Отговори
# 210
О...........  благодаря за кафенцето и бисквитките .Точно си хапвам и аз нещо ,от сутринта вече за 5 път .Май последният месец ще стана слон-балон  261uu   
Моят бебо и той много слушка -само се дупи и намества -вече зверски ми се спи ,будя се в 7 но ставам от леглото в 10 ,много ми е мързеливо .
Не знам дали ще дойда на лекцията нали съм цялата в рани от падането  Embarassed и всички като ме запитали  "ау,ма какво се е случило -еми какво ,,,,,,то е ядно няма да е от секс на колене я  Joy Joy Joy
Гледам говорите за Ризова ,аз съм при нея и още не е обелила и дума за вида на раждане ,сигурно като ми пуска болничинят от 01.08. ще говорим
Айде Меги чакаме снимки .Представяте ли си онзи ден една позната родила за 10 минути ,нормално без ни един шев -първескиня и се оплаква от условията в болницата -нищо не и казах ,да е жива и здрава и все такъв късмет да има  Grinning

# 211
  • Пловдив
Да ви питам снощи за сефте си сложих от тия свещички и днес имам зверско течение(до сега никога не съм имала такова),дали не се чистя или ...? newsm78
muna33   дай боже на всеки му такова раждане като на твоята позната Praynig

# 212
 Ехо как сте мами  Hug Забравихте ме вие знам ви аз  Mr. Green

Добре до6ли на новите мами 
  Ние сме 2 в 1 ама да ви кажа 4естно и не бьрзам  Crazy
  Бели4ка стискаме палци

Меги и Мариета хубаво е на морето а за Гера  ни6то няма да казвам
  Вчера бях на ЖК , хемоглобина ми е нисък-103 , предложиха ми да посетя родилното за 2 дни за малко вливания...съответно отказах и остана варианта да си закупя 5 ампули Венофер + 2 банки глюкоза и 5 системки за венозни вливания срещу скромната сума от 15 лв на "сеанс" , така че утре и вдругиден ще бъда редовен посетител на лекарския кабинет
 Гита Ог - какво става с теб Simple Smile 12-ти наближава

# 213
Здрасти и от мен!
Елис,спокойно ще ти запазим едно място,даже ще ти звънна,за да ми кажеш ще идваш ли!
Sirenna много благодаря, ще се чуем утре.  bouquet

# 214
Здравейте!
Аз пак да отворя темата за обмените карти- не е ли картона в който ти води всички иследвания мерки и т.н. Аз съм чувала , че ако нямаш те слагат в изолатор защото не знаят дали не си болна от нещо заразно newsm78

# 215
Да ви питам снощи за сефте си сложих от тия свещички и днес имам зверско течение(до сега никога не съм имала такова),дали не се чистя или ...? newsm78
muna33   дай боже на всеки му такова раждане като на твоята позната Praynig
Гино Певарил ли си слагаш?
Аз съм с тях сега първият ден е ужасно може би се чистят , а после постепенно става все по малко и по малко.Аз вече ги ползвам седмица и на другия ден се отича само лекарството Sick
-много е мазно.

# 216
Eй, направо се уплаших тука докато ви чета. Нощници, лигнин, гащи багажи, контракции....Къде сте тръгнали бе мацки???? Аз от работа не мога да разбера дали съм бременна или не, и като се върна вечер заспивам пред телевизора в 8.30, въобще нямам време да си помисля за каквото и да било ходене по магазините. едиснтвеното нещо което успях да направя е да си поръчам кошарата, и всичко останало е в план  на действие за "когато имам време" което всъщност не се знае кога ще е.
Със сигурност ще работя най малкото до края на юли, освен ако не взема да родя по рано по погрешка.
Честно казано нито ми тежи тумбака, нито ме болят краката, не знам какво ми стана, ама имам достатъчно енергия (само през деня) за да си свърша всичката работа, при условие че както всички знаете, тази седмица останах и без почивен ден даже на рожденния си ден Sad
Може би защото от солидарност бебо поне не ме рита като полудял по цяла нощ като преди и аз спя като заклана.
Направо се  шашнах сега като чета кой за какво си мисли и какво прави. има ли още някой луд като мене дето да ходи на работа????

