МАРТ-2006

• 10 673
  • 267
  •   1
Отговори
# 240
Дани, много се радвам, че всичко е ОК! ЧЕСТИТООООО!! Сега с трепет всички ще следим развитието на бремеността ти Simple Smile!

Мерси на всички за комплиментите за Анна-Мария, да определено и според мен изглежда по-голяма от възрастта си, и доста височка върви за сега

Цеци, Ели е разкошна малка кукличка Simple Smile!

Ази, мила, наблюдавай ме Wink , за сега малката е малко копие на мен по държание.

Оф мами в голямо чудене съм за рокля за сватбата, вчера обикалях малко по магазините и нищо не ми хареса, всичко е толкова помпозно и натруфено. Дайте някакви идеи за хубави магазини с оригинални модели, поне да се ориентирам каква горе-долу рокля да си поръчам

Цунки!  

# 241
  • Sofia
Zory, една колежка ще се жени през септември и си избира роклята от тук .

# 242
  • София
Безмерна Hug,браво за решението,много се радвам за вас!Пожелавам ти най-леката бременност и едно сладко бебче април месец (нали тогава ще се роди?)

Ели е станала голяма красавица,пу-пу!Ама май ще я изтървеме за снаха Sad,нещо много съперници се въртят около нея Wink

# 243
  • София
Зори,ето още един сайт. http://www.bridaldress-bg.com/

# 244
  • София
Дани, прекрасна новина!
Остава да ти пожелая лека бременност и с нетърпение чакаме второто бебче Simple Smile
Иначе тук, след Габи и дъщеричката на Констанс, твоето бебче ще е трето Simple Smile
И кажи наистина кога е термина? Може и май да се пада.

# 245
Безмерна, лека бременност  Hug Радвам се че всичко е наред  Hug

# 246
Ели е станала голяма красавица,пу-пу!Ама май ще я изтървеме за снаха Sad,нещо много съперници се въртят около нея Wink

Ами , като не си правим вече срещи Rolling Eyes......Но пич като Дани не се забравя лесно Laughing
Нека мине отпускарския сезон и трябва да си направим срещичка с децата , за да си припомним , кой е  кум , кой е сват.... Joy

БЕЗМЕРНА , опздравявам ви  с решението.Пожелавам ти леко бременеене.И след като вече везната е натежала мога да ти разкажа как една моя позната е забременява за втори път и като вижда , че са близнаци , решава , че ще им е трудно с три деца и ги маха.Да но след това я наляга тежка депресия и я докарва до хапчета.Сега вече всичко е наред и си ражда второ детенце.Но случая с близнаците и тежи на съвестта.Така че - пак казвам:ПРАВИЛЕН ИЗБОР Peace

# 247
Дани, толкова се радвам  hugне смеех нищо да кажа досега, радвам се, че и мъж ти си е променил отношението, супер, супер, още едно бебенце, сладко като Писи, дано имаш лека бременност  Hug Hug Hug

# 248
Дани поздравления за чудесното решение.
ПОжелавам ти лека бременност и много сили да посрещнеш новото човече. Praynig Hug Praynig

# 249
Дани, мила, Честито!  Hug Hug Желая ти лека бременност и прекрасно бебче, когато му дойде времето Hug Hug
Зори, моята рокля си я избрах от тук като модел http://www.demetriosbride.com/ , а ми я ушиха с леки корекции в "Романтика". Справиха се почти добре.

# 250
  • София
Дани, страхотно  Hug Лека бременност и сладък малък бебок като му дойде времето  Hug

# 251
Дани, Честито и от мен!  Hug    bouquet 
Лека и безпроблемна бременност ти желая!  Hug

# 252
Безмерна, ЧЕСТИТООО!!!  Hug  preggo newsm32
Лека и безпроблемна бременност ти желая  Grinning Ей, колко втори бебчета станаха вече. Постоянно си имаме няко бременна мама  Grinning

И Маги си смуче палеца  Tired Мазах я, но имаше фект за о/о три седмици. Иначе се отказа от смученето за три дни. После пак започна. Но вече мазането не й прави впечатление. Ще трябва да пробвам друго мазило. "Хубавото" е, че си смуче сам единия палец, като й се спи и като й направиш забележка си го вади от устата...

# 253
Е ,много се радвам за доброто решение .Безмерна,лека бременност ти желая от сърце . Grinning

Аз да се оплача ,Виктор не яде от няколко седмици е кошмарно залъгване с предмети ,само да зяпне за лъжицата . Rolling EyesПробвах да го оставя гладен,няма проблем човека,само на вода си изкарва от сътринта до вечерта и не протестира даже .Пробвах от нашата храна,пробвах пюре,давам нарязани краставичка,кренвирш.....не и не .Зъби му растат ,3 кучешки пробиха и един два кътника .Дали не е от зъбите ?Иначе млекце си хапва вечер .А и не спи следобед ,става сутрин между 9-10 и ляга към 21-30-22.00.

# 254
Безмерна, браво! Много съм щастлива за вас! Пиши кога ти е термина и всичко свързано с бременността, толкова е хубаво всичко свързано с появата на още едно прекрасно човече!!!

Момичета, ние сме в Бургас след толкова път! Тука се радваме на вниманието на моите родители и сестра ми която си има дъщеричка с един месец по голяма от Иван. Голям купон е, така си играят двамата, дърпат се, щипят се, но са като залепени един за друг!
Вече бяхме един път на плаж, Иван е много послушен, само в басейна си стои, не мога да го позная.

За говоренето, малко се притесних. Никол /на сестра ми/, непрестанно бръщолеви, повтаря всяка дума като папагалче, а Иван освен айде и още една две думички нищо друго не казва, толкова са различни!!! Много се надявам да понаучи някоя дума от нея, щото от мен не ще...
хайде цунки
ще пиша пак

Общи условия

Активация на акаунт