Отговори
# 150
Честита ти точица, Вили! Да расте и хубавее и да излезе като подарък на мама за празника (нищо, че ще подрани малко  Wink)

Уикендът се очертава ваканционен  Laughing ами, то какъв иначе да бъде по средата на юли  Simple Smile
За тези, които ще ходят на форумската среща, забавленията са ясни, а другите ще стрябва да си запълваме по друг начин дните (и нощите  Mr. Green) Аз лично ще бъда натоварена при останалия риболовен багаж и закарана на Черноморец, където ще си пека д..то на плажа, докато милото ми се прави на голям риболовец на поредния кръг от състезанията по риболов  Laughing Не знам дали и какво ще хване той, обаче силно се надявам АЗ да хвана, щото вече ми се изчерпва търпението...
Днес ще си поработя повечко (въпреки че следобяда го карам мързеливо), а утре рано-рано се натоварваме на колата и няма да спираме, докато въздуха около нас не замирише на водорасли и йодни пари  Wink

Няма да ви занимавам повече със себе си, обаче искам да споделя с вас войорското си откритие  Blush Докато зярах графиките на другите моми от форума и се чудех възможно ли е с моя цикъл да ме подгони ранна овулация, забелязах нещо много, много хубаво.
Една от нас вчера е видяла двете черти! Няма да казвам коя - тя когато реши, ще се похвали. Обаче е факт - намаляваме, момичета  Wink Sunglasses Скоро тук няма да остане никой, вервайте ми!   bouquet Hug

П.С. Няма да взема отношение по конфликтната тема - колкото по-малко драма, толкова по-добре за всички  Peace

# 151
  • мъничко градче
Вили честито и от мен , леко бременеене

# 152
  • Видин
Вили, честито точица! Да расте и хубавее и след 9 месеца да те направи най- щастливата майка!  bouquet

Муши, ще ни липсваш...Да не се надигаме и да те теглим за ушите, а по- добре сама си донеси дупето пак тук Crossing Arms

Рокси, кой е видял две чертички? Защо ни подклаждаш женското любопитство, а после  "няма да кажа"... newsm78 Tired

# 153
Мушморокова, ако искаш спри да пишеш, ако искаш спри да четеш, но каквото и да решиш ако не си сред нас страшно много ще ни липсваш... newsm51  love001 newsm51  love001

Рокси, кой е видял две чертички? Защо ни подклаждаш женското любопитство, а после  "няма да кажа"... newsm78 Tired
Списъка е коригиран още вчера, но явно никой не е стигнал до това прекрасно четиво. Намира се на 3-та страница от темата...
ЧЕСТИТО мила ....... ти си знаеш! Пожеланията ми от вчера са валидни за близките 1-2 години... Много радости и щастие от тук нататък...

# 154
Подклаждам го любопитството, че да не се сещате за форумските драми и да поддържаме огъня  Mr. Green
Сериозно, не знам дали е уместно да кажа коя е девойката, защото може би трябва тя да се похвали (ама гледам си е отбелязала теста в графиката). Не е писала отдавна в седмичната, ама видях тези дни, че се чуди над графиката си в съответната тема и реших да проверя какво става. А то какво било... Wink Sunglasses

# 155
  • София
(ама гледам си е отбелязала теста в графиката). Не е писала отдавна в седмичната, ама видях тези дни, че се чуди над графиката си в съответната тема и реших да проверя какво става. А то какво било... Wink Sunglasses
Рокси, мерси за жокера! Peace
И аз я разконспирирах, маймунката потайна!
Алоооооо, не се крий, издадена си!
Хайде, кавай бързо!!!!!

# 156
Ами аз снощи я видях в списъка, ама едно ми беше таквоа отвътре, че си знам и не се изненадах хич!

Тихичко честито!
   bouquet

# 157
Момичета, аз не пиша, но ежедневно ви чета от 2 години. (леле, кога минаха) и затова се чувствам като една от вас, макар и да не ме познавате виртуално.

Честито на всички бременни момичета. Нека имат спокойна и успешна бременност.  Интересно ми е да чета за техните първи неразположения и вълнения, може би защото за съвсем малък период и аз ги изпитах и знам какво преживяват.

