли си, как да обърна сега в това движение" smile3511 smile3511 Накрая един се смили над мен...
Та утре пак до центъра, а на всичко отгоре в петък ще ми е готов резултата от микробиологията която ми взе акушерката и трябва до Майчин дом тогава да ходя.
Ще полудея, просто съм пред някаква нервна криза smile3514 smile3511

# 243
Гита,съжалявам,но явно няма да съм ти от полза,защото аз ползвам спрея на Райд и съм доволна!

# 244
  • Пловдив
tedi_eneva и аз видях че не се препоръчват за бременни и кърмачки но щом док ги е предписъл.Малко се стресирах да взема да не ги слагам повече? newsm78

# 245
Полижинакс ползвах и с двете бременности нищо ми няма и на голямата също, малкото ще го видим след месец  Mr. Green Изписват ги на всички  Peace

# 246
  • Пловдив
Иви благодрая -сега съм по спокойна Hug

# 247
Гита, Франи беше споменала за Клинес или Клинеас, не беше сигурна точно в името, ама действало.
 Фендона-става да домашни любимци и малки деца, продавали го в аптеката на ХЕИ. Не съм го ползвала лично но съм чувла че е добро.

# 248
Клинес или Клинекс каквото и да е там, беше опасно за домашни животни  newsm78 Може да греша, моето кученце отдавна почина, но ние ги ползвахме само на скришни от нея места.

# 249
Гита аз също се побърках с тези хлебарки и сега в жегите станаха още по голяма напаст, и ми похвалиха "Глобол" /немски гел/ слагаш го в празни капачки, например или от хапчета от блистерите и го слагаш по ъглите , в банята, само че доста трудно го намерих този гел, може и директно да се нанася, но аз не предпочитам, може само в банята. И ние имаме домашен любимец /зайче/ така че и мен ме е страх да слагам какви да е препарати.

# 250
Сонитка,
няма кой да ме замести, защото аз съм единствения човек в офиса, който отговаря за всичко, и все още няма друг който да ме замести (не само за момента, ами и през предстоящия ми майчински) Проблема дойде от там, че шефовете ми, които не бяха стъпвали тук 3г, сега решиха че е най удачния момент да дойдат три пъти за една седмица.
Ивченце, както каза вчера един мой клиент, има три вида професии в БГ , с които не може да се говори на един език - сервитьори, адвокати и таксиметрови шофьори. Аз лично съм съгласна за последните две. Grinning

Последна редакция: вт, 10 юли 2007, 15:02 от rebus

# 251
Ивченце, съжалявам за премеждията ти и аз като теб много нерви хвърлям за такива неща, в петък ми идваше да  #2gunfire един шофьор на тролей. Направо ти съчувствам като знам какви са жеги, че и аз днес ходих за тонове.
Беличка, радвам се, че вече си в къщи и сте се закрепи ли.  newsm10

# 252
бебе с домашно животно нещо не ми се струва много уда4но козина на всякъде бляк много съм гнуслива

# 253
  • ГОре на черешата...
Беличка, добре си дошла и поне още две седмици никакво мърдане оттук Peace!

Аз пък съм бясна и рева - за глупости - незнам как стана, но без да искам преместих лентата с инструментити на дисплея от долу - встрани вдясно. Адски ме дразни така, вече три пъти рестартирам компютъра, мъча се - не ще и не ще да се върне на мястото.
Иде ми да взема един голям чук и така да го фрасна #2gunfire...
Явно нервите ми се поизострят  ooooh!...а и мъжо го няма да я оправи - друг път се връща по обед без да ти трябва, сега къде се е запилял Close...

# 254
Беличка, добре си дошла и поне още две седмици никакво мърдане оттук Peace!

Аз пък съм бясна и рева - за глупости - незнам как стана, но без да искам преместих лентата с инструментити на дисплея от долу - встрани вдясно. Адски ме дразни така, вече три пъти рестартирам компютъра, мъча се - не ще и не ще да се върне на мястото.
Иде ми да взема един голям чук и така да го фрасна #2gunfire...
Явно нервите ми се поизострят  ooooh!...а и мъжо го няма да я оправи - друг път се връща по обед без да ти трябва, сега къде се е запилял Close...
голям дерт, ей  Laughing да я дръпнеш с мишката не става ли?

Общи условия

Активация на акаунт