Отговори
# 255
 Здравейте, как сте, май жегата пак ни е налегнала всички.
Бързам да ви се похваля, че с Весела В. спечелихме седмичния тур за най-красива рисунка на корем от лекциите на 9 месеца и в тази връзка един призив към художника Весела пиши да се видим да ти дам наградата, дадоха ми я на отговорно пазене.

# 256
  • ГОре на черешата...

голям дерт, ей  Laughing да я дръпнеш с мишката не става ли?
Аз ви казах, че изкукуригвам ooooh!...
Не ще - ни с ляв, ни с десен бутон...

Божееееееееее, стана, незнам как - на магия newsm03...

Хериkiss

# 257
  • UK
Ама Ивченце Защо така бе душата са те метнали  #Crazy нито едно от тия изследвания не съм правила на гладно... аз ходех след стажа ми в болницата а това беше след 12:30 и както се сещаш не мога да стоя гладна до тогава  ooooh! никога не са ми искали нещо на гладно освен едно време за някакви други изследвания до колкото си спомням  Crazy

# 258
не знам Мегита, вече просто не знам
сега се опитвам да намеря в нета инфо за кодовете на направленията та да разбера какво точно са ми пуснали, но уви!
някой има ли идея къде мога да намеря такава информация - кой код за кое изследване е?

# 259
аз също търсех преди кодовете но ударих на камък, само за антинелата знам че беше 12-05, така мисля, понеже моята изкукала докторка все ми бърка с номерата, последния път ми дала и 2талона за някакви кръвни изследвания и в поликлиниката ми казват че не знаят какви са, представяте ли си,

# 260
Ивченце от едни мои резултати от Лора имам такива кодове:
02.07 васерман
05.05 хепатит В
0103 скорост на утаяване на електроцитите
01.11 глюкоза
01.08 белтък
01.09 пак за урина няколко показателя.
не знам дали ти върши работа, но един съвет като ти дадат резултатите преброй ги дали отговарят на броя на назначените, защото на мен ми бяха загубили пълната кръвна картина и се разкарвах от младост до съдебната палата, а те ми казаха, че той принтера е забил и не я е отпечатал, може и така да е, но разкарването не е малко, успех.

# 261
  • Видин
За кодовете на изследванията не мога да помогна  Whistling. А и аз изследванията знам че се правят на гладно. На всякъде са ми казвали така. А обменната карта и направлението за хоспитализация на мен доки ми каза че се дават в началото на 9 месец.
Беличка, добре дошла   bouquet

# 262
Иви ,много хубаво стихче- и аз се просълзих Sad
Какво става с това време и аз съм като цапната с мокър парцал
Детето искаше царевица и му сварих и казва"  мамо сложи сол моля те и аз патката вадя кутията със захар и обилнооооооооооо   наръсвам кочана и то милото започва да ръба и пак ми вика -мамо ,сложила си захар ,а аз упорито му викам яж мама не е захар тя царевицата е много сладка и солта не се усеща , вадя пак кутията отново със захар и обилноооооооооооооо  наръсвам ,След малко идва горкото и вика : абе мамо ,до кога ще слагаш захар и накрая и аз отръбвам и отврат #Crazy #Crazy ,после така се смяхме двете  Joy Joy И така днес ,за да разберете колко съм добре  Mr. Green

Беличка да стиска краката  Hug
Аз пак хапвам-вече не ги броя от сутринта  Joy Joy

# 263
Здравейте сладуранки Simple Smile
Стихчето е страхотно, един ден се надявам бебо да го научи  Crazy
За съжаление не успях да ида на лекция Sad ама другата седмица ще съм по-сериозна... на всичкото отгоре отидох от Надежда до Дианабад на ЖК и доктора ми го нямаше.. мноо тъпо. И утре пак ще ходя че трябва да ме видят на видеозон и да ми пусне изследвания. А беб така мърда че на места ми изкача корема с цял сантиметър  Joy даже понякога е болезнено. Поне нещо хубаво има за днес Simple Smile в момента сглобяват креватчето на беб  Heart Eyes като е готово ще ви покажа!
Беличка добре дошла и се пази скъпа!

