МАРТ-2006

• 10 661
  • 267
  •   1
Отговори
# 30
  • София, център
Juji_  Предлагам ти и магазин "Крео" на Гладстон и Витоша!

Лека

# 31
Да се присъединя и аз към "Полуделите Мами" и ние се гледаме сам самички,таткото ни се прибира в най-добрия случай веднъж седмично.Моите не ядът вечер но последно време много се будят от тия кътници,едната става и докато не събуди другата не мирясва,и се почват едни бойща едно катерене по главата ми коя ще се докопа по близо до мен.Ревнуват се,гледат една от друга и правят щуротии,отварят гардероби,шкафове вадят,чупят,късат.Накъсаха тапетите ужасссссссссссссс #CrazyМного са буйни,особено Мария това дете е във вихъра си няма спирачки,не мога да го укротя,търчи като обезумяло по цял ден,катери се,вика,крещи  #2gunfire #2gunfire #2gunfireСутринта преди десет още треперех от нерви  #Crazy
Не се издържа и с мъжо решихме да ги карам на БГ и една две години да ги гледаме там да помагат нашите,докато пораснат малко,та другата седмица си тръгвам за БГ с две хлапета и три куфара,че да видим.Те първа трябва да купуваме апартамент,да го обзавеждаме,да видим до зимата дали ще сколасам и кола трябва да си търся.Капак на всичко трябва и в Ямбол да сме,защото в София няма кой да помага,не ми се мисли,както съм свикнала тука  Cry
Ох оплаках се да отивам да се мъча да спя малко ако ме оставят.

# 32
Малеее Жане,аз все си мислех,че моя е звяр,ама ти с 2 ткива как няма да трепериш. И аз чакам с нетьрпение мьжо да си прибере в неделя и като дойде сряда да си трьгва направо сьрцето ми се свива. Не помня от кога не сьм спала повече от 7 часа,само викам ,крещя Embarassed Иначе като ми дойде в повече го оставям да прави каквото си иска,после не мога да си позная кьщата-ама си представям ти с 2 как ще си. #Crazy

# 33
Здравейте ,не съм писала и аз скоро ама все не ми остава време. Гледам ,че сте подхванали темата за трудничката възраст на децата и липсата на помощт та реших и аз да се пооплача  Rolling Eyes
Ние сега сме добре защото мъжа ми не работи и по цял ден сме заедно и се справяме много добре ,а след 1 месец си идва и майка ми и за 3 седмици ще съм наистина в почивка ама след това ми започват приключенията защото майка ми си заминава на 2 септември а мъжа ми някъде към 16-17 заминава за около 4-5-6 месеца и оставам съвсем сама с децата ooooh! единствената ми надежда е ,че Алекс ще се адаптира бързо в яслата и няма да боледува много защото ако не вървят добре нещата там ще го спра и ще се гледаме самички.
Иначе сега положението е малко по добро от преди мисля ,че колкото повече започва да разбира толкова по послушен става . Заспива лесно ,не се буди нощем следобяд спи по 2 часа ,храни се добре ,но игрите са му доста екстремни особено като са двамата  със Симона не спират да се дразнят да крещат да се бият и да се гонят та ситуацията е хем опасна /от наранявания/ хем изнервяща /защото врявата е голяма/  ooooh!
Зоуи Дани наистина е пораснал много и е голям сладур  Heart Eyes
Мисля си сега колко рядко пускаме снимки сигурно след лятото когато всички си дойдат от моренца и почивки няма да ги познаеме сладурите ще са доста пораснали  Hug Heart Eyes
Жане ,успех в преместването и дано да се кротнат малко двете кукли  Grinning

