МАРТ-2006

• 10 683
  • 267
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Имаме си две рожденичкииииии  nbirthday !!!

Катенце и Ради, Честит Рожден Ден!!!

Да сте живи, здрави, щастливи и обичани  Hug !!!

# 151
Честит Рожден ден на Катето и Ради!
Мили майчета, бъдете много, много щастливи, живи и здрави, нека децата ви носят най-голямата радост на света и бъдете винаги обсипани с  любов!

# 152
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК   и от мен bouquet
Много щастие и само хубави емоции!

# 153

bouquet  bouquet  bouquet Честит рожден ден, Кате Н и Ради!  bouquet  bouquet  bouquet
Към пожеланията от момичетата добавям и това да ви се случват само прекрасни неща!

Видях снимите на красавиците Алис, Ема и Маги Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ето снимки и от мен - много са, предупреждавам!! От Сант Петербург - http://foto.bg/showphoto.php/photo/108127/cat/3816 и от Москва - http://foto.bg/showphoto.php/photo/102537/cat/3699 .

# 154
Честит Рожден Ден и от мен на двете мили майчета! Да сте живи и здрави, много обичани и щастливи, и големи късметлийки!
И моето дете е станало много инато, просто незнам какво ще правя и как ще се възпитаваме. Досега беше добре, но отсега започва трудното и отговорното за възпитанието на нашите сладки дечица.
Лек и усмихнат ден, въпреки дъждовното време

# 155
  • София
Здравейте Hug

Честит Рожден Ден, Кате и Ради!!!Желая ви здраве,щастие и късмет във всичко!!!

Ей,много красиви тея госпожици Heart Eyes,Янето,Емката,Али и Маги!Прекрасни са!
Лили,супер са снимките,продължавам да разглеждам от С.Петербург Simple Smile

Пак пускам нашите морски,дано не се скапе сайта отново Thinking
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=13408&AlbumId=100333

# 156
Честит рожден ден, Кате и Ради!   bouquet  bouquet  bouquet
Всичко най-хубаво ви пожелавам!
И моето дете е станало много инато, просто незнам какво ще правя и как ще се възпитаваме. Досега беше добре, но отсега започва трудното и отговорното за възпитанието на нашите сладки дечица.
и аз това си мислех тези дни, вече става сложно  Confused

Лек ден и от мен

# 157
Честити рожденни дни на Катето и Ради! Да сте здрави, силни, обичани и щастливи  Hug

Мерси за комплиментите  Hugи аз сега хващам да гледам снимките на Лили и Тася.

Зоуи, защо не пробваш да го преместиш в друга ясла, ама пък от друга страна вече се е адаптирал там, за всеки случай проучи имате ли друга наблизо, ако те хванат лудите да можеш бързо да действаш.

# 158
  • Варна
Благодаря ви, милички за поздравленията. Hug
Честит рожден ден на Ради!  bouquet
Сега гледам снимките и аз. Много са пораснали всички дечица и са прекрасни. Да са ни живи и здрави. Heart Eyes
За инатите-минава, само търпение му е майката. Като за всичко друго. Tired Hug Само дето аз понякога изпушвам. Дано закаля нервите още, че да не се ядосвам много. ooooh!

# 159
  • София
Честит Рожден ден Кате и Ради   bouquet  bouquet  bouquet
Да сте много здрави, много щастливи и много обичани  bouquet

# 160
Привет и от мен !!!
Кате и Ради , Четит рожден ден !!!! Бъдете много здрави , обичани и щастливи !!!! Само хубави мигове с малките ви слънчица  bouquet  bouquet  bouquet
Аз отдавна не съм писала ,само ви чета , нещо в тези жеги нямах настроение .Днес е доста по-халдно , но такъв вятър е тук ,че си останахме в къщи и за капак Стела заспа чак в 16 часа, а по принцип до сега вече се е наспала.
Да незбравя : всички дечица са големи сладурковци , много са пораснали  Grinning
По темите: за гърнето - определено знае за какво служи , дори на няколко пъти сама ми показва . Слагам я, но не сме напреднали особено. Един ден я оставих по гащи и нещо се изнерви да я слагам през 40 мин , после 2 седмици не искаше да сяда . Сега пак е склонна , но не настоявам , когато иска тогава. Поне да свиква с него.
 За храната: аз й давам от това , което правя за нас , като съобразявам сол . подправки , пържено. Яде само оризови бисквити и плазмон , рядко като я почерпят и солети. Пропи с голям кеф айрян. Плодовете за съжаление не се кефи много хапва по някой друго парченце , но аз винаги предлагам. Да ви питам соковете как правите , че  не ми се цапа робота , особено , као тя не пи много?
 За възпитанието - и  аз мисля ,че вече почва сложното , виждам как Стела се инати и реве като не стане по нейната.Гледам да и обяснявам или да й отвличам вниманието с нещо друго позволено. Абе трудно ще е , особено с овенчетата.
 Ами това е от нас , ще гледам да пиша по-често.

# 161
Сега ще се пробвам и аз да кача снимки, но не съм го правила до сега и незнам дали ще стане:
snimka.bg - потребителско име: silviah, парола: silvia.
Утре ще ходя на интервю за работа, стискайте палци, а после на опреснителен шофьорски курс.

# 162
Кате,Ради 4естит рожден ден и на две4ките,много щастие ви желая
Дани вместо да се одобрява се влошава,температурата му въобще не мога да я смъкна под 38 градуса,а 4есто ска4а и над 39 Rolling EyesКой разправяше за този вирус с температура,повръщане и разстройство?Да казва бързо за колко време минава и как мога да му помогна?

# 163
 newsm59Честит рожден ден на Катя и Ради!
Да сте живи и здрави и много щастливи! Tada

# 164
Хиляди благодарности ,много приятно ме изненадахте .Много се радвам на вашите пожелания .Дано всичко се сбъдне . Grinning
Черпя ви вируално -

Кате-Н ,Честит рожден ден и на теб !Пожелавам ти много здраве,щастливи мигове и да си много обичана !

Общи условия

Активация на акаунт