# 217
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добро утро и от мен  Hug

Аз искам да споделя, 4е сно6ти след събеседване с някои мами, дето са раждали тук в Норвегия, останах о4арована. Ами то тук ти давали вси4ко от болницата- превръзки, но6тници, дре6ки за бебо, хавлии, абе вси4ко. Зна4и се оказа, 4е трябва да си нося само тоалетни принадлежности, джапанки и някакво екип4е ако не искам да се мотая по но6тница. Ей, олекна ми, зна4и. Цяла седмица се тормозих, какво да сложа във въпросната 4анта.

Ох, много взе да ми се яде не6то, гледам да се възпирам, 4е да не се освиня ба6 накрая  Embarassed, ама не6то тежко ми се отдава.

# 218
.......................... има ли още някой луд като мене дето да ходи на работа????
Подозирам че само ти ходиш!!! Лошото е че и работния ти ден не е нормален. Радвам се че поне се чувстваш добре  Grinning
Всичко друго ще се нареди, споко!

# 219
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз да избързам, като 6пионин в скайп 4ата и да кажа едно: А добре завърнала се   Hug на Бели4ка.

Стискай се мам4е, да мине вси4ко по план.  Hug

# 220
  • София
Привет мамчета Hug
Влизам само да се отчета че съм добре Simple Smile радвам се че и вие сте добре и че все още нямаме бебнца  Party
Ще ви пиша по късничко защото след малко влизам в банята и след това отиваме на консултация да видим беб Simple Smile да чуем тонове и да ми вземат секретче за микробиология Peace
После отиваме за креватчето и скринчето и след това в къщи Simple Smile чака ме доизчистване а и майка ми ще ми помогне като измие дограмата! А вечерта......... вече ще си имаме сглобени нещицата Sad и се радвам много нямам търпение Mr. Green
Лек ден на всички и стискайте палци всичко да мине добре на консултацията! Peace
Беличка как си мила?

# 221
  • там някъде...
Добро утро и от мен !!!

При Гино-Певарила е така...чистиш се...гадничко тече ама то тече и от разтопената свещичка.Ефекта обаче е поразителен ако минеш процедурата...поне при мен подейства.

Момичета нали утре сме на лекция ? 9 часа на спирката ?

Аз съм на работа, така че ще влизам днес по-честичко.... Hug

# 222
Здравейте мили мами Hug Hug Hug Hug Hug Hug!!!!!!
Най-после съм си у дома и все още сме 2 в едно, слава Богу!!!!! Много благодаря за положителната енергия която сте пращали и за загрижеността  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Явно е помогнало, че бяхме на косъм с моето нетърпеливо пате.....Всичко е наред за сега, стабилизирана съм, напълнена съм с лекарства против контракции, а за бебо ми биха подготвителна инжекция-някаква която да стимулира развитието на дробчетата, ако излезе все пак по рано ( дано не се случи  Praynig )
За сега това, после ще си ви изчета и ще ви пиша за патилата си  ooooh!...важното е, че свършиха на този етап  Simple Smile...
Още един път ви благодаря за загриженоста, гушкам ви и ви целувам всичките и се ПАЗЕТЕ!!! Hug Hug Hug Hug

# 223
Направо се  шашнах сега като чета кой за какво си мисли и какво прави. има ли още някой луд като мене дето да ходи на работа????
Аз на работа не ходя от началото на бремеността си не защото не исках , а защото се преместих в Разград и не намерих подходяща работа. Ако трябваше да ходя на работа сега нямаше да издържа - главоболие , подути крака,3 седмици куцах заради тазова става , прилошава ми и т.н. Аз ти завиждам щом работиш имаш енергия и се чустваш добре - радвай се , аз не мога да се похваля с това.

# 224
Здравейте и от мен,
от по мълчаливите в компанията съм,ама съм тук Mr. Green
Имам едно въпросче за магнезия,ако знае някой.Докога трябва да се пие и ако се продължи до края няма ли да забави раждането или да го направи по-трудно.
Аз по принцип нямам проблем с контракции,даже бих казала,че май изобщо нямам такива.
предписа ми го профилактично две сутрин и две вечер(единият от двамата лекари, които ме следят)и ми каза,че и след раждането ще продължавам да си взимам хапчета,без да уточнява кои.
А аз продължавам да си взимам и желязо(без да имам проблем)+фолиева киселина.калции,и магнезия също.... newsm78
Омръзнаха ми толкова хапчета и ми се вижда прекалено.
Има ли някой с толкова лекарства,че и с магнезии без да има контракции?
Мисля да ги намаля или спра след 36-37 седмица без да казвам на доки нищо,какво ще кажете ooooh! 
  bouquet на всички мацки

Общи условия

Активация на акаунт