# 34
  • София
Здравейте,милички! Hug
Жужи Hug,тук съм и чета всеки ден ,но нещо не ми се пише Confused
А иначе заминаваме на моренце във вторник другата седмица,за 7-8 дена в Ахтопол.Много ми е интересно как ще му се отрази на Дани,дали ще ме направи "луда калинка" Crazy или ще е послушен(съмнявам се Thinking)Също се притеснявам да не пипне и морския вирус със разстройството и повръщането...,ама ще видим,каквото сабя покаже.
Иначе при нас долу-горе всичко си е по старому,и ние още се приспиваме на ръце сучейки,тъй че,Дейзи, аз не мога да ти дам съвет в това отношение Mr. Green,и се буди поне 3-4 пъти през ноща за да си цокне Simple Smile.С гърнето нямаме успехи,ама аз и не настоявам изобщо,слагам го като се сетя,той си поседи малко и като реши си става без да е свършил нещо.През деня започнах да го оставям без памперс в къщи за да не му се спарва дупето в жегите, по гащички, и само забърсвам локвички от време на време и сменям напикани гащи Mr. Green
Веси,Зоуи,много са сладки дечицата Heart Eyes и двамата са като руси ангелчета Hug
Жане,не ти завиждам с тия двете фурии,да са ти живи и здрави!А как стои въпроса с яслите там?Не можеш ли да ги дадеш за да не ти е толкова натоварено?Ради и за теб си мислех същото Hug
Дани от септември тръгва на ясла,пък ще видим как ще е...Надявам се да се адаптира бързо и се моля да не боледува много Praynig
 Цунки на всички! Hug

# 35
  • София
Здравейте момичета, ние се върнахме от морето вчера Sunglasses
Суууууууупер беше Party

Бяхме на Обзор на хотел Хелиос бийч- ол инклузив, на плажа Peace
Времето не беше много топло, водата беше ледена, аз не влезнах нито веднъж, и Денито само го топнах за снимка Wink Но въпреки това , добре си изкарахме Grinning
Дени беше много щастлив, играеше си на пясъка , спеше на плажа, тичаше по хотела и в стаята,........абе голям купон Laughing
Само където го мъчеха зъбки милото и вдигна Т и му беше червено гърлото Confused Изписаха ни АБ и аз му го дадох само 3 пъти Rolling Eyes утре ще го водя при педито да видим какви съм ги сторила Rolling Eyes
Поне му изби зъбче и се успокои Rolling Eyesмилото. Оказа се, че не е чак толкова страшно да се разболее на морето Peace Много ме беше шубе, ама се оказа че не е нищо различно Wink

Утре ако успея ще кача снимки и ще разкажа още, че сега едвам гледам Rolling Eyes

# 36
Кети,моля те сподели какви забавления му организираше? За плажа какви атрибути взехте? И най-вече от хотелската храна яде ли нещо?

# 37
  • София
kremena За плажа му носех един плик с играчки Rolling Eyes но си заслужаваше, той много си игра. А пък и плажа ни е на 5 метра от входа на хотела, та не ни затрудняваше многото багаж Peace Много беше студена водата и не се е къпал, само веднъж му напълнихме и басейнчето и беше доволно детето. Ходехме сутрин от 9 до 11.30 и следобяд от към 16 до 19-Това заради храненията. Дени и и сутрин и следобяд спеше на плажа по 1ч и 30 мин. Така че оставаха час - два за игра. Много беше послушен, направо не беше моето дете Embarassed Стоеше си играеше си на пясъка.....даже насила го разхождах, че нали е хубаво за стъпалцата да ходи там Wink
Стаята ни беше огромна и тои много тичаше там напред -назад, абе сам си играеше, много беше щастлив Laughing
От храната почти нищо не е ял, защото му проби там зъбче и голяма мъка беше Sad
Хапваше домати и краставици/ако успея да набутам някоя лъжица Confused/ Хапваше месце ако има и задължително диня и пъпеш-любими са му.
И в комбинация с пробиващия зъб и неяденето и лепна някакъв вирус ooooh! Вдигна 37.8 и гърлото му беше червето. Предписаха ни АБ, да не направи ангина, и ефералган на свещички. Сложих му 3 свещички и три пъти пи АБ и на другия ден беше свежарка Peace
Не е страшно!

Последна редакция: пн, 23 юли 2007, 01:21 от ketito

# 38
Здравейте момичета!

Каним се след две седмици да летим за Бг, та да видим дали шефа няма да направи спънки, стискайте палци, защото тука вече съвсем изкуфях...