# 264
  • София
Аз влизам само да се отчета, че детенце е болно  Sad и не ми много до писане.
Беличка, радвам се, че вече си вкъщи. Ние с теб сме с един термин, така че най - рано на 10.08, преди това не Naughty.
Иви, страхотно стихотворение Peace. Доста се поразчувствах.
Муна, развесели ме с вашата случка hahaha. Ама така ще още известно време.

# 265
  • UK
 За кодовете... тези които излизат на направленията са различни от тези които пишат лекарите на компа когато изкарват направление... пишат си примерно Q32.5 и когато се разпечата излизат други кодове...

# 266
Детето искаше царевица и му сварих и казва"  мамо сложи сол моля те и аз патката вадя кутията със захар и обилнооооооооооо   наръсвам кочана и то милото започва да ръба и пак ми вика -мамо ,сложила си захар ,а аз упорито му викам яж мама не е захар тя царевицата е много сладка и солта не се усеща , вадя пак кутията отново със захар и обилноооооооооооооо  наръсвам ,След малко идва горкото и вика : абе мамо ,до кога ще слагаш захар и накрая и аз отръбвам и отврат #Crazy #Crazy ,после така се смяхме двете  Joy Joy И така днес ,за да разберете колко съм добре  :mrgreen:

Joy

# 267
Здравейте на всички Simple Smile,
Аз отдавна не съм писала, но чета от време на време.
Beli4ka, радвам се че вече си по-добре.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГИТА И НА ПИМКИ на патерици!!!!!
Покрай мен и бебо нищо ново, в четвъртък съм на консултация и ще видя бебо тогава. Аз досега не съм ходила на запис на тонове. Вие откога почнахте?
rebus, напълно те разбирам. Аз съм в абсолютно същото положение като теб. Въпреки че, официално съм в болничен от 4ти, с шефа сме се разбрали да работя до първи август Sad...не че можех да кажа нещо.То е ясно, че и след това ще работя понеже няма кой да ме замества.
Така ми е писнало вече. Иначе успях да си взема 2 дни Simple Smile и бях на море в Бургас. Просто прекрасно....
Момичета, някой от вас мисли ли да ражда в МБАЛ "Света София" ( на Мазнейкова)? Аз засега съм се насочила натам, ако някоя от вас може да сподели инфо, ще е супер. Пожелавам ви приятен ден!

# 268
И аз да драсна някой ред.

Беличка, добре дошла  bouquetПостискай с нас още 2 седмици, пък после те пускаме да се видите с твоето пате.

Мами, аз нещо много съм се сдухала.Искам да влизам вече в 9, че така само се притеснявам, а има още 10 дена.Вече дните година ми изглеждат и това гадно  течение, млечно бяло е, ама доста силно.

Добре че, бебка ритка и се мърда, та поне тя ме поуспокоява.Тези лекари с тези тонове онази вечер, направо ме подлудиха.

Тони, какво стана, не се ли прибрахте вече?Айде разправяй, че нямам търпение Heart Eyes

Сега ми донесоха Ваничката на Ок бейби, заедно с анатомичната поставка и стойката от Пакостник.Милото ще си умре от кеф като ги види JoyТези хора много точни били-сутринта я поръчах, в 16:30 я докараха Grinning

# 269
  • Пазарджик
Ивченце това е списък на кодовете за лабораторните изследвания . А иначе на гладно се прави изследване на кръвта за захарта. Другите не знам, освен стерилна урина да ти искат, но то би трябвало да те предупредят.

Беличка  Hug Много се зарадвах, като те видях в чата. Много се радвам, че сте добре с бебчо и сте си вкъщи сега, още 2 в 1. Стискам палци да си дочакаш датата за секциото без такива притеснения вече   bouquet
Марти, малкия да се оправя бързо  Hug
Иви, стихчето е страхотно.

Общи условия

Активация на акаунт