Mного здраве и семейно щастие!
Иначе е жизнена, хапва си дори прекалено добре (пу-пу). Може би е така, защото по цял ден не се спира, знам ли и аз
Вие какво мислите по въпроса.
А иначе на сестрата и лекарката им изнесе пълна програма. Пя им, кукурига, прави като магарето, като кучето, като котето, ръмжа като баба Меца. Показва на колко е годинки, колко голяма ще стане и всякакви такива номера. Те умряха от смях с нея
На тръгване се опита да изнесе няколко от играчките, които й бяха дали да се забавлява, докато й слагат инжекцията
искрено ти съчувствам, но си мисля и аз че ако отидеш за няколко дни някъде без нея, Али ще се почувства по самостоятелна! Също така всяко дете си е различно, според мен всичко е въпрос на време (израстване)
Толкова ми е странно така като я няма, чудя се кво да правя след като свърша работата си за деня, скучно ми е без нея
Много практично е
а и по този начин няма да получат ненужни подаръци или еднакви подаръци
Защото гледането на дете си е работа и още как, и то 24часа Освен това бабите и те да не се правят на разсеяни. Нищо няма да им стане да погледат Али за 2-3 дни, а ти да отидеш на почивка. Какво значи да ти звънят след 2ч, ако им я оставиш. Толкова ли не могат за малко да ти влезнат в положение. Просто ти трябва почивка определено!
Освен това е станала много "оправна" спрямо децата. Тези дни, като сме по градинките и тя си играе по катерушките. Обикновено по-голямите деца /на о/о 4-5г/ умират да се завират при малките и да им пречат. Е, да ама моята щерка ги бута и ги гони, кара им се, че я притесняват
И те я гледат много умно, явно не очакват това. И прегръдките са й станали едни мечешки. Уж се опитва да гали детето, пък се към очите се цели
Аз бях писала в предната тема, че вече махнах всякакви биберони. вече АМ го давам така
Всеки път ми остава очите в него 

.Нямах нет няколко дена и ще се върна да ви дочета в старата тема .Сменяхме квартира,багажи,мебели,подреждане,чистене-веселба.

много дяволит поглед има 
заспиването му е с триста зора, не се отлепя от мен, като тръгна да го слагам в креватчето и пищи ужасно
сега спи на спалнята, приспивам го гушнат и се измъквам някакси после. Вечер го приспива татко му по същия начин вече незнам какво до го правя. През деня се отделя от мен без никакъв проблем, но тръгне ли да спи е ужас. Има ли друг с такъв проблем?
сватбата е на 25.08. малко остана