Как си удържате децата извън водата? Аз реших два пъти да заведа Иван на плаж тука на Волга и той само във водата стоя, та си тръгвахме точно след 10 мин, нямам представа как ще се справяме в Бг като отидем на море...
Иначе и ние се приспиваме на ръце с цоцане, нямам представа как да го науча да си заспива в кревата, най различното което сме правили е да заспи със цоцане на леглото. Вечер към 1-2 се събужда за да го взема при нас в леглото и така си спи до 5-6 сутринта, тогава иска пак да цоца и така. Окончателно става към 8. На обед спи около 2 часа, пак се приспиваме на ръце със цоцане.С приспиването проблема ми е че мъжт ми категорично отказва да помага с това и от как се е родил Иван само аз го приспивам. С гърнето сме на никаде. Като го питаш какво се прави там, казва "пиш", но хич не вдява какво значи това. 
такива работи
аз като си мисля тука практически си го гледам сама, а мъжото само се фука че има син като отвреме на време (веднъж седмично някъде) го разхожда по мъжки
ама аз съм си виновна че поех всичко още от самото начало, защото ми се струваше че аз ще се справя най добре и най бързо и затова така го свикнах, сега ходи обяснявай...
дано майка ми се навие поне като се приберем тя да го приспива, та да помисля и малко да намаля кърменето, и да можем за един ден да се измъкнеме нанякаде с мъжо
оф, стига съм писала бъртвежи разни
много ви целувам всички
Зоуи, много сладак Дани!!!

# 39
ketito зарежда ми се главната страница на snimka.bg и не мога да разгледам снимките

# 40
Ketito, много хубав Денис Heart Eyes
Този плаж е чудесен, а и хотела. Наши приятели 2 години подред държаха бара на плажа и си изкарахме чудесно там на няколко пъти. Сега са взели пак бар, само че малко по встрани от този хотел. Искренно се надявам, че ще успеем да ги посетим и това лято, но първо имаме други грижи и ако успеем да излезем от дупката в която сме се набутали ще отидем с удоволствие. Много  е хубаво   bouquet

# 41
Кетито много са хубави снимките, особено ми хареса Денис в близък план на фона на морето  Peace а това за спането в басейна е страхотна идейка, ще се възползвам  Hug
Adiland, и аз ги харесвам нещата в Крео, но когато отидох и нямаше никакъв избор, не можахме да направим пълен комплект от нито един от сервизите  Sad
Веси, ама не и ли люти лука на твоята госпожичка  Joy много е сладка  Simple Smile

# 42
  • Варна
Здарвейте, милички. И аз чета всичко, но не ми се пише нещо. Embarassed Ние сме по-добре. Преслав официално го изписаха от болницата след като успя да си махне абоката ден преди края на вливанията. Все още е на диета обаче и е много трудно с готвенето. Поне още няколко седмици ще го ограничаваме. Много е досадно. Tired
Бебка е добре, расте. Не ще да гука това дете. Crossing Arms Не съм притеснена, по-скоро разочарована. Така нямам търпение да учи нови неща и да се развива, а тя нищо не прави.  ConfusedИначе е много здрава, набира се на ръчички, кокори се, вирка главата, много е смешна. Поне успя да се завърти от корем по гръб. Simple Smile После може да пусна и аз снимки. А сега отивам да разглеждам на ketito. Simple Smile

# 43
Относно изкукуригването - и аз съм в графата  Tired по 24 часа. Вече имам чувството че всичко съм зарязала ... когато се научи сама и това е. Поне със спането да не се хваля, но вечер си спи и на обяд 1,5 - 2ч. Напоследък я понаучих да заспива сама, оставям я казвам и чао и тя ми маха за чао и си заспива след 10тина мин. НО естествено не винаги, онзи ден се приспивахме 2ч вечерта, а днес 1ч на обяд. Не заспа все пак, то за това и аз си бях виновна де  Blush Ники не дава да и режа ноктите и аз се опитвам като заспи, тя пак ме усеща и днес например се събуди и затова не можах да я преспя след това.

daizy защо сега се опитваш да я отбиваш /или да и сменяш навиците за сукане/? Аз доколкото зная децата трябва да се отбиват или преди или след жегите, лятото не е подходящо. Не помня каква беше причината, но така са ми казвали акушерки, пък и съм чела, поправете ме ако греша  Rolling Eyes може да е просто в това причината   newsm78 Най-добре питай педи.

Последна редакция: пн, 16 юли 2007, 16:26 от GerDa

# 44
Бих ги дала на ясла но яслата за двете на месец струва малко повече от това което аз изкарвам ако се върнана работа,така че няма смисъл,ще се гледаме.Кажете в кой магазин най-близо около Банишора продават памперси гащи?

Общи условия

Активация на акаунт