Трябва обаче да си сложим ръка на сърцето и да бъдем честни пред самите нас. Нормално е, когато дълго време бебчо не идва, успоредно с  радостта за поредното забременяло момиче, да се появи и чувство на тъга от това, че в нас все още няма никой. Тъгата е многократно по-голяма при изявления от типа на
"стана от първия път" . В такива моменти неизбежно се прокрадва една горчива мисъл, която колкото и да я пъдим, застава някъде и само дебне удобен момент да се изпречи наяве. А тя е: "Дали пък нямаме проблем?"

Хайде сега да си признаем дали тази мисъл не е причината за тези дразги между забременелите момичета и все още чакащите  (особено тези, които са от дълго време в този форум).

Според мен всеки трябва да си прецени колко време би издържал да бъде тук и да посреща и изпраща към отчетни всяко ново момиче.

Аз, за себе си, съм преценила, че вече не съм толкова силна и затова само чета, както този форум, така и проблемното.

Нека и едните, и другите бъдем толерантни и тактични. Нека бременните знаят, че прекаленото говорене за бременността си пред небременна, но силно искаща бебе жена, е като да застанеш пред сляп човек и да му разказваш колко хубаво е да виждаш красотата на природата.

Искрено се надявам всички,  които искат бебе, да осъществят мечтата си в най-скоро време. Praynig

Когато дойдох в този форум, тук пишеха irinii, Хера, Дея... Децата им вече стават на годинка, а аз още чакам... Cry

# 158
  • София
Честито и от мен!
Тя си знае за кой става въпрос:)
И да знаеш,че от хиени като нас не можеш да скриеш Twisted Evil  bouquet

# 159

ОТ тук нататък само това ще пиеш честито Вили

# 160
  • София

ОТ тук нататък само това ще пиеш честито Вили
Майче, против нямам, супер си- мерси! Hug
А после същите тези сокчета ще ги изстисквам и на вас! Peace
Забелязах една девойка с две чертички във форума...... Мила, ......, излез от прикритие и без това си разкрита!!!!!

# 161
  • София
Мацки здравейте, искам да си призная че съм аз тази с двете чертички видях ги вчера сутринта и споменах в чата, и аз още се осъзнавам въпреки че ги очаквах с нетърпение няколко месеца . Момичетата в чата ми се скараха че не се хваля и аз идвам да се разпиша . Благодаря ви за подкрепата която ми оказвате и пожелавам на всички ви да видите другия месец  EFP , а някои и още този! Днес си записах час за петък за гинеколага и ще докладвам какво е казал !  Hug    love001

# 162
  • София
Айде, Анджи, Катюшо, честито мила!  Hug  bouquetСега вече официално! Много се радвам за теб! Пожелавам ти здрави, сладки и леки 9 месеца,  и след това едно здраво и хубаво и пухкаво бебенце!
Страхотна новинка! Peace

Последна редакция: ср, 11 юли 2007, 17:24 от Вили_

# 163
  • София
Хубавото Кате най-накрая си призна Hug Sunglasses Laughing

Миличка скоро очакваме да се похвалиш и с точицата,а след това и със сърчицето.
От сърце ти желая всичко да ок и след 9 месеца да си гушкаш едно малко и пухкаво дребосъче.

# 164

Атланта, виж какво ще ти кажа на теб и на другите момичета: Не исках да взимам отношение по спора, но аз видях двете чертички, а Вили също ме дразни. Не ме подразни когато видя чертичките. Подразни ме, когато всеки втори пост стана неин, в който ми обяснява как й се повръща. Същият пост го четох и в Отчетни, а накрая ми го прати и на Лични, в случай, че съм пропуснала първите. Мислите ли, че на мен не ми се повръща. Или че не се притеснявах, докато не видях точката или че не пикая през 10 минути. Но мястото на моите физиологични потребности не е в Седмичната тема на "Искам бебе". Тук си говорим за секс и овулация. Всяко нещо си има времето и мястото.

А Вили с ето това тук:
Спирам по темата, да не заприлича на някого на отчетни!
се осра на метеното и прекали! Мислех те за интелигентно момиче, което разбира какво му се говори. Явно съм сгрешила, защото ти предпочете да се правиш на обидена кокона. Трябва да разбереш, че само истински приятел би ти посочил недостъците в лицето.

Общи условия

Активация на акаунт