Лека
Много са буйни,особено Мария това дете е във вихъра си няма спирачки,не мога да го укротя,търчи като обезумяло по цял ден,катери се,вика,крещи
Сутринта преди десет още треперех от нерви 

единствената ми надежда е ,че Алекс ще се адаптира бързо в яслата и няма да боледува много защото ако не вървят добре нещата там ще го спра и ще се гледаме самички.

,тук съм и чета всеки ден ,но нещо не ми се пише
или ще е послушен(съмнявам се
)Също се притеснявам да не пипне и морския вирус със разстройството и повръщането...,ама ще видим,каквото сабя покаже.
.С гърнето нямаме успехи,ама аз и не настоявам изобщо,слагам го като се сетя,той си поседи малко и като реши си става без да е свършил нещо.През деня започнах да го оставям без памперс в къщи за да не му се спарва дупето в жегите, по гащички, и само забърсвам локвички от време на време и сменям напикани гащи
и двамата са като руси ангелчета 

Но въпреки това , добре си изкарахме 
Много ме беше шубе, ама се оказа че не е нищо различно 
Много беше студена водата и не се е къпал, само веднъж му напълнихме и басейнчето и беше доволно детето. Ходехме сутрин от 9 до 11.30 и следобяд от към 16 до 19-Това заради храненията. Дени и и сутрин и следобяд спеше на плажа по 1ч и 30 мин. Така че оставаха час - два за игра. Много беше послушен, направо не беше моето дете 

Вдигна 37.8 и гърлото му беше червето. Предписаха ни АБ, да не направи ангина, и ефералган на свещички. Сложих му 3 свещички и три пъти пи АБ и на другия ден беше свежарка 

а това за спането в басейна е страхотна идейка, ще се възползвам 

много е сладка

Не съм притеснена, по-скоро разочарована. Така нямам търпение да учи нови неща и да се развива, а тя нищо не прави.
После може да пусна и аз снимки. А сега отивам да разглеждам на ketito.
по 24 часа. Вече имам чувството че всичко съм зарязала ... когато се научи сама и това е. Поне със спането да не се хваля, но вечер си спи и на обяд 1,5 - 2ч. Напоследък я понаучих да заспива сама, оставям я казвам и чао и тя ми маха за чао и си заспива след 10тина мин. НО естествено не винаги, онзи ден се приспивахме 2ч вечерта, а днес 1ч на обяд. Не заспа все пак, то за това и аз си бях виновна де
Ники не дава да и режа ноктите и аз се опитвам като заспи, тя пак ме усеща и днес например се събуди и затова не можах да я преспя след това.
Най-добре питай педи.