Благодаря ви, мили майки!
Моля за извинение,че отново се натрапвам в темата ви. Дано вие и децата ви сте здрави и много щастливи заедно!
. Иначе за разстройството можеш да му даваш Ентерол, прахчета против обезводняване. В Детско здраве едно педи ми беше казало следното за да не се обезводни детето - на всеки 20 - 30 мин. му даваш по 1 лъжичка глюкоза 5%, 1 лъжичка мин. вода, 1 лъжичка оризова вода, освен това и АМ може да се прави с оризова вода, вместо с обикновена вода, но предполагам че Дани не пие АМ
. За разстройството също можеш да даваш и печени ябълки с ориз - хем запича, хем влияе добре на стомахчето, също и солети, сухари. За повръщането не мога да дам конкретни съвети.
.
Айде доскоро.

Доколкото знам още няма мартенчета тръгнали на ясла,някои ще тръгват от септември.Моя Дани също е записан за септември и на мен ми е доста притеснено как ще се справя там.А Деничка плаче ли като я оставяш и какво казват сестрите,как се държи през деня там,харесва ли и?
Как сте милички?
плуваше с голям кеф в морето и басейна!Абе все едно постоянно във водата си е стоял
Петя също с пояса се отпусна да плува на дълбокo,а преди я беше страх,явно покрай брат си придоби кураж!
Направихме и пращапулник на Юджи,хвана калкулатор и gsm. ще го видим какъв ще стане?
Не съм ви чела още по- късно ще попрочета назад.