Лято, слънце и море, ще усети МАЙското дупе!

• 13 790
  • 288
  •   1
Отговори
# 15
Как забравих само, Олче темата с тези морски картинки е страхотна!!!

И снимките ви изгледах, и то по няколко пъти. Особено сватбените маси.  Crazy

# 16
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ГАЛУШАНА!ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ,КЪСМЕТ И ВСИЧКО ОСТАНАЛО,КОЕТО СИ ПОЖЕЛАЕШ ДА ТИ СЕ СБЪДНЕ!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Сервирам кафето и чая за Ани   food010 kaffeetrmker_2 morning Coffeeи отивам да си пия сутрешното кафе с моята приятелка

# 17
  • София
много хубава темичка , олче!   bouquet

мен ме изкефи жабока, който намига  Mr. Green

змейко, много нежен пръстен.  Heart Eyes

честит празник , галче! много да те радват мариска и татито, бъдете живи и здрави!  bouquet

аз снощи по нощите стоях и гледах kill bill, ама че брутален филм, ама пусто любопитство. и все пак какво може да направи една жена за бебето си  ooooh!...сигурно сте го гледали.

приятен ден!

# 18
  • Пловдив
Честит рожден ден на Галюшана!!! Желая й да бъде винаги обичана и глезена жена и майка!!!

Момичета, благодаря ви за комплиментите, предадох и на Юлиан, много драго му стана  Heart Eyes

# 19
  • Велико Търново

Момичета, благодаря ви за комплиментите, предадох и на Юлиан, много драго му стана  Heart Eyes

Миленка,как да не му стнае драго като всички сме умилени от тази му постъпка GrinningПръстенът наистина е страхотен,ама то при такива свекъри се очаква!

# 20
Каква хубава нова темичка! Браво, Олче!
А пръстенът на Змейковица е просто прекрасен!!!
Честит рожден ден, Галюшана! Пожелавам ти много любов, щастие, здраве и късмет!!!

# 21
Здравейте мили мами и от нас!
Честит празник на Галюшана!Бъди здрава,обичана и много положителни емоции да изпълват живота ти  bouquet

Не съм влизала много отдавна, и за това ще помоля да ми отговорите наняколко въпроси..... Embarassed

По-колко пъти спят децата ви на ден?Вики се събужда към 7:30-8:00часа, след това спи от 11:00 по час и половина и след обяд заспива към 16:30 пак за толкова.Иска ми се да премине наедно спане следобяд ама не става....
И втория ми въпрос е за храненето.Давате ли вече някакви храни за големи, защото ние си караме още на Гербер и Ганчев, и ако давате какво е то?

Имам прекрсна новина за всички ви. mcheuz е бременна и са и готови резултатите от амниото.Ще си има здраво бебче!Много съм радостна за нея!!!

Много ще съм ви благодарна акоми отговорите на питанията....  bouquet

Много прегръдки на бебоците Hug Hug Hug

# 22
  • Велико Търново
Еmoli,ние знаем,че mcheuz е бременна и всички се зарадвахме,но новината ,че и БХС е добър-това е направо супер новина-Благодарим ти за нея Hug

Сега по твоите въпроси:
Божидара сутрин става между 07.30-08.00 и заспива към 10.00 и така до като аз,я събудя обикновенно към 11.15.След като се наобядва в 12.00-12.30 играе и към 13.30-14.00 спи и така до към 16.00-16.30.Не искам,но и не мога да и махна предиобедния сън,защото нестъпва революция ушите и ще станат като на Чебурашка/така ги опъва/ BlushВечер най-късно в 21.30 се е паркирала в леглото!

Яде кухня-при нас тя е от 3-я месец,но тя е записана към 11 месец и от тогава до сега пюре яде само събота и неделя!

# 23
  Честит рожден ден, Галюшанка! Желая ти много здраве и сбъдване на мечтите ти!

Честито предложение на Змейковица, ехххххххх много мил жест, пръстена е много нежен, като теб!

Емоли, и ние понякога спим по два, понякога по един път. Извеждам го в хладното и навръщане от кухнята е заспал(не винаги). Обядва и спи ако имам късмет по 2-2,5 часа. Иначе става към 6,30-7,00. Днес спа преди обед от 9.30 до 11.00 и сега заспа към 14 да видим до кога?
   От 11 месеца сме на кухня. Вече отказва готовите каши и пюретата. Яде всичко, както и от наша храно, но безсолна и непържена. вече са големи и като имат зъбки си хапват всичко. Хрупкаме краставици, плодове и така.

Мимоз, страхотни снимки, направо пускай едно линкче със всичките снимки!

Олче, направо ме настрои за море  bouquet

# 24
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ГАЛЮШАНА! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ВСИЧКОТО ЩАСТИЕ НА СВЕТА!!!

Една страхотна новина за Mcheuz, нека се радва скоро на едно страхотно и здраво бебче!!!!

Емоли, ние също спим преди обед към 11  и после към 16.00. Но напоследък нещо иска да не спи преди обед, а му се спи и мрънка, ужасен става. И ние все още ядем пюрета на обяд, и то само 4 вида, че другите не му се нравят. След обед хапва и готови каши на Ганчев, или плодове с мюсли. От нашата храна си опитва винаги, но никога не е да седне и да се храни както хората, въпреки че готвя безсолно някои храни, които биха били полезни и за него. И така....

Ани, много е хубаво, че заставаш зад гърба на приятелката ти. Много благородна постъпка, въпреки обстоятелствата и заплахите... Браво!!!

