Отговори
# 270
благодаря ти мимсат!!! Hug Hug
ами то има ПКК, захар в кръвта, урина, васерман, хепатит и т.н.
сега като се замисля, нали може само един път да ми вземат кръв за всичкото това чудо newsm78 newsm78 в смисъл да не да трябва да всяко изследване определено количество и да ме надупчат Sick

# 271
  • Пазарджик
E, те ще те сдупчат веднъж, но ще напълнят няколко колбички

# 272
  • UK
 ауууууу някой си пече филийки и така ми се доядеееееееееее  Rolling Eyes

# 273
здравейте на всички
Аз доста време не съм писала  но си чета най редовно
Първо да поздравя Беличка много да се пазиш то почти не остана ще остискаш още 2 седмици пък после живот и здраве всички да гушкаме здрави бебоци.
Иви стих. е страхотно
Гита аз съм най доволна от спрея на раид можеш да пръскаш зад шкафовете където кучето не може да отиде. Ние като имахме куче пък и котка преди винаги криехме препаратите на места където да не ги достигат.
Ивченце а ти не се  ядосвай те мъжете по принцип си падат малко дебили нали не знаят какво е да си бременна и не им пука, а за изследванията само в 3 мес. ги правих на гладно след това не. Доколкото знам само кръвна захар се прави на гладно, но може и да има още нещо.
За св. София на Мазнейкова аз преди си мислех да раждам там , но после се насочих към Токуда главно защото е по голяма кой ще ражда в Токуда
Адрианке то не си само ти като гледам ама споко ще ни мине  bouquet

# 274
Мога ли да помоля някой да ми сложи момченце на първата страница за 27.08 съм благодаря

# 275
  • Варна
Ivy, супер е стихчето...и аз се рзплаках  Heart Eyes

Беличка, добре дошла в къщи  Hug  bouquet Дано бебчо изчака колкото трябва и тогава да се появи  Hug Hug Hug

Аз днес бях на ЖК. Дадоха ми обменна карта и направление за хозпитализация и вече се чувствам напълно готова за раждането  Mr. Green Беб е 3 кила и до термин щял да удари четворката...голям вървял  Crazy Иначе аз съм +11 в момента...свалила съм 1 кг от предния месец...
Взе ми секрет (оф, то много гадно било  Sick) и веднага го занесох в лабораторията. Утре НА ГЛАДНО ще ходя за последните ми кръв и урина. Дано всичко е наред с изслдванията ми...
Акушерката каза, че скоро няма да раждам  Confused , което за пореден път ме разочарова  hahaha

Следващата ми ЖК е след две седмици , а иначе след една съм при доки за видеозонче и прегледче за разкритие  Mr. Green Дано да имам  Party

ЛЕк ден на всички  Hug

# 276
Момичета, новата тема
Но може да си изпишем тази първо  Grinning

# 277
http://www.nhif.bg/bg/testskods.phtml - кодова таблица на изследванията поемани от ЗК

# 278
  • Златна Добруджа
Здравейте отново  Hug

Сега се прибирам - нали ходих за кардиограма, а мъжът ми остана с монтажниците вкъщи. Лекарката, която ми я прави ме чака извесно време да се успокои галопиращото ми сърце, но уви. И на заспала се правих, и за хубави неща мислих - все тая  Grinning Уж личния каза като я видя, че е наред, дано е така.
Муна33, много ме разсмя случката ви  hahaha
Каке, а ти я не се ядосвай за глупости  Hug

# 279
Беличка, много се радвам, че си си в къщи миличка!  Heart Eyes

Иви, много е мило стихотворението!   bouquet

Ивче, аз също знам че само на гладно се правят, ама нали си ги знаеш наште в Майчин дом за нищо не стават! За съжаление само Лора, поемат толкова много неща по здравната каса, а и признават всички направления (първия път обиколих и други лаборатории, но ми казаха, че не разбирали за какво са тези направления  Shocked), та ще се наложи пак до там да ходиш.

За клиниката на Мазнейкова, ако случйно нещо се обърка с моя доктор ще ходя там, в Токуда миналата седмица роди приятелка на сестра ми и си седя около 2 часа в коридора с 7 см разкритие, докато благоволят да я прегледат и се ошашкали и лекарката започнала да крещи защо никой не я бил прегледал досега, така че тази бболница ми отпада от списъка с възможностите.

Гита, не знам какво става, но сега следобяд и аз те сънувах  Rolling Eyes

А за хлебарките преди известно време писах телефона на една фирма, която ползвам от 5 години и идва да пръска пръска през 2 години, в които нямам абсолютно никакви насекоми (мухи, хлебарки, комари, мравки и пр.) Абсолютно безвредно е, даже ми напръскаха и кучето против бълхи. Лошото, е че сега записват за ноември месец, но аз им обясних за бебето и че няма как да чакам дотогава, та сега на 17.07 ще дойдат.

# 280
Меги,новата тема е страхотна,но сега пишем в две теми,май рано я пусна!!! Joy Joy Joy Joy

# 281
# 282
  • UK
Меги,новата тема е страхотна,но сега пишем в две теми,май рано я пусна!!! Joy Joy Joy Joy

Този път не съм аз а Мимсат  Peace
 а и то аз не мога да чакам модераторите да влязат да заключат че чак тогава да правим друга  Peace

# 283
Ivy, запазих си стихотворението. Първо го прочетох и тайничко пуснах няколко сълзички. После го показах на таткото и той го прочете на Дамян и двамата затаиха дъх и се накефиха много, а аз ги слушам отстрани и си мисля за когато ще сме четирима.
muna 33, царевичната ситуация си е направо много забавна. Детенцето се е смаяло милото.
Добре дошла Беличка!
Всички мами да постискат още малко с бебета в тумбаците, че после тумбито ще ни липсва

# 284

Общи условия

Активация на акаунт