МАРТ-2006

• 10 659
  • 267
  •   1
Отговори
# 15
 Честит рожден ден на Sunnypolly!
Mного здраве  и  семейно щастие!
  bouquet

# 16
ЧЕСТИТ РД НА Sunnypolly! МНОГО ДА Я РАДВАТ МЪЖЕТЕ ВКЪЩИ  Laughing

Ние бяхме на консултация днес. Криси е порастнала с 2см (вече е 81см) но е отслабнала с 400г. (т.е. сега е 10кг). Не знам това дали е нормално.  newsm78 Иначе е жизнена, хапва си дори прекалено добре (пу-пу). Може би е така, защото по цял ден не се спира, знам ли и аз  newsm78 Вие какво мислите по въпроса.
Сложиха й полиомиелитната ваксина. Тя поплака предварително, а после аз веднага й дадох "успокоителните", т.е. солети и моментално забрави за инжекцията  Crazy А иначе на сестрата и лекарката им изнесе пълна програма. Пя им, кукурига, прави като магарето, като кучето, като котето, ръмжа като баба Меца. Показва на колко е годинки, колко голяма ще стане и всякакви такива номера. Те умряха от смях с нея  Joy  hahaha На тръгване се опита да изнесе няколко от играчките, които й бяха дали да се забавлява, докато й слагат инжекцията  Joy

Juji_ , сигурно е много тъп въпроса, но на кое казваш "сватбена листа"?  Embarassed

# 17
Честит рожден ден на Сьниполи.
Жужи я кажи какви са тези сватбени листа? Аз се занимавах сама с доста неща по моята сватба ,та ще се радвам да сьм полезна,ако мога.

# 18
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СЪНИПОЛИ! БЪДИ ЖИВА, ЗДРАВА И МНОГО УСМИХНАТА И ОБИЧАНА!   bouquet

# 19
Привет мами!

ЧРД Съниполи!!! Да си много щастлива и обичана !   bouquet

Дейзи мили4ка,  Hug искрено ти съчувствам, но си мисля и аз че ако отидеш за няколко дни някъде без нея, Али ще се почувства по самостоятелна! Също така всяко дете си е различно, според мен всичко е въпрос на време (израстване)  Hug

Анна-Мария се чувтсва прекрасно на морето, никакъв страх от водата, непрекъснато е вътре, голям кеф и е. Много ми е мъчно че не съм с нея но скоро и аз отивам Simple Smile Толкова ми е странно така като я няма, чудя се кво да правя след като свърша работата си за деня, скучно ми е без нея  Sad

Сватбена листа е когато си младоженците си набелязват неща за подаръци в няколко магазина и оставят списък на нещата в съответния магазин, така гостите няма да се чудят какво да подарят Simple Smile  Много практично е Simple Smile а и по този начин няма да получат ненужни подаръци  или еднакви подаръци Simple Smile  
Жужи,  аз много харесвам нещата на  Дженезис, имаше още един страхотен  магазин на Къдниградска с страхотни неща също - май се казваше Ангелски души ама не съм сигурна, ще питам моята приятелка и ще пиша. Друг интересен магазин със страхотни мебели и аксесоари от Индонезия има на ъгъла на Христо Ботев и улицата след Парчевич, също така ако харесвате антикварни неща, има доста магазини с доста интересни антики Simple Smile

Цунки!

# 20
Аз се чудя защо никой не пише в темичката, а то нова имало  Laughing Добре, че Ели ме светна  Laughing

Съниполи, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Дейзи, направо не знам как издържаш. Аз да ти кажа до сега отдавна да съм строила поне мъжо да ми помага от време на време. Все пак не си самотна майка и това дете не е само твое. Таткото и той трябва да поема своята част. Работата не е никакво оправдание  Naughty Защото гледането на дете си е работа и още как, и то 24часа Освен това бабите и те да не се правят на разсеяни. Нищо няма да им стане да погледат Али за 2-3 дни, а ти да отидеш на почивка. Какво значи да ти звънят след 2ч, ако им я оставиш. Толкова ли не могат за малко да ти влезнат в положение. Просто ти трябва почивка определено!

И Магдалена напоследък се опитва да си показва рогата много упорито. Мрънка, постоянно иска нещо, но гледаме да се разбираме някак. Баба й много я е разглезила. Тя е свикнала, че като се размрънка и става всичко  Tired Освен това е станала много "оправна" спрямо децата. Тези дни, като сме по градинките и тя си играе по катерушките. Обикновено по-голямите деца /на о/о 4-5г/ умират да се завират при малките и да им пречат. Е, да ама моята щерка ги бута и ги гони, кара им се, че я притесняват  ooooh! И те я гледат много умно, явно не очакват това. И прегръдките са й станали едни мечешки. Уж се опитва да гали детето, пък се към очите се цели  Rolling Eyes А напоследък, за да яде трябва да я гоня. Съвсем буквално. Няма против яденето и си изяжда почти всичко. но просто не иска да седи на стола и това си е. Играе си около мен и аз и бутам междувременно лъжицата в устата  ooooh! Аз бях писала в предната тема, че вече махнах всякакви биберони. вече АМ го давам така
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=123342&photo=52
Освен това днес съм я опънала по гащи без памперс. Вече се изпика един път върху спалнята ни  Laughing но ще я тренирам вече, защото сега лятото е най-подходящо за такива неща. Само да купя протектори за дюшека, ще я пробвам и да спи следобяд без памперс.