# 25
  • София
Честит рожден ден, galiushana, бъди много щастлива, обичана, успешна и реализирана в предстоящото ти работно амплоа  Wink и малката кукла да не те оставя да скучаеш никога![/color][/b][/size]

Новината за mcheuz, ни е съобщи агент Daniele  Mr. Green, толкова се радваме ВСИЧКИ на нейното щастие... Човек понякога забравя, че има Господ...  Rolling Eyes

Миленка, това определено е твоят пръстен... Прекрасен е, нежен и красив, като притежателката си. А Калинка все по - хубава става... Направо се чудя накъде повече, ама явно е наследствено при вашето семейство.  Heart Eyes Направи ми впечатление на една снимка играчка - калинка ли бута? hahaha Joy hahaha

Това ме подсети за Раличка на Уна, как се смяхме с татито, като я видяхме как пък тя на една нейна снимка си играе със спортна кола...  Laughing А после интересите на родителите не се унаследявали, а??? Mr. Green

Като казах интереси, да ви се похваля, че днес Велизаркин пооочти проходи. Но... само при съответния стимул. И той ще е върл автомобилен фен, то се е видяло. Бяхме седнали с таткото в едно много прохладно квартало кафене, нашият мрънка, не иска на едно място да седи, решил да "ходи", човека. По едно време се загледа в паркиралите и минаващи покрай улицата коли и като се засвятка натам, съвсем забрави, че никой не го държи. Така на няколко пъти по 4 до 6 крачки сам... Аз гледах съответно така  Shocked
Та в тази връзка, да ви попитам, време ли му е за прощъпулник, или да чакам следващия проблясък на смелост...  newsm78
И друго: Качвате ли сладурковците на онези люшкащи се и друсащи се напред назад играчки (коли, животни, влакчета и пр.), които обикновено са "паркирани" по заведенията и се задействат с монети/жетони? newsm78 Аз все си мисля, че още им е рано, ама вчера видях едно много по - малко от Велизар бебе да се кефи (и се смееше с глас  Heart Eyes) на въпросната джаджа...  Thinking

По въпроса на Емоли, Велизар умишлено не бива оставян да спи дообяд, защото после следобяд е отвратително кисел и мрънкав, а заспиването не му се отдава и това е. До обяд го разхождам най- вече с триколката, за да не закърти в количката някъде на теферич  Wink, отиваме за кухнята, изяждаме я  Laughing вкъщи, и кам 1 ч. го слагам да спи. Към 1.30 е заспал, спи средно до 4ч. -  4.30...  Сутрин става точно в 8.15, вечер в 9 - 9.30 е в леглото... Спи по цяла нощ от 10 месечен (пу пуу!  Praynig)

Това е от нас, много мами ми се губят и ще се санкционираме...  Naughty Crossing Arms Laughing

Последна редакция: вт, 10 юли 2007, 15:33 от ol4eto

# 26
Честит рожден ден,  galiushana!
Бъди много щастлива, обичана, уважавана и нека всичките ти мечти се сбъднат.

Много се радвам за добрата новина за mcheuz. Дано има лека бременост, леко раждане и да бъде много щастлива с малкото бебенце.

Явно спим както другите. Става към 9. В 11 заспива с много мрънкане, после става към 14. И към 18:30 заспива за 1 час. След 21 ляга заедно с Макси и почти до сутринта спи непробудно.

# 27
  • Велико Търново
Олче,аз изчаках Божидара сама да се пусне и сега ще правим прощапулник,но бях и а прощапулник на който детето беше пуснато и така си стигна до нещата,които му бяха нагласили,но всеки различно го прави!Да го нацелуваш този слъдък малък Велизаркин от мен,че и от Божа Mr. Greenто нашето гадже Мартин се загуби/майка му по-точно/пък Божидара толкоз вярна няма на кой да се метни Blush
По другият ти въпрос още не съм я слагала на такава"джаджа",защото ти нали я знаеш каква е кротушана и изобщо не проявява грам интерес,ама след като се наспи ще я заведа в МОЛ-а  да ивдим реакция

# 28
  • София
Честит рожден ден на Галя, да е все така нежна и красива, и малката кукла Мариса също!
Евка става сутрин в 7.30-8.00, после спи от 9.00 до 11, и след това от 14.00 до когато си реши, минимум 2 часа. Яде всичко, което и дадем, то си и личи по фигурата, бебешките пюрета вече не са и сред любимите храни.
Много се радвам за Mcheuz и добрите резултати.
Миленка и аз смятам, че пръстена ти отива много, такъв един нежен, като теб. Дано винаги го носиш с голяма радост!

# 29
Честит рожден ден на Галюшана-много,много щастие и желая    bouquet  bouquet

Емоли знаме,че е бременна и много се радваме,а сега още повече  Peace А какъв е пола на бъдещото бебче?Щом има амнио значи знае..
Сиске не е БХС,а амниоцентеза!

Жули си ляга в 22,30,спи до 9ч ,че и повече и после спи само 1път от 13,30 до 16-16,30.Ако обаче се събуди към 7чтогава спи и предиобяд и следобяд.Яде храна от кухнята,яде някои от нашите храни ,особено като сме на ресторант си иска от всичко и така крещи.. Flutter обаче събота и неделя яде и пюрета..Август няма да имаме кухня и направо се чудя какво ще готвя..Деня ще минава н готвене..

Общи условия

Активация на акаунт