СЕПТЕМВРИйчето багажа стяга с усмивка - ще ходи на почивка

• 10 377
  • 297
  •   1
Отговори
# 60
Ани изчервих се  Embarassed Тумбата я снимах в огледалото, че няма кой да ме снима както аз искам  hahaha

Еви
може пък да излезе нещо по-добро  Thinking При нас точно като за пред раждане всичко върви наопаки, аз си се депресирам, после се самоуспокоявам, че все някой ден нещата ще се наредят и така... Това са периоди ще минат Peace

# 61
Здравейте мацки,
Първо да кажа, че за среща в понеделник съм навита  Peace
После за пътуванията - ами много с екефим и  тримата. Они обожава колата, с която правим тези пътувания, а в тези жеги къде да ходиш освен на планина?  Laughing
Съни на море ще ходим септември в Гърция и октомври в Албания  Peace

Вика ме...ще продължа след малко

# 62
Ох аз много се извинявам, ама няма кой да гледа Ади в понеделник Sad

# 63
За кой понеделник планирате среща момичета?Ако е за този ,който идва сега-аз няма да мога.В крайна сметка се оказа, че ще ходим на море. Mr. Green Party Party Party

Марииииииииииииис- Hug Hug Hug

# 64
  • Sofia
Ох аз много се извинявам, ама няма кой да гледа Ади в понеделник Sad

Ами направете срещата късноследобедна/полувечерна с децата  Grinning (сори, че давам акъли  Embarassed, в това ме бива ОСОБЕНО МНОГО  Mr. Green)

# 65
  • Варна
Ivy, то и аз си помислих,ч е коремчето е готова картинка, толкова е съвършено  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Май с Алекс ще ни зарибите за втори/трети деца  Grinning
Ами да, не се ослушвайте, откога чакаме още някой да се включи  Laughing

Марис, добре дошла на родна земя  Hug

# 66
  • Остров Приятелство
Привет,
Maris Добре дошла! Hug

Уха аз така съм се увъртела - снощи седях до 2 за да изчистя малко от малко и днес да мога да обръщам повече внимание на Яни за да не се дразни, то той пък на пък само в краката ми.А си бях оставила една прахосмукачка само и така се дразня, че....
Ейййй няма угодия бре няма Crazy

А колкото до дечицата, то знам много добре как седят нещата.Аз не за първи път съм с тях, но просто споделеното с Вас ме потресе...

Хайде до скоро, че и мъжът ми си идва, та трябва и да се кипря Flutter

Хубав слънчев петък 13 на всички ви!

П.С. ама аз пак съм първа бре.Ееее ще трябва да се науча да правя кайвета и аз Laughing

# 67
Добро утро и от мен Simple Smile Simple Smile много слънчев ден, без вятър пожелавам
по последни данни сестра ми може да гледа вторник и сряда Ади та ако има навити за тогава....
Мечо, вие за колко време сте на море, то може и пак да се съберем  Mr. Green

# 68
  Добро утро, момичета1
  Марииииис, радвам се че си на българска замя. Нямам търпение да видя теб и Деатка. Така че за среща съм на линия за всички дни и по всякакъв начин! Laughing
  Съни, много ми домъчня и на мен.
 Сега черпя всички по повод рождения ден на любимия. Родил се е преди 34 години точно в петък на 13 число. Така че пълно съвпадение!Черпя с малко , но от сърце beer  food010
 Извинете, че и аз немога едно свястно кайве да сваря и тортичка да ви спретна, ама това не е работа за всички Mr. Green
 Аз се утрепах от празнуване тия дни на 8 систъра има рожден ден, на дванайсти баща ми, а днес Слави, а събота и неделя ще е реалното отпразнуване. Така че , мислете ме Laughing
 Напоследък пак много хора ми се губят. Примерно Дани,Еци и Лулуто незная откога ги няма Cry Драснете някой ред момичета, за по едно дзак просто!
 Весел и хубав ден.

Последна редакция: пт, 13 юли 2007, 10:09 от Rady

# 69
Ради да ти е жив и здрав мъжа! Много да те слуша и весело да се нащуреете по повода!

Мен вече ме е обхванала паниката ooooh! отивам да се чудя кое по-напред  Tired

# 70
  • Sofia
Леле, Ivy, не се паникьосвай  Stop Ти си ни първенеца в отбора, така мъжки се справяш, чак не ми се вярва, че скоро ще има бебче  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Rady, да ти е жив и здрав, много да те слуша, както досега!!!   bouquet

# 71
Rady, да ти е жив и здрав мъжа!
Хайде по-сериозно за среша, че много ми се е допило ракийка в хубава комапния  Hug
Иви, ама каква паника жена Simple Smile то да не ти е за първи път  Joy

# 72
Ради да ти е жив и здрав мъжа.Да те слуша и обича много  Hug

МАрис много се радвам ,че си тук.Ще ми е приятно да се видим с теб  и с Деата.Когато кажете и с децата , и без тях...съм на линия. Peace

Иви ,мила без паника.Ще се справиш и всичко ще се нареди. Peace

Съни направо много се разчувствах като четох за тези дечица.Много пъти съм мислила с Дамаянти да ида до някой дом....но като се знам каква съм ревла.По-добре да не ги разтройвам и тях.

А направо съм потресена от безхаберието на лелките в яслите.Една мама съфорумка-декемврийка 2005г.(от Люлин) са в ТОкуда от днес ,защото детето е силно обезводнено.В яслата им давали вода на 3 часа.А тя е само 9кг-за детето е крайно недостстъчно .Ето да видите по-подробно http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=206758.0

Направо всички около нея сме притеснени.Дано да се оправи бързо малката КАлина  Praynig

Хайде лек ден   bouquet

# 73
Аз се притесних, че бебето си върви нормално за седмиците, а главичката е с размер 4 седмици напред. Расте си всеки месец регулярно, но вече три месеца е все така напред...Сигурно започнах да си внушавам, но ще ида да ме видят още някъде за всеки случай. Sad

Дано детенцето бързо се възстанови!

# 74

Мечо, вие за колко време сте на море, то може и пак да се съберем  Mr. Green

На 20ти се прибираме, защото на 21ви сме на сватба.Много ще се прадвам да се видим Hug

Момичета нямам много време да пиша, току що се прибрах и почвам да стягам багажа, че утре пътуваме  Party Party Party

Дейзи-нямам думи за случката с правда #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Иви-спокойно,всичко ще е наред, само не се притеснявай излишно. Hug Hug Hug

Ради- да ти е жив и здрав рожденника  bouquetВесело празнуване.

Лулуто няма време да пише, можете да я намерите във фотошопската тема в Хоби.Дани я мернах преди няколко дни някъде из темите, но не помня къде. Еци не знам, Уинито ми се губи също..... Thinking

За сега чао от мен.Утре вече ще съм на линия за кафенце, чак към обяд ще тръгваме.

Общи условия

Активация на акаунт