# 21
4естит рожден ден на съниполи,много щастие ти желая
Веси много е сладка Маги,прили4а на ангел4е Heart Eyes
Жужи кога е сватбата?
Дейзи абсолиутно те разбирам,щото все едно за Дани говориш,като му се доспи и като ревне и го разнасям по половин 4ас,оба4е откакто се присьиват с татко му последния месец заспива то4но за 5 минути и то напоследък ляга и го гушва и той заспива.Може да пробвате,но Али въобще не трябва да те вижда.А дневното кърмене за приспиване нали съм ти казвала как го махнах,като видя,4е му се спи го слагах в коли4ката,обикалям 2 пъти блока и е готов.Ние пък сега сме на друга вълна,страх от изоставяне,понеже нали ходи на детска градина и си умира от страх да не би да не го изоставя и нощем сънува кошмари,буди се с писъци и буквално бяга към спалнятани като се вкоп4и в мен и така заспива и понеже брат му на мъжа ми ще ни гостува за един месец и Дани ще трябва да си отстъпи леглото и ще го вземем при нас та дано се кротне малко.
И да се опла4а,4е фотоапарата ни съвсем се прецака и сега няма светкавица и снимките ни излизат тъмни и размазани,по късно мога да пусна няколко снимки да го видите Дани колко е порастнал.

# 22
Благодаря Ви момичета, много сте мили   Heart Eyes Heart EyesHeart Eyes

# 23
Оле голямо мъртвило тука.Айде малко снимки от мен.
http://images18.snimka.bg/003429992.jpg
http://images18.snimka.bg/003430017.jpg
http://images18.snimka.bg/003430020.jpg

# 24
Ох, Zoui, много е хубав тоз Дани Heart EyesВсеки път ми остава очите в него  bouquet

# 25
Ох, Zoui, много е хубав тоз Дани Heart EyesВсеки път ми остава очите в него  bouquet
Много благодаря Hug

# 26
Здравейте и от мен Hug .Нямах нет няколко дена и ще се върна да ви дочета в старата тема .Сменяхме квартира,багажи,мебели,подреждане,чистене-веселба.

Дейзи,какво да ти кажа ,моя Викчо не спи от новороден е така .Заспива късно към 22.30-23.00 и става поне два пъти да яде мляко или просто да пореве  и се наспива бързо в 7-8 е скочил от леглото .През деня спи малко по окло час ,час и нещо ,как не се изморява .Аз не кърмя ,но приспивам в един шезлонг ,който си нося от БГ и добре ,че го донесох .Голямо люшкане пада докато заспи ,без ръце оставам .Сега се пробвам да си лягаме на спалнята двамата на много слаба светлина и след лудо въртене и махане на калъфки ,скубане,хапане ,по някое време заспива (около час),нерви да имаш .Разбирам те напълно , по 24 часа съм с Вики ,тук няма кой и за 5 минути да ме смени . Rolling Eyes
Да искам съвет от всички мами ,които се справиха с нощното хранене ,как да го излъжа и да се спре с млеката ?Водата я усеща и започва рев  Close

Хубав уикенд на всички . Hug

# 27
  • София
Здравейте, милички,
Зоуи, голям красавец е този твой син, наистина    bouquet
Ради, аз Бояна я отказах от нощното хранене още на втория месец и ми костваше точно една седмица безсънни нощи.
Будеше  в часа за хранене и не искаше водичка, прегръщах я и така се разнасяхме около час, докато заспи пак.
Така една седмица, докато биологичния и часовник за нощното хранене изключи, така да се каже. Пожелавам ти успех с начинанието   bouquet
Целувки   bouquet

# 28
здравейте момичета,
одавна не съм се включвала, но сме само навън и нямам време  Confused
Зоуи Дани си е вече голямо момченце станал, сладур  Hug много дяволит поглед има  Heart Eyes
А Благо е в някакъв ужасен период  Sad заспиването му е с триста зора, не се отлепя от мен, като тръгна да го слагам в креватчето и пищи ужасно  Cry сега спи на спалнята, приспивам го гушнат и се измъквам някакси после. Вечер го приспива татко му по същия начин вече незнам какво до го правя. През деня се отделя от мен без никакъв проблем, но тръгне ли да спи е ужас. Има ли друг с такъв проблем?
Ради пробвай да не му даваш, ако можеш да издържаш да ти плаче, друг начин незнам, Благо спря сам да яде през нощта, успех  Hug
Лек ден

# 29
Zoui много е сладък Дани, супер са снимките  Wink сватбата е на 25.08. малко остана  Simple Smile
Зори, мерси за идейките, и ние към Дженезис сме се насочили, но ще мина да вида този на Кърниградска, че нещо ми е убягнал от погледа  Naughty
Сватбената листа е точно това което Зори е описала, практично ми се вижда, дано и да е удачно за гостите   newsm78
Ама къде се загуби Тася, моренце а ???

Общи условия

Активация на акаунт